Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеКаролев пак ще спечели някой бас!
да вземе да прати насам някоя бутилка че ша се пропие тоя човек беНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Кандидат от Республиканской партии Дональд Трамп набирает необходимое количество голосов выборщиков и становится президентом США, следует из прогноза агентства Bloomberg.
Предварительные итоги ничего не значат
ГОЛОСОВАТЬ
Для победы на выборах в США кандидату в президенты необходимо 270 голосов выборщиков из 538. На данный момент, согласно статистике агентства, Трамп набрал 264 голоса, его соперница от Демократической партии Хиллари Клинтон — 215.
Да си призная не вярвах, че ще позволят на Тръмп да спечели....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение+1
Аз, бас не можах да фана, но също бях убеден че Доналт няма да стане президен..
За момента, резолтатот ме опревергава...
По-натам - щавидим ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение....
Духът на най-великата страна на света е жив...
Голем си !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНемислимото се случва. Щабът на Клинтън май ще се опитва да оспорва. Само да се не докарат до граждански сблъсъци. Навремето Гор отстъпи при още по-сложна ситуация.
Успял, богат, честен, неподкупен, харизматичски човек, срещу жалка, тъпа и некадърна чиновница? Това бе единственото логично нещо - обратният резултат би означавало ДУХОВНАТА смърт на Америка !!! Би значело, че работещите, честни хора, са РОБИ на паразитиращите на социални помощи, на крадливите политици, на мързеливите чиновници !!!
Духът на най-великата страна на света е жив, какво по хубаво от това?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАз, признавам, изобщо не познах какво ще стане - това ми е първият грешен политически коментар и загубен бас на тази темаВсе още считам, че Тръмплина няма да е президент на щатите - я обвинения ще има, я ще го гръмнат, ще видим. На всички, които са го отиграли правилно - поздравления и все така
Аз, бас не можах да фана, но също бях убеден че Доналт няма да стане президен..
За момента, резолтатот ме опревергава...
По-натам - щавидим ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар