Немислимото се случва. Щабът на Клинтън май ще се опитва да оспорва. Само да се не докарат до граждански сблъсъци. Навремето Гор отстъпи при още по-сложна ситуация.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
Аз, признавам, изобщо не познах какво ще стане - това ми е първият грешен политически коментар и загубен бас на тази тема Все още считам, че Тръмплина няма да е президент на щатите - я обвинения ще има, я ще го гръмнат, ще видим. На всички, които са го отиграли правилно - поздравления и все такаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПолуживата се гърчи в агония !!!!
ОЩЕ СНОЩИ БЯХ НАЙ-СПОКОЙНИЯТ, ВЪПРЕКИ ИСТЕРИЧЕСКИЯТ ВОЙ НА ПРОБАБЕШКИТЕ МЕДИИ, ВЕЩАЕЩИ ПОБЕДА НА ДЪРТАТА - ДОРИ В ТАЙНСТВЕНАТА ГРУПА НА БУКЧЕТО ПРЕДУПРЕДИХ СВОИТЕ КЛИЕНТИ ЗА БРЕКЗИТОВ СЦЕНАРИЙ И ЧЕ ВЕРОЯТНО ЩЕ СЕ СЪБУДЯТ ИЗНЕНАДАНИ НОГО-НОГО ХОРА !!!
Знаех, сигурен бях, че великият мъж ще унижи това уродливо и злобно бабешко чучуло, колкото и да го мачкат продажните медии !!! Има, има надежда за Америка - нормалните хора все още са силни, честният човек - работник, предприемач, все още държи властта в ръцете си - и показа волята си да смачка крадливите политици, плужеците на социални помощи, чиновнишките паразити !!! Очаквано - Полуживата печели сред малцинствата (нигърите - в голямата си част са паразити - като нашите хъхреци), Доналд печели сред работещите бели хора !!!
Да видим сега "някои хора" как ще се измъкват сега, след като месеци наред плюеха Доналд - включително нашите родни недалновидни журналисти !!! Да не говорим за платените козяшки тролове. Те да си търсят нова работа, защото Доналд на боклуци не плаща.
Коментар
-
Полуживата се гърчи в агония !!!!
ОЩЕ СНОЩИ БЯХ НАЙ-СПОКОЙНИЯТ, ВЪПРЕКИ ИСТЕРИЧЕСКИЯТ ВОЙ НА ПРОБАБЕШКИТЕ МЕДИИ, ВЕЩАЕЩИ ПОБЕДА НА ДЪРТАТА - ДОРИ В ТАЙНСТВЕНАТА ГРУПА НА БУКЧЕТО ПРЕДУПРЕДИХ СВОИТЕ КЛИЕНТИ ЗА БРЕКЗИТОВ СЦЕНАРИЙ И ЧЕ ВЕРОЯТНО ЩЕ СЕ СЪБУДЯТ ИЗНЕНАДАНИ НОГО-НОГО ХОРА !!!
Знаех, сигурен бях, че великият мъж ще унижи това уродливо и злобно бабешко чучуло, колкото и да го мачкат продажните медии !!! Има, има надежда за Америка - нормалните хора все още са силни, честният човек - работник, предприемач, все още държи властта в ръцете си - и показа волята си да смачка крадливите политици, плужеците на социални помощи, чиновнишките паразити !!! Очаквано - Полуживата печели сред малцинствата (нигърите - в голямата си част са паразити - като нашите хъхреци), Доналд печели сред работещите бели хора !!!
Да видим сега "някои хора" как ще се измъкват сега, след като месеци наред плюеха Доналд - включително нашите родни недалновидни журналисти !!! Да не говорим за платените козяшки тролове. Те да си търсят нова работа, защото Доналд на боклуци не плаща.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение264 за Тръмп.
Още малко и ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеАз щатските ги затворих.
Следва дакса и франсето да затворя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеАз щатските ги затворих.
Следва дакса и франсето да затворя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениетреа да му стискаме палци че оше не е сигурно ...
Следва дакса и франсето да затворя.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеВече съм +60% отиграни за една нощ, позициите са затворени..
Коментар
Коментар