IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В Америка имигрантите много повече се интегрират отколкото в Европа. Предполагам защото са си поначало имигрантска страна и по някакъв начин са melting pot. На който не му харесва да се маха от Америка и да търси някоя етнически чиста страна

Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
    Дразнещото е, че заради политкоректност никой не си признава грешката, а продължават да приемат нови и нови.

В САЩ да не мислиш, че новите мигранти дето идват са като Дженифър Лопес или Салма Хаек.

В Западна Европа също продължават да приемат нови и нови, въпреки че виждат че старите нито са интегрирани, нито нищо.

Дразнещото е, че по време на косервативното управление на Буш Младши се провеждаше политика на отворени граници. При Обама режимът силно се затегна и наплива спря. Но после дойде куку палячото с перчема и кухите лозунги. Палячото нищо съществено не промени, но раздуха омразата

Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
    Дразнещото е, че заради политкоректност никой не си признава грешката, а продължават да приемат нови и нови.
    Last edited by Money; 15.11.2020, 12:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Tи не, ама болшинството от хората с различен цвят на кожата точно това правят. Те са по големи расисти от белите. Все белите ( дори и предците им преди 10+ поколения) са им виновни за тяхната некадърност.
      Същото като ромите тук - никаква разлика.
      Да бе, да
      Преди "10+" поколения африканците си правели кораби и емигрирали в северна америка, за да избиват индианците, правели си колиби и се самобичували, а понякога се самообесвали

Не може да се отрече, че има и черни негодници, както има сега
      червени бели негодници

П.П. В САЩ са се объркали напоследък с цветовете, пермутирали са ги
      Last edited by RUBLA; 15.11.2020, 12:59. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
        Това мнение май се е формирало от консумиране на информация от крайнодясната пропаганда

От факти

Справка Зимбабве, Южна Африка, Детройт, Балтимор и още 2-3 града в САЩ където белите са малцинство - направо земен рай е там.

Забравих и гетата или но гоу зоните както им викат. Не е желателно да влизаш там всички го знаят и всички го спазват това правило, но ми говорят за крайно дясна пропаганда.

Коментар

• Това мнение май се е формирало от консумиране на информация от крайнодясната пропаганда

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Tи не, ама болшинството от опушените точно това правят. Те са по големи расисти от белите. Все белите ( дори и предците им преди 10+ поколения) са им виновни за тяхната некадърност.
          Същото като мангалите тук - никаква разлика.

Коментар

Не съдя хората по цвета на кожата
            Tи не, ама болшинството от опушените точно това правят. Те са по големи расисти от белите. Все белите ( дори и предците им преди 10+ поколения) са им виновни за тяхната некадърност.
            Същото като мангалите тук - никаква разлика.

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение

Напълно си прав , но проблема в САЩ е истори4ески все пак тези хора са внесени като роби и след това наблъскани в гета ...В Европа е подобно капитализма има нужда от хора за работна ръка ,консумация и така нататък ....Във Франция изолираха имигрантите от бивши колонии в гетата и те ба4каха каквото им дадат 70те години при големият икомоми4ески подем , но не така стоят работите с децата и внуците им които растат в модерни времена и искат много пове4е и проблема е налице ...С бой не става ...затворите тъй или ина4е са препълнени . Това с правата и привилегиите е смешно, иди да си търсиш работа да видиш 4е най важното е името ти и произхода или така наре4ената тиха дискриминация, валидна и за нас междудругото ....и така капитализма влиза в поро4ен кръг . Над 8 мил араби има във Франция които раждат по 3-4 деца и много трудно има валидно решение на проблема който е о4еваден и консервативните крайно десни партии нямат никакво решение освен популизъм...

В САЩ да не мислиш, че новите мигранти дето идват са като Дженифър Лопес или Салма Хаек.

В Западна Европа също продължават да приемат нови и нови, въпреки че виждат че старите нито са интегрирани, нито нищо.

С привилегии и пари не става, щото колкото повече привилегии и пари даваш - толкоз повече получаващия иска. В момента, в които се опиташ да орежеш някоя привилегия - край вече си расист, фашист и пр.

То това с привилегиите и парите е валидно за всички (дори и за белите). Е в България опитай се да отнемеш някоя привилегия или да не индексираш някоя социална помощ и край почва се рев как тези пари били малко, а животът скъп.

