IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    Направо не е истина. Не съм много в час с настроенията на "west coаst", но към момента води 129 към 104, като филмът е до 270!

    П.П. Ако Тръмп спечели, ще трябва да се прекръстя на -150%
    Вече съм +60% отиграни за една нощ, позициите са затворени..
    М.... . ш..... ..й.о!

    Коментар


    • Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
      За сега печели. Интересна система имат.
      Направо не е истина. Не съм много в час с настроенията на "west coаst", но към момента води 129 към 104, като филмът е до 270!

      П.П. Ако Тръмп спечели, ще трябва да се прекръстя на -150%
      Last edited by 15%; 09.11.2016, 04:33.
      Пътека се прави камък по камък!

      Коментар


      • За сега печели. Интересна система имат.
        М.... . ш..... ..й.о!

        Коментар


        • s&p и уотъргейт

          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

          Коментар


          • destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

            Коментар


            • Пирон

              Не се отчавам а се забавлявам.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Доналдът е абсолютен глупостар, той се гаври с тях а те ще гласуват за него. Знаеш ли как ще накара Мексико да построи стена ? Янките ще паднат толкова яко по очи че ще хукнат да бягат за Мексико и онези за да спрат миграционната вълна ще направят стена - ограда и ще я пазят. И малоумниците смятат да гласуват за Доналдът..много прост народ има.
                Не се отчайвай Супертрейдъре, ти си на сигурно място кво ти пука.

                Коментар


                • И той е способен да го направи, защото е много кадърен мафиот..фалирал е казино и е толкова печен в тези неща че ще ги направи цървули които се чудят къде да избягат за седмица само.Ал Капоне в сравнение с него ряпа да яде, този не плаща никакви данъци и никой не смее да го пипне с пръст в САЩ и дори се кандидатира да им стане президент.
                  Явно познатите ти не са станали малоумници там, имат малко в главите но има много там оглупели социалкаджии и те ще гласуват за Тръмп.
                  Last edited by supertrader; 07.11.2016, 20:09.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Грую Груев

                    Доналдът е абсолютен глупостар, той се гаври с тях а те ще гласуват за него. Знаеш ли как ще накара Мексико да построи стена ? Янките ще паднат толкова яко по очи че ще хукнат да бягат за Мексико и онези за да спрат миграционната вълна ще направят стена - ограда и ще я пазят. И малоумниците смятат да гласуват за Доналдът..много прост народ има.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Нещата са по-прости. Гневът на Америка срещу Гангрената, Тръмп е само хирурга и скалпела е наточен. Ако операцията се отложи, няма да има време и за анестезия.
                      Last edited by Пирон; 07.11.2016, 20:12.

                      Коментар


                      • Ами ето ти и моят отговор - пиша директно в твоя пост, дано да нямаш против
                        Първоначално изпратено от DELCHO SMOKA Разгледай мнение
                        Това е псоледното, което в темата ще напиша преди изборите?

                        1. Ако Хилари води средно между 3 и 5 процента, как тази преднина ще компенсира по-високата избирателна активност за Тръмп? - Това пък как го реши, че за Тръмп ще има по-висока избирателна активност. Преклаено много прехвърляш плоскостта от Сащ в България. Републиканците не са БСП и не са непрестижни за гласуване. Напротив, извън най-големите градове, даже си е престижно да гласуваш като останалоите реднеци анти-бабичката. Пък и тръмп си е ебач и т.н. А реднеци си има доволно и в тази толкова ключова Флорида
                        2.Какъв е процентът на Непрестижния вот за Тръмп? Според някои той е в рамките на 5%?Това как го сметна, идея си нямам, но предполагам си запознат с изборната системав щатите - ако ще трумп да бие на национално ниво, не вземе ли Флорида, Охайо и Южна Каролина, ама и трите, е чао, на бабата и стига и едно от трите да вземе
                        3.Как Хилари ще мотивира своите избиратели, след като наследява 2 мандата на провален президент, с повишаващи се данъци и намалящи доходи? Американците трябва да искат още от същото, за трети пореден път? И да гласуват за това!ми явно ги мотивира, как, що , не знам, там си имат 2 партии и си гласуват партийно. Как един фалирал 6-7 пъти бизнесмен ще мотивира своите избиратели, ако ти перефразирам въпроса - ми по същия начин
                        4. Как Хилари ще пребори прецедента, жена-президент, в рамките на американския консерватизъм? Дали е толкова лесно? както обонго премана прецедента за маймуна-президент. Американците, особено по-младите, си обичат промените - само виж в колко щата вече има разрешение за гей браковете - не подценявай и таква група като ЛГБТ -доста са силни там и са на 100% зад бабишкелата
                        5. В сверата на предварителните обещания, Тръмп обеща отмяна на Обонгокеар и сваляне на данъците за корпорации от 35 на 15%? Данъчни преференции за работещите! Това е нещо голямо? Какво предлага Хилари? Тя предлага STRONG TOGETHER!обешанията са едно, реалността е друга - малко като на циганска сватба Разбираш ме, вярвам
                        6.Не е ли странен факта, че Хилари почти не загуби рейтинг, след излизането на разкритията за емейлите? Не е ли странен факта, че тя не губеше рейтинг, дори след подновяване на разследването? Можем ли да се доверим на тези проучвания в такъв случай?ме не знам, ще видим в сряда

                        По принцип казват, че всичко било против Тръмп!
                        И мерси за хубавата дискусия
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                        Коментар


                        • Това е псоледното, което в темата ще напиша преди изборите?

