IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
    Проблемите са сериозни.

Не знам медиите ли промиват мозъците на хората или други са причините. Айде ние сме далеч нормално е да се влияем от различни източници. Обаче американците на място продължават да вярват на глупостите на медии, въпреки че виждат реалността с очите си.

То и на много места е така с белия човек (включая в България) - вярва на глупости, докато цивилизационно по-изостаналите вярват на това дето виждат и могат да пипнат.

Примерно, феномена в Минесота, където каквото и да стане все гласуват за демократите. А това е щат с 90% бяло население. След като бандюгите от БЛМ и Антифа превърнаха града ти в нещо средно между Багдад и Бейрут и ти отново да преизбереш това чудо на прогресивизма Илхан Омар, при това с 65% от гласовете и то след като въпросната ясно е показала, че мрази Америка повече от всичко на Света.

Е те тука е разковничето. Хората на Запад продължават да вярват и да гласуват за политики, дето не водят до нищо добро, въпреки че ги виждат и изпитват на гърба си, но медиите им обясняват че това е правилно.

И това води до "демократичен" упадък - демек сам си гласуваш за упадъка, мислейки си че всъщност вървиш към прогрес.

Този порочен кръг може да се прекъсне само с идването на нови поколения, дето не са закърмени с медиите, а с информацията директно идваща от Нета - сурова, брутална и понякога фалшива.
    Добре че те има, та да обясниш на американците що е то демокрация и как трябва да гласуват
    Добре, че те има и в българия, както и останалата червена сган, та да гласувате както трябва 76 години и да заврете българия там където е сега

Коментар

• Проблемите са сериозни.

Не знам медиите ли промиват мозъците на хората или други са причините. Айде ние сме далеч нормално е да се влияем от различни източници. Обаче американците на място продължават да вярват на глупостите на медии, въпреки че виждат реалността с очите си.

То и на много места е така с белия човек (включая в България) - вярва на глупости, докато цивилизационно по-изостаналите вярват на това дето виждат и могат да пипнат.

Примерно, феномена в Минесота, където каквото и да стане все гласуват за демократите. А това е щат с 90% бяло население. След като бандюгите от БЛМ и Антифа превърнаха града ти в нещо средно между Багдад и Бейрут и ти отново да преизбереш това чудо на прогресивизма Илхан Омар, при това с 65% от гласовете и то след като въпросната ясно е показала, че мрази Америка повече от всичко на Света.

Е те тука е разковничето. Хората на Запад продължават да вярват и да гласуват за политики, дето не водят до нищо добро, въпреки че ги виждат и изпитват на гърба си, но медиите им обясняват че това е правилно.

И това води до "демократичен" упадък - демек сам си гласуваш за упадъка, мислейки си че всъщност вървиш към прогрес.

Този порочен кръг може да се прекъсне само с идването на нови поколения, дето не са закърмени с медиите, а с информацията директно идваща от Нета - сурова, брутална и понякога фалшива.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
        Ако искате да има само проамерикански мнения и няколко ника да пишат кажете го точно и ясно и да си обраме крушите от тоя форум.
        Ама ти наистина ли си мислиш, че за инвестора има някакво значение дали някой изобщо го чете? Парите не идват от читателите. Все едно да се чудиш откъде имат пари сайтове като mediapool. Те yahoo затриха коментарите преди месеци, защото бяха яко про-Тръмп, та тука ли. Най-голямата ирония е, че сайтът тези сайтове се издържат с пари на американската държава и въпреки това работеха срещу президента на тази държава.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение

И какво точно намираш за забавно, че им се наложи да изберат президент който е „само“ от 50 години в политиката..
          Ако за теб това е ново „заведение“ и е смешно да се твърди друго… нямам допълнителен коментар
          E, ако със сарказъм си го казал че половин век в политиката = на компетентност и цивилизованост, определено ще се извиня.
          Ако не - ще имаш да вземаш, че е нещо повече от смешно такова твърдение.
          Наш Тошо, Чаушеску,грузинския главорез,Кастро,Мао,всички кимове и т.н. си умиргат от кеф на такива съждения.
          Особено пък за сегашния спечелил кукумицин дето активно няколко десетилетия е разпродавал страната си на Китай и за когото дори Обама каза че е гаф машина, способносттите на която никога не трябва се подценяват.
          Отделно че чучелото вече става само за бъзик и съжаление горкия.
          Както и да е, тия избори нямаха нищо общо с него, бяха ДП барабар с целия дипстейст срещу Тръмп.