Във Финландия преди 1-2 години имаше рев как разбираш ли социалната държава си отивала, хората не искали да им режат социалните придобивки, ама като нямало пари за тях - трябвало да вдигат данъците.

Те всъщност привилегиите и затварянето на очите от страна на полицията за малките престъпления от черните доведоха до големите безобразия на БЛМ.

Така че според мен решение няма в дългосрочен план - цивилизацията ще си ходи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Еми то хубаво но живота учи, а тези които се справят сами са много малко, на тях никой не им обръща внимание, както и на всеки който се справя сам. И точно оттам тръгват проблемите. Малка част от тях се справят добре. Много малка част.
                И се почва с мрънкането. Как нямали еднакви права как ги подтискали.
                Ами никой не им прави нищо, правата им са същите, способностите не са.
                Но какво съм виновен аз? Защо трябва да им помагам, че то има безплатни черни университети, специални програми за черен бизнес, има квоти за черни по големите компании... А те не са нищо специално, но понеже са черни и трябва да им слугуваме? Е сори ама не съм съгласен.
                Иди поживей малко, да видиш как маймуните са с привилегии, а всъщност не са допринесли с нищо. То не случайно расите са отделени от морета и пустини, всякакви мултикулти са противоестествени, начина на живот на арабите е тотално различен от на европейците.
                Вземи прочети малко история, да разбереш защо има такава разлика в развитието на европейците и арабите. И не че нещо, ама като искат нещо като група която непрекъснато се Хьзидентифицира като различна, да вземат да се оправят сами, а?
                Напълно си прав , но проблема в САЩ е истори4ески все пак тези хора са внесени като роби и след това наблъскани в гета ...В Европа е подобно капитализма има нужда от хора за работна ръка ,консумация и така нататък ....Във Франция изолираха имигрантите от бивши колонии в гетата и те ба4каха каквото им дадат 70те години при големият икомоми4ески подем , но не така стоят работите с децата и внуците им които растат в модерни времена и искат много пове4е и проблема е налице ...С бой не става ...затворите тъй или ина4е са препълнени . Това с правата и привилегиите е смешно, иди да си търсиш работа да видиш 4е най важното е името ти и произхода или така наре4ената тиха дискриминация, валидна и за нас междудругото ....и така капитализма влиза в поро4ен кръг . Над 8 мил араби има във Франция които раждат по 3-4 деца и много трудно има валидно решение на проблема който е о4еваден и консервативните крайно десни партии нямат никакво решение освен популизъм...

Коментар

• Специално за квотите в училищата, Байдън винаги е бил против, още от 1970-те години, когато квотите са били много на мода. И сега продължава да е против. А и самите обикновени чернокожи са били против квотите

Може ли някой тука да намери, къде Байдън е казала, че иска квоти. Може и да е казал, ама аз не знам. Дайте да видим

Wall Street Journal по този въпрос:

The Post speculates that these past statements could hurt a Biden candidacy among blacks in general and social activists in particular, but through a spokesman Mr. Biden told the paper that he still believes he was right to oppose busing and stands by the comments. And why not? Black people—the supposed beneficiaries of busing—also opposed it. Yes, civil-rights groups like the NAACP and other elites pushed these schemes on the poor—while sending their own kids to private schools—but a majority of blacks consistently objected to a policy that used their children like guinea pigs in a lab experiment to achieve more racial parity. Besides, assigning children to schools by their race caused all manner of unnecessary racial strife, including violent protests in places like Boston.

Like Mr. Biden, blacks wanted quality local schools more than they wanted white classmates, and liberals who insist that you can’t have one without the other are conveniently ignoring a long history of successful black schools in the U.S. The latest examples are today’s high-performing inner-city charter schools, which are full of black and brown low-income students who regularly outscore wealthy suburban kids on standardized exams and undermine the idea that racially mixed classrooms ought to be a priority for policy makers.

https://www.wsj.com/articles/biden-o...ht-11552430539

Коментар

Най-интересното е че досега няма нито един щат който официално да е казал кой печели.
                    Всичко това за Байдън идва най-вече от фейк медии, снн, Ню Йорк Таймс... Все медии с определено леворезбови наклонности.
                    Също любопитно е че за Байдън гласуват все щати с голяма нелегална имиграция.
                    Очевидно че ден партията няма шанс ако не привлече електорат от средите на ЛГБТ, социалисти, нелегални и всякакви други ментално увредени.

