IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Щом казваш вероятно е така. Но усещам, че имаш някакво съмнение в себе си...

Повтори пак няколко пъти, за да ни убедиш, а и най-важното да убедиш себе си

Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
    мишок .... мъж съм отвсякъде и си падам по жени и съм женен за жена. Ей ся на първата мишка ще си дам личните данни .... ти ептен изперка бе ватников ако толкова ти липсвам намери ме по айпито бе .... и ако случайно ме намериш ще останеш безкрайно ама безкрайно учуден откъде пиша .... хе хе хе хе хааххаааххаааа

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Този порочен кръг може да се прекъсне само с идването на нови поколения, дето не са закърмени с медиите, а с информацията директно идваща от Нета - сурова, брутална и понякога фалшива.

Опитвам се да си представя революционните нови поколения.

Трето поколение вегани, които от детската градина са предпазвани от негативни емоции, демек омраза, както и от всякакви по-сериозни тестове да не би някой да се почувства зле. За по-нататъшно дошлифоване попадат в образователна система, която ги учи на свободна мисъл в рамките на ултралибералните доктрини.

Дотук ми се получава добре, само не знам как нета ще се е превърнал в източник на сурова, брутална и понякога правдива информация.

Коментар

• Не си мисли. Убеден съм даже, че точно той е наясно, че така проблемите се задълбочават

Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
        Защото като са гласували за Тръмп , той за 4 години от Багдад го е превърнал в Женева ...ти мислиш 4е като бълваш омраза и проблемите се изпаряват ...Самият той заяви 4е за първи път републиканец събира толкова гласове от други раси ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
          Проблемите са сериозни.

Не знам медиите ли промиват мозъците на хората или други са причините. Айде ние сме далеч нормално е да се влияем от различни източници. Обаче американците на място продължават да вярват на глупостите на медии, въпреки че виждат реалността с очите си.

То и на много места е така с белия човек (включая в България) - вярва на глупости, докато цивилизационно по-изостаналите вярват на това дето виждат и могат да пипнат.

Примерно, феномена в Минесота, където каквото и да стане все гласуват за демократите. А това е щат с 90% бяло население. След като бандюгите от БЛМ и Антифа превърнаха града ти в нещо средно между Багдад и Бейрут и ти отново да преизбереш това чудо на прогресивизма Илхан Омар, при това с 65% от гласовете и то след като въпросната ясно е показала, че мрази Америка повече от всичко на Света.

Е те тука е разковничето. Хората на Запад продължават да вярват и да гласуват за политики, дето не водят до нищо добро, въпреки че ги виждат и изпитват на гърба си, но медиите им обясняват че това е правилно.

И това води до "демократичен" упадък - демек сам си гласуваш за упадъка, мислейки си че всъщност вървиш към прогрес.

Този порочен кръг може да се прекъсне само с идването на нови поколения, дето не са закърмени с медиите, а с информацията директно идваща от Нета - сурова, брутална и понякога фалшива.
          Защото като са гласували за Тръмп , той за 4 години от Багдад го е превърнал в Женева ...ти мислиш 4е като бълваш омраза и проблемите се изпаряват ...Самият той заяви 4е за първи път републиканец събира толкова гласове от други раси ...

Коментар

• Кои са сериозните хора? Джулиани ли?

Four Seasons Landscaping

Абе вие БГ реднеците у Америка сте тоално не наясно с каквото и да било. По-зле и от американските реднеци

Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
            Е не ги знам тея работи...
            Както и да е, ето малко други неща

Giuliani: 650,000 Votes Were Counted Unlawfully in Philadelphia and Pittsburgh

Rudy Giuliani, one of President Donald Trump’s personal lawyers, alleged on Nov. 11 that roughly 650,000 unlawful ballots were cast in Philadelphia and Pittsburgh, Pennsylvania.

Speaking with Fox Business’ Lou Dobbs, Giuliani claimed that “almost none” of the hundreds of thousands of ballots were observed by Republican poll watchers. State election law requires the presence of poll watchers from all parties.

“We now are up to a count of about 650,000 ballots that are unlawful ballots that were cast in Philadelphia and Pittsburgh,” he said. “What’s being said in the mass media, that we have no evidence, is a complete, absolute lie, just like they’ve been lying for years.”

On Monday, Gov. Tom Wolf’s office said in a statement that ballot watchers from all parties have had observers throughout the process and that “any insinuation otherwise is a lie.”

A few days earlier, Giuliani said that the Trump campaign may have sufficient evidence to change the election results in the state of Pennsylvania.

He told Fox News’ Maria Bartiromo on Sunday that lawsuits being filed by Trump’s reelection campaign might show that as many as 900,000 invalid ballots were cast in the battleground state.

According to an unofficial vote count from the Pennsylvania Department of State, Biden has received 3.35 million votes to Trump’s 3.31 million votes. Percentage-wise, Biden has 49.7 percent, compared to Trump’s 49.1 percent.
            ....

Ми това е, все неща които идват не от сульо и пульо, а от сериозни хора.

​​​​​​
            Last edited by Money; 16.11.2020, 09:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Тръмпер съм, ама не ви разбирам как може дотолкова да изпаднете в когнитивен дисонанс. Един тон фалшификации направиха, цензурират редовно собствения си президент, напълно потулиха доказана корупция на Бидон, бият му привържениците насред столицата... а той се жалва по Твитър. И мислите, че някакви доказателства ще имат значение. Много сте наивни, милинките.

Няма никакво значение дали изборите са фалшифицирани. Милиони гласове да са откраднати и това да бъде доказано, пак няма да има значение. Върховният съд по някакво чудо да отмени изборите, няма да има кой да изпълни решението.

Ще се повторя, но явно трябва. След година две, тогава може да има значение. Ако тръмпистите се опазят живи и здрави дотогава, могат да успеят да се организират за адекватен отговор. Съмнява ме, но е възможно. В момента нямат никакъв шанс и само си хабят силите.
              Белият флаг не е развят, защо бързаш толкова упорито? Първо да приключи сегашната галимация и тогава говорѝ за година-две напред.

Коментар

• Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение
                Руди Джулиани показва разни показания под клетва от пощенски служители и наети в броенето и надзираването на процеса хорица - работата изглежда сериозна. ТВ папагалите постоянно мучат, че няма доказателства и сигурно са прави - как ще има доказателства, след като на хората не им е била дадена възможност да проверят легитимността на бюлетините. Всички бюлетини, които не са били проверени от представители и на двете партии може да минат за нелегитимни и резлутатът да стане съвсем друг.
                Тръмпер съм, ама не ви разбирам как може дотолкова да изпаднете в когнитивен дисонанс. Един тон фалшификации направиха, цензурират редовно собствения си президент, напълно потулиха доказана корупция на Бидон, бият му привържениците насред столицата... а той се жалва по Твитър. И мислите, че някакви доказателства ще имат значение. Много сте наивни, милинките.

Няма никакво значение дали изборите са фалшифицирани. Милиони гласове да са откраднати и това да бъде доказано, пак няма да има значение. Върховният съд по някакво чудо да отмени изборите, няма да има кой да изпълни решението.

Ще се повторя, но явно трябва. След година две, тогава може да има значение. Ако тръмпистите се опазят живи и здрави дотогава, могат да успеят да се организират за адекватен отговор. Съмнява ме, но е възможно. В момента нямат никакъв шанс и само си хабят силите.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                  Проблемите са масово с второ и трето поколение мигранти. Първите са обърнали света наопаки, но са стигнали до обетованата земя и са доволни. Но какво се случва с поколението им. Ражда се в някое гето и остава там. То не знае разликата с мястото от където идват родителите му. За сметка на това вижда как живеят по-богатите хора. Иска като тях и не може. Социалната мобилност е ниска. Дори да има талант трудно се пробива. Та в този момент се появява някой радикален и почва да го облъчва как живота му не върви защото е мюсюлманин, негър, арабин и го дискриминират. Прочита форум като този и вижда как го презират и мразят. Постепенно се изпълва с омраза. Минават три, четири годинки и става някоя пакост. Въпроса е как да интегрираме родените тук. Има само два устойчиви пътя или интегрираш изпадналите извън обществото или се отърваваш от тях. Отървем ли се от тях западната икономика необратимо се срива. Ясно е, че не можем. Та как ще приобщим към обществото малките групи? Как ще им вдъхнем желание да са част от голямата общност? Как да вдъхнем желание на обществото да ги приеме като едни от тях. Трудна задача. Никога не е толкова просто.
                  Е, как- ще внасяме само мъже, без жени за да не раждат, те и без това не работят много, ако искат деца- да си вземат торбата с изкараните пари и обратно вкъщи, или да прилъжат някоя местна либералка, с такава майка няма опасност децата да се радикализират
                  Last edited by RUBLA; 16.11.2020, 12:15.

Коментар

• Всъщност е просто, но неизпълнимо. Западняците трябва просто да започнат да бачкат сами и няма да им трябват "чужди" елементи. Няма да стане. В Италия и Англия се редиха на стотина метра опашки за безплатна храна, но пак викаха българи и румънци, че инак ни ягодите, ни бабите има кой да гледа. Ама няма начин, като всеки учи, за да не работи.

Коментар

• Руди Джулиани показва разни показания под клетва от пощенски служители и наети в броенето и надзираването на процеса хорица - работата изглежда сериозна. ТВ папагалите постоянно мучат, че няма доказателства и сигурно са прави - как ще има доказателства, след като на хората не им е била дадена възможност да проверят легитимността на бюлетините. Всички бюлетини, които не са били проверени от представители и на двете партии може да минат за нелегитимни и резлутатът да стане съвсем друг.

