IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от DELCHO SMOKA Разгледай мнение
    От 320-330 милиона, негрите са 15-20 милиона, ...:
    Това сериозно ли го мислиш ?
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Делчо, бате, колкото и да ми е симпатичен Тръмплина, т.е. по-скоро антипатична Килъри, щото за мен тръмплина е олигофрен, той няма никакъв шанс. Що ли? Ами много е просто - освен реднеците, няма никаква реална основа. A oт чернилките и латиносите пък, дето щял да им гради стена, пък и те сами щели да си я платят, хептен никаква, а те са вече към 1/3 от всички гласуващи в щатите. Добави към това голямата част от жените+умните и красивите в Сащ и сам можеш да си видиш резултата. Тръмп ще спечели вътрешността (реднеците), но и на двете крайбрежия ще яде як пердах, а там, ако си запознат със системата, са повечето бройки конгресмени, които избират президента и победителят по място, печели всичките места. Та сам си го виж - https://ig.ft.com/us-elections/polls, реално единствената неизвестна е Флорида, а я да видим кой е във Флорида - правилно, латиноси и бабишкери - ами някакси не ми се вижда как Тръмп ще спечели там, а без Флорида е тотално загубен, ако ще 35 други щата от вътрешността да спечели, Флорида са 29 конгресмена. Единственият голям щат на Тръмплина е Тексас и до там, другото е дребосък с малко значение за крайния избор. Толкоз, разбирай го както си искаш - България не Сащ, за добро или за лощо
      Проблема е, че ти много разчиташ на майнстрима, за да си градиш мнение! Говориш ми за Флорида! Защо смяташ, че тя е на кантар? Защото го четеш в FT ли?
      Да те питам, ти изводи за БГ изборите от ветсник КАПИТАЛ ли си правиш? Сравнението не е на базата на финансово-икономически вестници, а на базата пропагандни политически подметки!

      Говориш ми, че Тръмп ти бил скандален, ми то Баце на много хора на Запад им изглежда като мутренска карикатура на Батман, с тъпоумно-интригантски уклон, но българите, поне до вчера, си го избираха! Защо американците да не изберат Тръмп. Те са в пъти по-луди и ексцентрични, колкото и субективно да изглежда това като сравнение!

      Жените и тъмнокожите щели да гласуват за Хилари! Първо тъмнокожите не са толкова, колкото се говори по коментарите в нета. Ако се вярва на коментари в нета, тъмните индивиди, са вече едва ли не 60% там, което не отговаря на истината!
      От 320-330 милиона, негрите са 15-20 милиона, латиносите реално към 30-40, но от тях 10-15, без редовни документи! Остава ти едно солидно ПОНЕ 250 милионно мнозинство, което не е хомогенно англосаксонско, но въпреки това...
      Не всички ЖЕНИ са за Хилари, това е мит. САЩ е много по-християнски и по-патрирархален от Европа, която в това отношение е пълна клоака! Хилари трябва да прескочи освен всичко друго, прецедента ЖЕНА.
      Някои го умаловажават, но това е една огромна и солидна стена, която не трябва да се подценява! САЩ са в пъти по-големи традиционалисти! Еманципацията на жените в България е в пъти по-висока!

      Щати като Охайо, Северна Каролина, също били ключови...
      Тръмп ще ги отвее просто, зад него има огромна скрита протестна енергия! Огромна мотивация и ГИГАНТСКИ НЕПРЕСТИЖЕН ВОТ на населението!

      Скоро гледах някакъв анализатор на демократите, поне на тях каза, че симпатизира, та той каза, че кралицата на Туитър е Ким Кардашиян. Измерванията, които са правили, са показали, че всеки неин пост е Х15 пъти по малко популярен, от пост на Тръмп! Представи си за какъв интерес става въпрос! 15 пъти пич, 15 пъти! А като се сетиш колко са тъпоумниците зад дебелата крава, Ким, каква ли е енергията зад Тръмп?

      Ето нещо, което скоро също срещнах, то отново е показателно:

      "Internet data mining expert Clif High says the “naked data” on the Internet shows Trump winning the 2016 Presidential election by a “landslide.” High explains, “You can do a search on YouTube that brings back a list of primary speeches by both candidates. I am not talking about Fred Smith’s copy of a video he made of Trump. I am talking about a speech took officially of Trump, and they released it officially. If you take just those, you can see you’ve got Hillary Clinton on one side with 2,165 views, and Trump on the other side with 775,653 views. So, that is not anecdotal."

      So, that is not anecdotal

      Медийния образ на Хилари е тотален балон! Има безброй подобни снимки от нейното "рали":



      Майнстрима винаги бърка, както в БГ, така и в САЩ. За пример в БГ, сега на изборите, средния анализатор, който ти викат в телевизия, е човек от София, с доход между 7 и 10 хилади, с кола средно за 70 хилади и 3 апартамента на добри локации! Такива хора няма как да усетят обществената енергия! Те не се вълнуват нито от страха на хората за мигранти, нито от антибългарщината - постановление 208 от 12 август, нито от "ромейзация", нито от гаврите на Жабока в МОН, нито от мега паденито за ООН. Хората обаче не са тези анализатори и за това резултатите винаги "изненадват"!

      "Умните и красиви", каквито са РБ в БГ, не винаги се радват на голяма подкрепа от страна на народа, не бих смятал, че в САЩ нещата са противоположни съвсем! Ето Рада Дълбоката, всеки ден е в някакво студио, тия си имат списания, имат си техни медии, имат армия от тролове, по всички сайтове, но резултата им е трагичен! Трайчо май 7,5% имаше(където минава за интелигентен и като мажоритарна фигура хора ще са го припознали), но ако се явят за парламен, РБ едва ли може да събере повече от 2,5%. А с какъв ресур и пропаганда само разполагат, но както виждаш, резултат 2,5%! Не се води по майнстрима!

      В сряда ще разберем, кой е прав!
      Last edited by DELCHO SMOKA; 07.11.2016, 15:30.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
        аха да бе нищо не значело, те всички ционистки евреи са срещу него (банки, медии, военнен комплекс и прочее) просто нема шанс. Поглени кво става мейли, глупости обвинения,а те искараха Хитлерица девствена .....
        Майкале, ти не си глупаво момче, мисли по-критично, а не толкова шаблонно!
        Какво значи първо, ционистите да са зад Хилари? Обонго дойде като някаква надежда за народа, черното момче, а всъщност се оказа, най-голямата марионетка на задкулисието! Черните днес живеят по-зле, по-неграмотни са, по-бедни и пр...
        Тази кукла на конци, наля пари 2008г., на банкстерите, в последствие подпали целият Близък Изток! Защо им е на ционистите, Хилари? Защо като могат да си сложат някой актьор като Обонго?

        Дори и да приемем, че Тръмп е друго вино, че е независим и е някакво явление, то той не е заплаха за "тъмните сили", защото те могат да му направят атентат, могат да сринат за месец икономиката, да вдигнат продоволствени бунтове, а бе каквото си поискат. Отделно те държат Конгреса. Какво ще направи Тръмп?
        Има и друг вариант! Избират Тръмп, отпускат икономическата криза най-сетне, задкулисието заявява:

        ИСКАХТЕ ДЕМОКРАЦИЯ! ЕТО ВИ Я!!! ИЗБРАХТЕ СИ ТРЪМП!!!

        ПЕШКИГА го обира "Демокрацията"

        На тъмните сили не им е необходима Хилари, за да си движат делата, както на Доган не му беше необходим Пеевски на чело на ДАНС! Това беше детско показване на мускули и демонстриране на сила, навярно емоционална реакция, по детско му! Днес Доган не играе с Пеевски, навярно са дори врагове, но тогава какво им пречеше да сложат за шеф на ДАНС, някой си Иван Иванов Иванов, който с малко парички в куфар и един секс запис, с елитни проститутки, да изпълнява всяко нареждане, само по телефон!
        На практика така работи задкулисието, с актьори като Обонго и споменатия Иван Иванов! Рядко играят с нелецеприятни фигури, като Хилари и Пеевски! За какво им е???

