IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Хилъри ще бъде избрана, това за падналата подкрепа е за мобилизация на тези които ще гласуват за нея - трик. На Тръмп в последния момент ще му публикуват данъчните декларации.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Импе книгите му са плява и заблуди за публиката която трябва да го аплодира, този просто изполва дупките в закона да печели.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Доналд Тръм не плаща данъци защото така забогатява, това му е основното перо за печалба.Ако данъците са ниски Тръмп ще обеднее, бизнеса му ще умре.
        Човек който живее в палати не може да се каже че мрази разхищението на средства, разкарва се с личен самолет който може да превозва 70 човека..направо е икономичен. Фантазираш си.
        Живей в палат и си има самолет, ЗАЩОТО МОЖЕ ДА СИ ГО ПОЗВОЛИ. Той мрази разхищенията, защото няма да даде 100 кинта за нещо, което струва 18 кинта. В една от книгите си разказва как му предложили столове по 200 зеленички бройката (около 100 стола за някаква зала), но той само с 2-3 телефонни разговора си намерил по-хубави за по 70 кинта... но той плаща щедро, ако си струва това, което купува.

        Не плаща данъци, защото МОЖЕ. Не е извратено човек да си намалява данъците, ако го прави в рамките на законът, нито е позорно - особено за държава, дето данъците на гражданите и компаниите отиват за терористически нападения над независими държави като Сирия или Либия - или просто за разхищения - 5 МБ за "суперразрушител", дето някакво 30-годишно руско самолетченце го превръща в просто един неуправляем и безпомощен мегалеген !!!
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

        Коментар


        • Делчо, и аз така си мисля тука последните седмици... Но да видим, какво ще стане реално. Заюото ако пък наистина Хиларица стане, тогава значи сценария е друг и няма да е никак по-добър от другия.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
            пише се задкУлисие
            Приемам забележката!

            Това, което исках да кажа, малко го раздължих в поста, но основната идея е, че Клинтановица, не е част от задкулисието, а просто техен служител!

            Иначе задкулисието е толкова силно, че дори и избран Тръмп, той ще се окаже, че се изправя на мач, в който няма значение, кой от двата отбора играе по-добре, тъй като съдията е купен, а резултата ще се реши, ако трябва и след 10 дизпи и 3 червени картона!

            Единствената възможност Тръмп да се сдобие с по-голяма власт и да направи някакви съществени промени в политиката си е, глобалистичното лоби, да бъде разцепено от властови амбиции, с примеси от силни външни фактори, непринадлежащи преди това към него и чувстващи се заплашени от същия този кръг, да започне битка! Властта никога не се дели! Тя винаги се узорпира, и то в тесен кръг! Интересното и ироничното в случая е, че узорпиралия е, след време изпада в ситуацията на своята жертва! Просто сценария се повтаря!

            Иначе, ако имаме подобен сценарий, в САЩ, е възможна и гражданска война, и разцепление, за което има индикации! Трудно е да се каже! Определено новият президент, обаче е Тръмп!

            Аз лично също съм за Тръмп, защото самото му избиране е символично, своеобразно цунами! То ще има сериозни последствия, които смятам, че ще бъдат полезни, както за България, така и за Европа!

            Коментар


            • к к к к к к

              Варди са, Делчо, чувай са ....

              Ще ни уморите от смях бре
              Yeah

              Коментар


              • пише се задкУлисие

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  Ти се още сметаш, че Доналт ше е президен ?
                  Разбира се, че Доналд, ще е президент? Защо смяташ, че няма да е той?

                  Коя е Хилари? Пак питам, коя е Хилари?

                  Хилари е поредната политическа марионетка на задколисието и мощните финансови фактори! На задколисието не му дреме за личността, ХИЛАРИ! Тя няма никаква стойност за тях! Жива или умряла! Тя е поредния наемник, с осигурен висок милионерски стандарт! На задколисието му дреме основно за власт, дори не и за пари, защото властта е преди парите, а пари без власт, те не биха могли да съхранят! Поне не за дълго!