https://www.youtube.com/watch?v=bLGH...nel=KvonComedy

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
            ЦРУ

ДАРПА

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
              Реалността тук надминава фикцията.
              Тия там, ще изнесат още представления.
              ДС се принуди на излезе на светло, понеже беше заплашена да изгуби изборите, даже и при спадаща Ковид икономика.
              Естествено, така показаха на целия свят кирливото бельо на САЩ.
              Само че, нито са Съедининени, нито Американски, нито Щати.
              Невероятно разединени на ниво етнос, религия, култура, политически убеждения, статус, акцент.

Коментар

Демек възможен е вариант на удължено “служебно правителство” начело с Тръмп? Хм. Реалността тук надминава фикцията.
                абе Селена тва ти ли си ?? Тая Селена е оная Селена нал ? Да не стане некоя грешка.... щото съм свикнал да виждам готина дама на снимката пък ся тва неква шарена цапаница кат картина на Ван Гог или Пол Гоген объркваш ме бе жена,, объркваш ме мръдни си десното ухо ако си оная Селена

Коментар

• Presidential spiritual adviser Paula leading an impassioned prayer to secure Trump's reelection

Чудна работа, как така Тръмп загуби изборите,
                  след като има консултантка като Paula White

Last edited by barbaron; 15.11.2020, 20:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Вица на деня...
                    И какво точно намираш за забавно, че им се наложи да изберат президент който е „само“ от 50 години в политиката..
                    Ако за теб това е ново „заведение“ и е смешно да се твърди друго… нямам допълнителен коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

То срокове има, обаче има и проблем - снощи гледах малко фокс нюз. Аз и вчера споменах че има много невалидни вотове.
                      Оказва се че дем партията е завела дела много преди изборите с които се нарушават много от федералните закони. Например отменя се изискването за сравняване на подписите на гласувалите по пощата. Отменя се изискването изобщо да са подписани тези бюлетини по пощата. Удължава се срока за приемане на такива бюлетини.
                      Мисля че в Невада има заведено дело с повече от 240 свидетели на нарушения на броенето. За дъмп на чували с бюлетини има дела в Аризона. В Мичиган същата работа.
                      Всичко това доведе до там, че се иска проверката на всеки вот, във всичките 50 щата.

Демократите в омразата си създадоха голям проблем - в момента американците са разделени и има напрежение между привържениците и на едните и на другите. Няма как в момент на такова голямо взаимно недоверие да се обяви който и да е от двамата за президент. Така че няма да стане толкова лесно както някои си представят. Наистина ще има проверка на всеки вот, във всеки щат. Ако трябва да отнеме година, две, но това ще стане.
                      Те фейк медиите продължават да наливат масло в огъня, но вече се очертават и губещи сред тях. Най-фалшивите снн, собственика им АТТ взеха решение да се отърват от тях. Да ги продават. Кой ще вземе горещият картоф с гола ръка обаче е пълна мистерия.

Демек възможен е вариант на удължено “служебно правителство” начело с Тръмп? Хм. Реалността тук надминава фикцията.

Коментар

• Е не ги знам тея работи...
                        Както и да е, ето малко други неща

Giuliani: 650,000 Votes Were Counted Unlawfully in Philadelphia and Pittsburgh

Rudy Giuliani, one of President Donald Trump’s personal lawyers, alleged on Nov. 11 that roughly 650,000 unlawful ballots were cast in Philadelphia and Pittsburgh, Pennsylvania.