        На второ място, за Тръмп се говори, така сякаш не е номинацията на Републиканската партия, а все едно, Пламен Пасков или Велизар Енчев, се изправят срещу машината ГЕРБ/ Демократите? Републиканската парти, е не по-малко силна и с тъмни сили в нея, от тази на демократите. Не можем да кажем, че народа играе срещу Wall street! Играят републиканци срещу демократи! Въпреки, че формално републиканците са зад него с половин уста. Дали обаче това е така, или е просто продължение на играта, Добро-Лошо ченге, но сме отбор! Не знаем!

        На следващо място, ние не знам какви кръгове стоят реално зад Доналд! Върхушката в САЩ е възможно също да е разцепена. Всяка една власт, поделена между повече от ЕДИН човек, винаги води до конфликт!
        Това, че някакви Хедж фонд мениджъри смятат, че ако е Донълд, ще им паднат акциите и няма да има премии. Това че 10-20 милиардера са против него, не означава, че най-високите звена на власт и богатство в страната са на същото мнение! Това не е върха на елита, това не е върха на хранителната пирамида и това не е абсолютния център на власт там!
        Често, истинската власт като имена, не са известни на широката публика!
        Дори и в малка България, където няма бази Б51, няма тайни НЛО програми и няма велики теорий на конспирациите, до нас достига информацията само за назначените милионеро-милярдери, като Бориславова, Ковачки и прочие. На кой се отчитат те? Това, което притежават, реално тяхно ли е?

        Какво остава за центъра на влас в САЩ! Какво остава за истинското задкулисие там???

        Коментар


        • Първоначално изпратено от DELCHO SMOKA Разгледай мнение
          Това нищо не означава! Колкото и да е бързо разпространението на информация, ден преди изборите, голяма част от избирателите, няма да разберат какво точно се случва! За тях тази история е някаква мътилка! Има ли разследване за какво точно...

          Не е ясно това, до колко изобщо помага! Тръм заявява, че е против СТАТУКВОТО, сега излиза, че статуквото прави поредната си манипулация. Всичко това налива вода в мелницата на Тръмп! За пример, оневиняването на Цветанов на 3та инстанция, след идването на власт на ГЕРБ, как мислиш, че е резонирало в съзнанието на хората? Ако той беше кандидата на ГЕРБ, а не Цачева, резултата му, по-добър или по-лош щеше да бъде? Какво са си казали хората, Българския съд каза, че е невинен, аз вярвам на съда? Той е голям пич!

          Мислиш ли, че доверието във ФБР е по-голямо, няма ли това да надъха още повече хора?

          Единствено медии като ABC и CNN, дават значима преднина на Хилари +5! Нормално е, това е пропаганда! Тръмп е непрестижен вот, той има огромен протестен потенциал. Той има потенциала на огромната избирателна активност! Много хора не казват за кой ще гласуват, но пускат за фалшиви опортюнисти като Марешки(реални патерици на ГЕРБ), своя глас, в тъмната стаичка! За Тръмп ще има огромен скрит вот от хора, на който им е писнало! Хилари за демократите е Цветанов за ГЕРБ! Ще има редица демократи, които ще гласуват за Тръмп!

          Много е трудно американците да поискат 3ти мандат, да се управляват от същата партия. Има го момента на изчерпване! Както Бойко в БГ. Хората не живеят добре, губят работни места и доходи в САЩ, увеличават се само PART TIME JOBS! Обонго им вдигна КЕАРА до небесата. Хората откачат.
          Ако за Обонго където що имаше негър, гласува с активност 90%, за бялото момиче на статуквото, Хилари, активността при тях ще е не повече от 60%! Хилари не е сестра на малцинствата! Тя е символ на бялото превъзходтсво. Няма да има мотивация!
          Същото беше и за BREXIT, пропаганда и висок коефицент за излизане, не отговарящ на процентите в проучванията!
          На своите ралита Хилари събира 2-3 хиляди човека, а Тръмп по 30-40 хиляди! Това се вижда!
          Утре ще има истинско отвяване на Хилари! Пропагандата на ABC,CNN, и др. е като в България! Това, което говореха социолозите, не отговаряше, на това, което хората виждаха, че мислят те самите, а и техните съседи! Не отговаряше на обществената енергия!
          аха да бе нищо не значело, те всички ционистки евреи са срещу него (банки, медии, военнен комплекс и прочее) просто нема шанс. Поглени кво става мейли, глупости обвинения,а те искараха Хитлерица девствена .....

          Коментар


          • Делчо, бате, колкото и да ми е симпатичен Тръмплина, т.е. по-скоро антипатична Килъри, щото за мен тръмплина е олигофрен, той няма никакъв шанс. Що ли? Ами много е просто - освен реднеците, няма никаква реална основа. A oт чернилките и латиносите пък, дето щял да им гради стена, пък и те сами щели да си я платят, хептен никаква, а те са вече към 1/3 от всички гласуващи в щатите. Добави към това голямата част от жените+умните и красивите в Сащ и сам можеш да си видиш резултата. Тръмп ще спечели вътрешността (реднеците), но и на двете крайбрежия ще яде як пердах, а там, ако си запознат със системата, са повечето бройки конгресмени, които избират президента и победителят по място, печели всичките места. Та сам си го виж - https://ig.ft.com/us-elections/polls, реално единствената неизвестна е Флорида, а я да видим кой е във Флорида - правилно, латиноси и бабишкери - ами някакси не ми се вижда как Тръмп ще спечели там, а без Флорида е тотално загубен, ако ще 35 други щата от вътрешността да спечели, Флорида са 29 конгресмена. Единственият голям щат на Тръмплина е Тексас и до там, другото е дребосък с малко значение за крайния избор. Толкоз, разбирай го както си искаш - България не Сащ, за добро или за лощо
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
              Колко отблизо следиш процеса ... в смисъл на място или по нета
              Питам защото останах с извод, че имаш преки впечатления от предизборните настроения ....
              Не съм в САЩ, следя доста източници, защото ми е интересно!
              Това е личният ми прочит!

              Утре ще разберем дали съм бил прав! Разликата между Тръмп и Хилари няма да е по-малак от 10 000 000 гласа в абсолютна стойност! Лошото е, че Тръмп е притиснат да спечели ключови щати. Битката ще е трудна, но Хилари е най-удобният за Тръмп конкурент! Ако демократите бяха излезнали с някаква безлична фигура от редиците им, без минало, срещу Тръмп, навярно щяха да спечелят, дори с лекота. Сега ситуацията е такава, че Хилари е толкова удобна на Тръмп, колкото Цачева на Радев. Интересното е, че има доста аналогии с БГ изборите по-много показатели!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от DELCHO SMOKA Разгледай мнение
                Това нищо не означава! Колкото и да е бързо разпространението на информация, ден преди изборите, голяма част от избирателите, няма да разберат какво точно се случва! За тях тази история е някаква мътилка! Има ли разследване за какво точно...

                Не е ясно това, до колко изобщо помага! Тръм заявява, че е против СТАТУКВОТО, сега излиза, че статуквото прави поредната си манипулация. Всичко това налива вода в мелницата на Тръмп! За пример, оневиняването на Цветанов на 3та инстанция, след идването на власт на ГЕРБ, как мислиш, че е резонирало в съзнанието на хората? Ако той беше кандидата на ГЕРБ, а не Цачева, резултата му, по-добър или по-лош щеше да бъде? Какво са си казали хората, Българския съд каза, че е невинен, аз вярвам на съда? Той е голям пич!