Girlfriend Keeps Referring To Herself As 'Wife-Elect' Despite No Official Word From Boyfriend
                      DALLAS, TX—Sources close to Winston Davis say he is “totally screwed” as his girlfriend Wendy Fitzpatrick keeps referring to herself as “Wife-Elect” at any and every public gathering with close family and friends.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Всяка жена има периодична нужда от промяна . Аз съм, а това е врачанският балкан на картинката. Невероятни есенни багри.

По Тръмп темата - умишлено не я следя в подробности, но усещането ми е, че нещата там все още не са приключили и може да има изненади.
                        О да ще има изненади. И не само там. На толкова много точки по земното кълбо предстоят изненади, че ти е бедна фантазията. От Ванкувър до Владивосток. Това е велика мисъл на Жан Виденов изречен през паметната 1996 година, ако не се лъжа.

Коментар

• Проблемите са масово с второ и трето поколение мигранти. Първите са обърнали света наопаки, но са стигнали до обетованата земя и са доволни. Но какво се случва с поколението им. Ражда се в някое гето и остава там. То не знае разликата с мястото от където идват родителите му. За сметка на това вижда как живеят по-богатите хора. Иска като тях и не може. Социалната мобилност е ниска. Дори да има талант трудно се пробива. Та в този момент се появява някой радикален и почва да го облъчва как живота му не върви защото е мюсюлманин, негър, арабин и го дискриминират. Прочита форум като този и вижда как го презират и мразят. Постепенно се изпълва с омраза. Минават три, четири годинки и става някоя пакост. Въпроса е как да интегрираме родените тук. Има само два устойчиви пътя или интегрираш изпадналите извън обществото или се отърваваш от тях. Отървем ли се от тях западната икономика необратимо се срива. Ясно е, че не можем. Та как ще приобщим към обществото малките групи? Как ще им вдъхнем желание да са част от голямата общност? Как да вдъхнем желание на обществото да ги приеме като едни от тях. Трудна задача. Никога не е толкова просто.
                          Last edited by RUBLA; 16.11.2020, 12:16. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Добре че те има, та да обясниш на американците що е то демокрация и как трябва да гласуват
                            Добре, че те има и в българия, както и останалата червена сган, та да гласувате както трябва 76 години и да заврете българия там където е сега
                            Виж сега, това си е проблем и на България.

БСП кога дойде на власт винаги забатча нещата, ама винаги са втора политическа сила и не губят електорат значително.

А за Запада не ми се говори - избират едни и съща л@йна на всички избори. И малко става като оня виц:

Попитали Радио Ереван:
                            - Може ли мъж да забременее?
                            - Не, но опитите в Анадола продължават - отговорило Радиото

Те навсякъде в "цивилизования" Свят е така.
                            - Интегрирани ли са мигрантите?
                            - Не, но вкарваме нови

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

абе Селена тва ти ли си ?? Тая Селена е оная Селена нал ? Да не стане некоя грешка.... щото съм свикнал да виждам готина дама на снимката пък ся тва неква шарена цапаница кат картина на Ван Гог или Пол Гоген объркваш ме бе жена,, объркваш ме мръдни си десното ухо ако си оная Селена
                              Всяка жена има периодична нужда от промяна . Аз съм, а това е врачанският балкан на картинката. Невероятни есенни багри.

По Тръмп темата - умишлено не я следя в подробности, но усещането ми е, че нещата там все още не са приключили и може да има изненади.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                                Мерси. Но по-коректно е директно да си дадеш източника, вместо на час по лъжичка и да се чудим кое от къде е дошло, откъде файловете, кой правил скрийншотовете и тъй нататък. В случая източника вероятно е:
                                https://beforeitsnews.com/crime-all-...OOzHsrEBRr8b7U

Също, "източника" очевидно си има източник, въпросният педеинспектор:
                                https://thedonald.win/p/11Q8XQIWRs/-...ted-the-switc/

Тука нещата не звучат толкова сензационно и не се говори за "absolute proof" за измама. Доколкото виждам, резултата от работата му е тук:
                                https://pastebin.com/X6sW2aew
                                Какво стана с тази "сензационна новина"?
                                Пробвах програмата на python - работи с дадените данни
                                Очаквах днес само за това да се говори, а се чува пълна тишина

https://beforeitsnews.com/crime-all-...s-2484479.html
                                https://thedonald.win/u/PedeInspector/
                                PedeInspector 5 points 2 days ago +7 / -2
                                Basically yes

https://pastebin.com/X6sW2aew
                                This page is no longer available. It has either expired, been removed by its creator, or removed by one of the Pastebin staff.

Коментар

Working...
                                X