А за отделните щати... Не бързат да обявяват защото ако има измами, доста народ ще пострада. Пари писалката, пари, нажежена е до... червено,
                    Не следя подробно цялата галимация. Има ли срок за да се пукне цирея или зависи от индивидуалните решения за окончателно обявяване на изборните резултати щат по щат?

Демек “драмата” има ли легален срок? На федерално ниво?

Коментар

• Същата работа и реднеците. Безработни, дебели, мързи ги да учат, слагат си тату с парите от помощи. На тях не им ли слугуваш?

И как Тръмп ще реши проблема с реднеците? Като насърчава частните училища и реже от парите за държавните училища ли? Или като насърчава въгледобивната индустрия, която и без това фалира?

Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                      Еми то хубаво но живота учи, а тези които се справят сами са много малко, на тях никой не им обръща внимание, както и на всеки който се справя сам. И точно оттам тръгват проблемите. Малка част от тях се справят добре. Много малка част.
                      Но какво съм виновен аз? Защо трябва да им помагам, че то има безплатни черни университети, специални програми за черен бизнес, има квоти за черни по големите компании... А те не са нищо специално, но понеже са черни и трябва да им слугуваме? Е сори ама не съм съгласен.
                      Иди поживей малко, да видиш как маймуните са с привилегии, а всъщност не са допринесли с нищо. То не случайно расите са отделени от морета и пустини, всякакви мултикулти са противоестествени, начина на живот на арабите е тотално различен от на европейците.
                      Вземи прочети малко история, да разбереш защо има такава разлика в развитието на европейците и арабите. И не че нещо, ама като искат нещо като група която непрекъснато се идентифицира като различна, да вземат да се оправят сами, а?

Коментар

Какво да ти кажа, във Франция, а и в UK хората са пропищели много повече от източноевропейците, отколкото от чернокожите. Не ми е приятно да го кажа, но има защо

В Бристол бях в един офис с двама чернокожи, които правиха някакъв research в Business School-а, имаше и трима индийци, един сириец и още някакви други. Англичани имаше само 2 от 15 човека. Като изключим единия индиец, който беше чвор, всички останали бяха готини и умни хора

Вземи прочети малко история, да разбереш защо има такава разлика в развитието на европейците и арабите. И не че нещо, ама като искат нещо като група която непрекъснато се идентифицира като различна, да вземат да се оправят сами, а?
                        Last edited by Имхотеп; 15.11.2020, 00:06.
                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Какво да ти кажа, във Франция, а и в UK хората са пропищели много повече от източноевропейците, отколкото от чернокожите. Не ми е приятно да го кажа, но има защо

В Бристол бях в един офис с двама чернокожи, които правиха някакъв research в Business School-а, имаше и трима индийци, един сириец и още някакви други. Англичани имаше само 2 от 15 човека. Като изключим единия индиец, който беше чвор, всички останали бяха готини и умни хора

Коментар

• Ъъъъ, в щата Ню Йорк 5.5% от чернокожите са безработни

Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

То Филаделфия е същото, Чикаго, Абе всички големи градове.
                            Преместих се преди няколко години. Занимавам се с неща които не са свързани с определено място та не беше проблем.
                            Проблемът на Ню Йорк са точно паразитите на уелфеър. Почти всички негри са на уелфеър. Нали се сещаш откъде са парите за това.
                            Е точно това беше червената линия за мен. Ми че те не само получават пари за храна, Ами не плащат за апартамента нищо, не плащат медицинска застраховка, Абе нищо.
                            Ми да им плащат такива кат' Мишо.
                            Само че и той само минава оттам, и той не ще да плаща.

Коментар

То Филаделфия е същото, Чикаго, Абе всички големи градове.
                              Преместих се преди няколко години. Занимавам се с неща които не са свързани с определено място та не беше проблем.
                              Проблемът на Ню Йорк са точно паразитите на уелфеър. Почти всички негри са на уелфеър. Нали се сещаш откъде са парите за това.
                              Е точно това беше червената линия за мен. Ми че те не само получават пари за храна, Ами не плащат за апартамента нищо, не плащат медицинска застраховка, Абе нищо.
                              Ми да им плащат такива кат' Мишо.
                              Само че и той само минава оттам, и той не ще да плаща.

се едно говориш за нашите тъмнозелени в България нема разлика

Коментар

Там със сигурност има чернокожи. Има и нагоре до Колумбийския университет и надолу до Уолстийт

Общо взето навсякъде има

Абе има, но само минават оттам.
                                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X