                Мислиш ли, че доверието във ФБР е по-голямо, няма ли това да надъха още повече хора?

                Единствено медии като ABC и CNN, дават значима преднина на Хилари +5! Нормално е, това е пропаганда! Тръмп е непрестижен вот, той има огромен протестен потенциал. Той има потенциала на огромната избирателна активност! Много хора не казват за кой ще гласуват, но пускат за фалшиви опортюнисти като Марешки(реални патерици на ГЕРБ), своя глас, в тъмната стаичка! За Тръмп ще има огромен скрит вот от хора, на който им е писнало! Хилари за демократите е Цветанов за ГЕРБ! Ще има редица демократи, които ще гласуват за Тръмп!

                Много е трудно американците да поискат 3ти мандат, да се управляват от същата партия. Има го момента на изчерпване! Както Бойко в БГ. Хората не живеят добре, губят работни места и доходи в САЩ, увеличават се само PART TIME JOBS! Обонго им вдигна КЕАРА до небесата. Хората откачат.
                Ако за Обонго където що имаше негър, гласува с активност 90%, за бялото момиче на статуквото, Хилари, активността при тях ще е не повече от 60%! Хилари не е сестра на малцинствата! Тя е символ на бялото превъзходтсво. Няма да има мотивация!
                Същото беше и за BREXIT, пропаганда и висок коефицент за излизане, не отговарящ на процентите в проучванията!
                На своите ралита Хилари събира 2-3 хиляди човека, а Тръмп по 30-40 хиляди! Това се вижда!
                Утре ще има истинско отвяване на Хилари! Пропагандата на ABC,CNN, и др. е като в България! Това, което говореха социолозите, не отговаряше, на това, което хората виждаха, че мислят те самите, а и техните съседи! Не отговаряше на обществената енергия!
                Колко отблизо следиш процеса ... в смисъл на място или по нета
                Питам защото останах с извод, че имаш преки впечатления от предизборните настроения ....
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

                Коментар


                • Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                  Hillary Cleared As FBI Folds Again: Comey Says "Conclusions Unchanged From July" On Clinton Email Review
                  http://www.zerohedge.com/news/2016-1...n-email-review

                  --------------------------------------------------------------------------------
                  аре толкоз беше с Тръмплината, фашагите в Сашш избират пукотевицата с бабиерата ..... си ебало века от тея еврейски ционисти ....

                  Това нищо не означава! Колкото и да е бързо разпространението на информация, ден преди изборите, голяма част от избирателите, няма да разберат какво точно се случва! За тях тази история е някаква мътилка! Има ли разследване за какво точно...

                  Не е ясно това, до колко изобщо помага! Тръм заявява, че е против СТАТУКВОТО, сега излиза, че статуквото прави поредната си манипулация. Всичко това налива вода в мелницата на Тръмп! За пример, оневиняването на Цветанов на 3та инстанция, след идването на власт на ГЕРБ, как мислиш, че е резонирало в съзнанието на хората? Ако той беше кандидата на ГЕРБ, а не Цачева, резултата му, по-добър или по-лош щеше да бъде? Какво са си казали хората, Българския съд каза, че е невинен, аз вярвам на съда? Той е голям пич!

                  Мислиш ли, че доверието във ФБР е по-голямо, няма ли това да надъха още повече хора?

                  Единствено медии като ABC и CNN, дават значима преднина на Хилари +5! Нормално е, това е пропаганда! Тръмп е непрестижен вот, той има огромен протестен потенциал. Той има потенциала на огромната избирателна активност! Много хора не казват за кой ще гласуват, но пускат за фалшиви опортюнисти като Марешки(реални патерици на ГЕРБ), своя глас, в тъмната стаичка! За Тръмп ще има огромен скрит вот от хора, на който им е писнало! Хилари за демократите е Цветанов за ГЕРБ! Ще има редица демократи, които ще гласуват за Тръмп!

