IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прати ми на лични трите имена, ЕГН, адрес, телефон и т.н. данни за предаване на прокуратурата

Ако си мъж де. Иначе не пращай

Първоначално изпратено от Асо Пика
    ВАТНИКОВ ти се радвай че не си живял по времето на Хитлер, щото щеше да излезеш през комина в едни оградени лагери А можеха и на сапун да те направят и некой ариец да си измие с теб ръцете

Коментар

• Тръмп определено е против до степен, че Уол Стрийт смятат Байдън за по-добрия вариант за технологичния сектор от гледна точка на внос на мозъци за индустрията

Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
      Между другото никой не е против легалната миграция или зелените карти - стига да са с мярка и правилно издавани.

Проблемът е, че има хора дето си минават границата както искат и после си правят каквото искат - щото така или иначе няма какво да губят - животът им няма да стане по-лош от това.

Коментар

• Май в САЩ със силна сила важи правилото, социализъм за богатите и големите фирми и капитализъм за бедните и малките фирми.
        Големите фирми задържат малък процент от печалбата във фирмата, във вид на инвестиции и дивиденти, а огромната част отива в завишени заплати, бонуси и байбак.
        Като дойде такава криза, реват на правителството за спасение със парите на гражданите.
        От друга страна, малките фирми гълтат вода и губят пазари.
        Така беше и през 2008 год.
        Last edited by распутин; 15.11.2020, 14:21.

Коментар

• Между другото никой не е против легалната миграция или зелените карти - стига да са с мярка и правилно издавани.

Проблемът е, че има хора дето си минават границата както искат и после си правят каквото искат - щото така или иначе няма какво да губят - животът им няма да стане по-лош от това.

Коментар

• Конспиративните теории твърдят че Стив Джобс е продукт на ЦРУ, щото нямал снимки като дете. За справка другия съосновател Стив Возняк си има фото-автобиография като дете, ученик от бала и каквото се сетиш и каквото си трябва.

Но всичко това липсва при Стив Джобс.

п.п.

В статията в Укипедия си има снимка на Стив Джобс като ученик. Явно и теория на конспирацията толкоз си може.

Last edited by mathematician; 15.11.2020, 13:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
              Примерно да не приемем варварина Стив Джобс, защото баща му е имигрант от Иран. А на Джеф Безос баща му бил циганин от Куба

И как със сила? Трябвало е да ги бият или направо в пещта Както на времето Хитлер се е борил с варварството
              Това не е верно.

Бащата на Стив Джобс е богато синче на някакъв арабин пратен да учи у САЩ. Изплющява се с някаква хипарка. И двете семейства на одобряват положението. Бащата се прибира у тех си, там неговото семейство не иска и да чуе за детето и за брак с неверница. Подобно е положението и от страна на майката. След като прекарва известно време при семейството на бащата тя се връща в САЩ и дава Стив Джобс за осиновяване.

Поне така пише у Укипедия, дали е вярно не знам.

https://en.wikipedia.org/wiki/Steve_...ptive_families

Коментар

• Примерно да не приемем варварина Стив Джобс, защото баща му е имигрант от Иран. А на Джеф Безос баща му бил циганин от Куба

И как със сила? Трябвало е да ги бият или направо в пещта Както на времето Хитлер се е борил с варварството

Коментар

Съвременният консерватизъм няма почти нищо общо с действителни събития и факти
                  Въпросът не е до консерватизма, а че не искаме да приемаме варварството

Коментар

• Това пък покзва колко кризисно е било положението с Мексико, когато Тръмп се дереше от амвона 2016 г.

Съвременният консерватизъм няма почти нищо общо с действителни събития и факти

Click image for larger version

Name:	Mexico-unauthorized-immigrant-total-declines-from-Mexico_2.jpg
Views:	1
Size:	75.5 КБ
ID:	3677308

Коментар

• Click image for larger version

Name:	FT_19.06.12_5FactsIllegalImmigration_US-unauthorized-immigrant-total.jpg
Views:	1
Size:	23.8 КБ
ID:	3677305

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Аз вече бях станал част от пейзажа,ама ако се появеше някой тотално непознат,селските пичове винаги намираха повод да му теглят един здрав кютек...
                        Но гоу зона- много яко звучи...
                        Тука си прав, евала, че си признаваш.
                        В Софийско, Пернишко (Брезник чупи тъпомера в страната), Чирпанско, Врачанско, Карловско и др имат все още много от такава бяла гмеж.
                        Last edited by распутин; 15.11.2020, 13:07.

Коментар

В Америка имигрантите много повече се интегрират отколкото в Европа. Предполагам защото са си поначало имигрантска страна и по някакъв начин са melting pot. На който не му харесва да се маха от Америка и да търси някоя етнически чиста страна

Дразнещото е, че по време на косервативното управление на Буш Младши се провеждаше политика на отворени граници. При Обама режимът силно се затегна и наплива спря. Но после дойде куку палячото с перчема и кухите лозунги. Палячото нищо съществено не промени, но раздуха омразата
                          Интегрират се белите и азиатците и някой друг индиец и мексиканците дошли едно време преди Рейгън.

Сегашните дето минават границата ще има да чакаш да се интегрират. Те директно попадат в гетата и стават част от пейзажа както се изрази.

Коментар

Обиколил съм Мексико много повече от щатите. И там има много но гоу зони, ама те нямат нищо общо с расизма

Но гоу зона и расисъм са различни неща

Ако ти живееш в но гоу зоната и хората те знаят, че си местен ти просто ставаш част от пейзажа и никой не те закача. Това го знам от опит, защото в края на 2008 по незнание се бях нахакал в една таква уж много, много страшна зона на Брюксел и ми се наложи да остана 6 месеца там, защото бях сключил договор за наем, а не ми се плащаха безумните неустойки по белгийския закон

Бе не е баш така, ама карай.

То цялото Мексико, а и целия Трети Свят са една голяма но гоу зона с изключение на туристическите маршрути.

Ама напоследък и из туристическите маршрути ограбват чужденците туристи.

Коментар

Обиколил съм Мексико много повече от щатите. И там има много но гоу зони, ама те нямат нищо общо с расизма

Ако ти живееш в но гоу зоната и хората те знаят, че си местен ти просто ставаш част от пейзажа и никой не те закача. Това го знам от опит, защото в края на 2008 по незнание се бях нахакал в една таква уж много, много страшна зона на Брюксел и ми се наложи да остана 6 месеца там, защото бях сключил договор за наем, а не ми се плащаха безумните неустойки по белгийския закон

Ей ,Мъни,а бе ти знаеш ли,че като бях тинейджър и си прекарвах ваканциите на село,моето село - и то си беше една но гоу зона...Аз вече бях станал част от пейзажа,ама ако се появеше някой тотално непознат,селските пичове винаги намираха повод да му теглят един здрав кютек...
                              Но гоу зона- много яко звучи...

Коментар

• Обиколил съм Мексико много повече от щатите. И там има много но гоу зони, ама те нямат нищо общо с расизма

Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                                Забравих и гетата или но гоу зоните както им викат. Не е желателно да влизаш там всички го знаят и всички го спазват това правило, но ми говорят за крайно дясна пропаганда.

Коментар

Working...
                                X