                  Избирането на Тръмп, ще позволи винтила на напрежението в обществото да бъде изпуснат! Ако бъде назначена Хилари, напрежението само ще се увеличава! КОЙ ИМА ИНТЕРЕС ОТ ТОВА? Доналд като президент, дори и да предположим, че е най-честният и добър човек на света, а това съвсем не е ясно, може да бъде сринат за ден, чрез финансов и продоволствен срив, който е изцяло в ръцете на задколисието! Задколисието е отгледало сенатори и конгресмени и в двете партии, като то контролира поне 85% от политиците въобще! Задколисието има пълната власт! Ето България! Царя и Винету играха точно ролята, на редуцил винтили! Помениха ли нещо??? Изпълниха ли поне едно от съществените си обещания? Истината е, че нищо не промениха, нищо! Всичко продължи да си тече по стару му!

                  Хора като Тръмп са удобни, точно когато предстят сътресения в обществото! Ще бъде дадена привидна демокрация на плебесцита! Голямата заблуда се състои във факта, че говоренето на Тръмп контрастира с пошлоста на наложената система! Но подобна ситема се реформира само от революция, а в САЩ, населението ще получи медийна такава! Нищо повече!

                  Тръмп ще получи своето президенсттво! Хората ще получат своя месия! Ако на поста бъде Хилари, на задколисието ще му бъде много по-трудно, да поддържа поне формална атмосфера на нормалност! Защо те да не удоволетворят всички свой цели, без нея? Президента е изцяло контрулеруем от Конгреса, а те го имат целия! Президента е лицето, което обира пешкира! Може би преди 100 години, личностат на президент е имала значение за страната САЩ, но не и днес!

                  Хилари води средно с 3%, в последните 10тки проучвания публикувани в FT!

                  https://ig.ft.com/us-elections/polls

                  Само избирателната активност в полза на Тръмповия електорат ще ги изяде, че дори и отгоре с 1%. Какво остава за непрестижния вот! Той е поне нови 5%! Много ще гласуват в кабинките с : FUCK YOU HILLARY!

                  Атаката от страна на ФБР към Хилари не е случайна! Това е поредния щрих, който показва, че Хилари ще бъде отзована, като послушен и лоялен служител и заменена с друг!
                  Въпросът, е че тези, които правят това, не е необходимо на 100% да контролират новия президент, в случая Тръм, защото просто контролират страната! Примката е 100%ова и непоклатима!

                  Задколисието не е всесилно обаче, предстоят много последствия от избирането на Тръмп, особено в Европейски мащаб! Но това е следствие, а не преднамерено действие!

                  За мен няма съмнение, кой е следващия президент на САЩ!

                  Коментар


                  • Императорът

                    Доналд Тръм не плаща данъци защото така забогатява, това му е основното перо за печалба.Ако данъците са ниски Тръмп ще обеднее, бизнеса му ще умре.
                    Човек който живее в палати не може да се каже че мрази разхищението на средства, разкарва се с личен самолет който може да превозва 70 човека..направо е икономичен. Фантазираш си.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      + 8 318 294 506

                      Съвсем точно тъй е, както го казваш. Най-голямото благо за Америка е, че Доналдът ще въведе ред и желязна фискална дисциплина. Това е човек който изпитва панически ужас от РАЗХИЩЕНИЕТО на пари. Именно заради туй мрази да плаща данъци, защото вижда как държавата разхищава париците му. Наскоро гръмна скандал как САЩ да похарчили купища мегабимберици за абсурдни оръжия, които въобще не са били създадени именно поради своето абсурдство. Всички тия разсипници треперят от ужас, че Доналдът ще ги подпука така, че място да не могат да си намерят, кожиците им ще одере и ще ги накачи по фасадата на Белият дом - затова всячески се борят да го спрат.

                      И в Америка "усвояването на пари" е гибелна мания. Тъкмо гледам под прозорецът на кантората - работите по метрото до метростанцията на Попът... е - тия келеши на едно и също място сигурно поне осем пъти копаха, заравяха, пак копаха за нещо друго и т.н. Ако Доналдът финансираше проектът и ако живееше в моята кантора, направо щеше да ги разстреля тия суяци, тия келеши, тия разсипници, тия мошшшшшшшеници !!!!
                      Ти се още сметаш, че Доналт ше е президен ?
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

                      Коментар


                      • Коментар


                        • Първоначално изпратено от Integer Разгледай мнение
                          Тръмп – 515 компании:
                          http://qz.com/461688/a-list-of-every...is-name-on-it/

                          Хей дали си давате сметка какъв е Доналд Тръмп при 515 компании в момента и 6 фалита ?
                          На мен ми изглежда смешно хора дето нямат и 5 компании (включвайки и себе си да квалифицирам Доналд Тръмп, а какво да коментирам за критикарите мъ дето са на заплати?!) Или пак за данъците ще давате примери Ами той не отрича че на половината от тия компании са офшорни а от другата половина данъците са дял към обществото. И въобще – нима някой тука се е загрижил САЩ да прибират повече данъци, а стига бе! Повече данъци в САЩ – повече за бюрокрацията им , за всички трибуквени организации налагащи интересите във всяка точка на планетата. То и така и така всички са васали –с много , много малко изключения – но не по темата.
                          Аа..а, и да като погледна Хиларито, с късата косичка, с тия смешни панталони..... Всъщност цялото излъчване издава едно: вътрешна несигурност компенсирана външно с по 'солиден' вид в нейните очи разбира се. Тая която е за глобален свят без граници, тая която не си дава сметка какво е ядрен конфликт (отварям скоба тука САЩ превъзхождат Русия военно, но рашките са достатъчно въоръжени да отговорят и да се сложи край на живота на планетата)
                          Тръмп обаче дори и да спечели ще му е много трудно Срещу него са почти всички с изключение на голяма част от народа в САЩ.....не знам колко ще се задържи. И пак не мога без съмненията разбира се че ще направи това което говори.
                          + 8 318 294 506

                          Съвсем точно тъй е, както го казваш. Най-голямото благо за Америка е, че Доналдът ще въведе ред и желязна фискална дисциплина. Това е човек който изпитва панически ужас от РАЗХИЩЕНИЕТО на пари. Именно заради туй мрази да плаща данъци, защото вижда как държавата разхищава париците му. Наскоро гръмна скандал как САЩ да похарчили купища мегабимберици за абсурдни оръжия, които въобще не са били създадени именно поради своето абсурдство. Всички тия разсипници треперят от ужас, че Доналдът ще ги подпука така, че място да не могат да си намерят, кожиците им ще одере и ще ги накачи по фасадата на Белият дом - затова всячески се борят да го спрат.

                          И в Америка "усвояването на пари" е гибелна мания. Тъкмо гледам под прозорецът на кантората - работите по метрото до метростанцията на Попът... е - тия келеши на едно и също място сигурно поне осем пъти копаха, заравяха, пак копаха за нещо друго и т.н. Ако Доналдът финансираше проектът и ако живееше в моята кантора, направо щеше да ги разстреля тия суяци, тия келеши, тия разсипници, тия мошшшшшшшеници !!!!
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                          Коментар


                          • Като се появят данъчните му декларации в последните 48 часа преди изборите и ще падне голям смях.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Какво не ви показват медиите за Доналд Тръмп

                              Речта на Тръмп за Новия Световен Ред:

                              https://www.youtube.com/watch?v=EYozWHBIf8g&app=desktop

                              Видеото, заради което Доналд Тръмп ще бъде избран:

                              https://www.youtube.com/watch?v=OCabT_O0YSM

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                Иванка каква е - българка, децата му какви са - с повече български ген, гена на майката доминира винаги. Значи правилно му е казала.
                                там све са от Бухарско бя!?? хахахахаха

                                Коментар

                                Working...
                                X