                  Много е трудно американците да поискат 3ти мандат, да се управляват от същата партия. Има го момента на изчерпване! Както Бойко в БГ. Хората не живеят добре, губят работни места и доходи в САЩ, увеличават се само PART TIME JOBS! Обонго им вдигна КЕАРА до небесата. Хората откачат.
                  Ако за Обонго където що имаше негър, гласува с активност 90%, за бялото момиче на статуквото, Хилари, активността при тях ще е не повече от 60%! Хилари не е сестра на малцинствата! Тя е символ на бялото превъзходтсво. Няма да има мотивация!
                  Същото беше и за BREXIT, пропаганда и висок коефицент за излизане, не отговарящ на процентите в проучванията!
                  На своите ралита Хилари събира 2-3 хиляди човека, а Тръмп по 30-40 хиляди! Това се вижда!
                  Утре ще има истинско отвяване на Хилари! Пропагандата на ABC,CNN, и др. е като в България! Това, което говореха социолозите, не отговаряше, на това, което хората виждаха, че мислят те самите, а и техните съседи! Не отговаряше на обществената енергия!
                  Last edited by DELCHO SMOKA; 07.11.2016, 10:43.

                  Коментар


                  • Hillary Cleared As FBI Folds Again: Comey Says "Conclusions Unchanged From July" On Clinton Email Review
                    http://www.zerohedge.com/news/2016-1...n-email-review

                    --------------------------------------------------------------------------------
                    аре толкоз беше с Тръмплината, фашагите в Сашш избират пукотевицата с бабиерата ..... си ебало века от тея еврейски ционисти ....

                    Коментар


                    • http://www.reuters.com/article/us-usa-election-clinton-banks-analysis-idUSKBN12X0DC

                      Коментар


                      • айде бе пичове, не го ли избрахте вече тоя перчем
                        препоръка е

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от financialist Разгледай мнение
                          А това видяхте ли го - Почти 25% от младите американци предпочитат удар на метеорит пред Тръмп или Клинтън
                          http://www.dnevnik.bg/sviat/2016/11/...hitat_udar_na/
                          Младите американци отдавна са зомбирани! Ако има все още мислещи и свободолюбиви хора в САЩ, това са 50-60 годиншните!

                          Младите са интересуват само как да си купят ненужния часовник на Apple и колко точно е голям задника на кака ти Ким! Да не забравяме гаджетата на "Иконата" Тайлор Суифт!

                          Ако говорим чисто статистически, младите намалят стремглаво като гласоподаватели, те са тотално апатични и това е кофти оферта за демократите!



                          Дори и ако погледнеш посланията, на Тръмп то е:

                          MAKE AMERICA STRONG AGAIN!

                          На Хилари, то е:

                          STRONG TOGETHER!

                          На мен на Хилари посланието ми звучи по следния начин:
                          Нищо, че нямаш пари, и че моя приятел Обонго ти вдигна здравните осигуровки 3 пъти, нищо, че си загуби постоянната си работа, а сега работиш на две почасови, за по-малко пари, ДАЙ ДА ВЗЕМЕМ ДА СЕ ПРЕГЪРНЕМ, тука си имаме достатъчно мангау и нелегални имигранти, аз ще внеса още бежанци с open border, ТА ДА СЕ ГУШНЕМ И ДА БЪДЕМ МНОГО ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО!

                          STRONG TOGETHER, батка!

                          Коментар


                          • А това видяхте ли го - Почти 25% от младите американци предпочитат удар на метеорит пред Тръмп или Клинтън
                            http://www.dnevnik.bg/sviat/2016/11/...hitat_udar_na/

                            Коментар


                            • https://news.bg/world/tramp-povede-n...ne-za-abc.html

                              Една добра новина!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                Хилъри ще бъде избрана, това за падналата подкрепа е за мобилизация на тези които ще гласуват за нея - трик. На Тръмп в последния момент ще му публикуват данъчните декларации.
                                Брех мама му стара, тези сценарии кога ги написа

                                Коментар

                                Working...
                                X