Speaking with Fox Business’ Lou Dobbs, Giuliani claimed that “almost none” of the hundreds of thousands of ballots were observed by Republican poll watchers. State election law requires the presence of poll watchers from all parties.

“We now are up to a count of about 650,000 ballots that are unlawful ballots that were cast in Philadelphia and Pittsburgh,” he said. “What’s being said in the mass media, that we have no evidence, is a complete, absolute lie, just like they’ve been lying for years.”

On Monday, Gov. Tom Wolf’s office said in a statement that ballot watchers from all parties have had observers throughout the process and that “any insinuation otherwise is a lie.”

A few days earlier, Giuliani said that the Trump campaign may have sufficient evidence to change the election results in the state of Pennsylvania.

He told Fox News’ Maria Bartiromo on Sunday that lawsuits being filed by Trump’s reelection campaign might show that as many as 900,000 invalid ballots were cast in the battleground state.

According to an unofficial vote count from the Pennsylvania Department of State, Biden has received 3.35 million votes to Trump’s 3.31 million votes. Percentage-wise, Biden has 49.7 percent, compared to Trump’s 49.1 percent.
                        ....

Ми това е, все неща които идват не от сульо и пульо, а от сериозни хора.

​​​​​​
                        Last edited by RUBLA; 15.11.2020, 17:38. Причина: Изтрито мнение.
                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                          Не е за съдебната система. Другаде трябва да се въдвори, ма за съжалене там са претоварени.
                          ако намекваш за лудницата брат там нема да ме вземат щото съм по- луд и от психиатрите, ако пък говориш за затвора хептен пък не уцели,, щото там съм лежал за малко и кратко време преди много много години

Коментар

Не следя подробно цялата галимация. Има ли срок за да се пукне цирея или зависи от индивидуалните решения за окончателно обявяване на изборните резултати щат по щат?

Демек “драмата” има ли легален срок? На федерално ниво?
                            То срокове има, обаче има и проблем - снощи гледах малко фокс нюз. Аз и вчера споменах че има много невалидни вотове.
                            Оказва се че дем партията е завела дела много преди изборите с които се нарушават много от федералните закони. Например отменя се изискването за сравняване на подписите на гласувалите по пощата. Отменя се изискването изобщо да са подписани тези бюлетини по пощата. Удължава се срока за приемане на такива бюлетини.
                            Мисля че в Невада има заведено дело с повече от 240 свидетели на нарушения на броенето. За дъмп на чували с бюлетини има дела в Аризона. В Мичиган същата работа.
                            Всичко това доведе до там, че се иска проверката на всеки вот, във всичките 50 щата.

Демократите в омразата си създадоха голям проблем - в момента американците са разделени и има напрежение между привържениците и на едните и на другите. Няма как в момент на такова голямо взаимно недоверие да се обяви който и да е от двамата за президент. Така че няма да стане толкова лесно както някои си представят. Наистина ще има проверка на всеки вот, във всеки щат. Ако трябва да отнеме година, две, но това ще стане.
                            Те фейк медиите продължават да наливат масло в огъня, но вече се очертават и губещи сред тях. Най-фалшивите снн, собственика им АТТ взеха решение да се отърват от тях. Да ги продават. Кой ще вземе горещият картоф с гола ръка обаче е пълна мистерия.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                              Прати ми на лични трите имена, ЕГН, адрес, телефон и т.н. данни за предаване на прокуратурата

Ако си мъж де. Иначе не пращай
                              мишок .... мъж съм отвсякъде и си падам по жени и съм женен за жена. Ей ся на първата мишка ще си дам личните данни .... ти ептен изперка бе ватников ако толкова ти липсвам намери ме по айпито бе .... и ако случайно ме намериш ще останеш безкрайно ама безкрайно учуден откъде пиша .... хе хе хе хе хааххаааххаааа

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                                Прати ми на лични трите имена, ЕГН, адрес, телефон и т.н. данни за предаване на прокуратурата

Ако си мъж де. Иначе не пращай
                                Не е за съдебната система. Другаде трябва да се въдвори, ма за съжалене там са претоварени.

Коментар

Working...
                                X