                          1. Ако Хилари води средно между 3 и 5 процента, как тази преднина ще компенсира по-високата избирателна активност за Тръмп?
                          2.Какъв е процентът на Непрестижния вот за Тръмп? Според някои той е в рамките на 5%?
                          3.Как Хилари ще мотивира своите избиратели, след като наследява 2 мандата на провален президент, с повишаващи се данъци и намалящи доходи? Американците трябва да искат още от същото, за трети пореден път? И да гласуват за това!
                          4. Как Хилари ще пребори прецедента, жена-президент, в рамките на американския консерватизъм? Дали е толкова лесно?
                          5. В сверата на предварителните обещания, Тръмп обеща отмяна на Обонгокеар и сваляне на данъците за корпорации от 35 на 15%? Данъчни преференции за работещите! Това е нещо голямо? Какво предлага Хилари? Тя предлага STRONG TOGETHER!
                          6.Не е ли странен факта, че Хилари почти не загуби рейтинг, след излизането на разкритията за емейлите? Не е ли странен факта, че тя не губеше рейтинг, дори след подновяване на разследването? Можем ли да се доверим на тези проучвания в такъв случай?

                          По принцип казват, че всичко било против Тръмп!

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            Ще си говорим пак в сряда

                            Това, което съм писал не са никакви конспирации, а елементарна житейска логика.
                            Дали някой я припознава или не, си е личен избор!

                            Остава да видим какво ще стане!
                            Аз, за себе си, имам отговор!

                            Коментар


                            • Ех, Делчо, Делчо, твърде много конспиративни теории ти се въртят в главата, което не че не е съвсем вярно, но прекалено много го надценяваш.

                              ФТ е много, ама много престужна медия, сравнението ти с Капитал е безумно, точно толкова, колкото да сравниш Радев и БСП с републиканкста партия, а БХ и Тетка Тачева с Демократите (апорпо, само за инфо, Капитал са единствените финансови журналисти у нас, които не правят само копи/пейст, а имат и анализи в материалите - не е много, но пак е нещо за у нас, залитат много политически, но това е друга тема). Самите републиканци са анти тръмп и то не малка част от тях (ок, ще има активизиция в определени щати - факт). А маймуните и латиносите в Сащ са много повече, много повече. И баш Обонго пак им пусна амнистия, така че почти няма такива нелегални, дето ти си мислиш, тези, дето са нелегални, тях статистиката не ги лови изобщо.

                              Само погледни картата на САЩ - Бабата бие и на двете крайбрежия, а Охайо, честно казано, дори не е важен за нея. Единствената важна е Флорида, но тя може да бие и без нея, Тръмплина - не, твърдо не. Ако ме питаш за личното ми мнение за Тръмплина, то за мен той е събирателен образ от Митьо Пищова, Жорж Ганчев и Бай хОй, лелята пък си е типичната олигархистка тип Сталинка Георгиева или Боковицата, все тая коя ще избереш, в зависимост от пристрастията ти.

                              Сега малко и за моите познати - на жената брат й и жена му са там. Те са от умните и красивите в Ню Йорк (супер успели, като за у нас, за там са над горната средна класа) и двмата са анти-тръмп, ама много анти-тръмп. Мои много добри приятели (пиша си редовно с тях, идвали са у нас, да им покажа страната и почти се влюбиха в "кочината", както я наричат някои) живеят във Флирида - той е второ поколение латино-емигрант, тя е от стара фамилия във Фили, от първите заселници Бачкат двмата, дребно бизнесче с парамедик - а познай за кой ще гласуват. Имам и други такива - всички са за бабата. А единственият, за който се сещам, че ще гласува за Тръмплина е един избягал от нашенско чичак от Калифорния (избягал още 1990-92), та той му е голям фен, ама и аз не знам защо - сигурно се олицетворява с него и фалитите му (той затова и бяга оттук - фалирал е и са го погнали мутрите).

                              П.С. Не знам кой от двамата е по-добре за краварите - за мен и двамата са супер зле и ако републиканците искаха да спечелчт тези избори, то Тръмп им беше най-лошия кандидат. Те си мислят, че това е новият Рейгън, поне привържениците му, но по-скоро е Жорж Ганчев в сащиански гащи. Може и Яне Янев да го кръстиш или Бареков, в най-добрият случай е БХ, ама според мен е далече, ама много далече от популизма и харизмата на нашата Тиква. Ще си говорим пак в сряда
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Това сериозно ли го мислиш ?
                                Реалните стойности ги дават, между 29 и 36 милиона. Афроамериканските организации се изхвърлят до 40-45, но аз си мисля, че можем да се доверим на официалнаат статистика, която консенсусно дава към 32-35 милиона! Малко повече е от написаното от мен одеве 15-20 милиона, не погледнах точните цифри! Исках да кажа, че като процент от населението те не са много - 12-12,5%.

                                Коригорам си цифрите на 30-35 милиона или 12,5% от населението, но не променям мнението си за тяхната тежест в изборите!

                                Коментар

                                Working...
                                X