Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНищо им няма, ще си обезценят долара и икономиката им ще тръгне.Не стоят пред тв и не се тъпчат с гмо-та, не са толкова глупави.Напротив - много са хитри.Май само преимущество за олигархичния им кръг, банките и военните за обикновенните е дърво нема работа, защото всичко е изнесено и само въртат дългове горките докато дойде един ден момента на истината .....
Дефакто останалия свят ги поддържа изкуствено, а до кога незнам, тряя останалия свят да каже баста и тогава ше дълдисат нема какLast edited by michaelis12; 22.02.2016, 15:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНапротив - с времето се развалят като прасешки бут, захвърлен да се вмирисва на слънце. Понякога препрочитам "До Чикаго и назад" и направо ми се реве... каква Америка сме изгубили !!!Last edited by michaelis12; 22.02.2016, 15:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнението и тва ше се промени, ти кво си мислиш само, че тея процеси отнемат малко повечко от един два човешки живота ... ше се наиграят с времето и ше мирясатМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнениеЧесто съм се шегувал с приятели, че ако се появи Шестата раса, това ще е някъде в Америка, защото само там може да се наблюдава невероятно "смесване" на етноси от целия свят.Ето, самият Тръмп е син на германец и шотландка-това в Европа рядко ще се получи заради национализма.Стив Джобс-баща му е сирийски търговец, майка му е ирландка, Обонго-баща кениец- майка ирландка...и тнт.И в Европа има примери-Леонардо да Винчи-баща-италиански нотариус, майка-жена с арабски корени и това е доказано.Генетиката е интересна наука."Чистите" раси, в Европа това са Швеция, Норвегия, Дания....нямат големи перспективи и не се сещам скоро да са родили някои гении...!?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеЕ кво да чакаме от наследниците на затворници и престъпници избили коренното население на Северна Америка?От изроди отровили водите и земята на цял континент?От хора за които парите са най висшата ценност?Last edited by michaelis12; 22.02.2016, 10:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениешестата раса не би трябвало да имат много общо с войните, а като ги гледам американюгите нема да са те. Шестата раса би трябвало да е духовно извисена, а американците са изкукал народ и то доста .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнениеЧесто съм се шегувал с приятели, че ако се появи Шестата раса, това ще е някъде в Америка, защото само там може да се наблюдава невероятно "смесване" на етноси от целия свят.Ето, самият Тръмп е син на германец и шотландка-това в Европа рядко ще се получи заради национализма.Стив Джобс-баща му е сирийски търговец, майка му е ирландка, Обонго-баща кениец- майка ирландка...и тнт.И в Европа има примери-Леонардо да Винчи-баща-италиански нотариус, майка-жена с арабски корени и това е доказано.Генетиката е интересна наука."Чистите" раси, в Европа това са Швеция, Норвегия, Дания....нямат големи перспективи и не се сещам скоро да са родили някои гении...!?
Коментар
-
Често съм се шегувал с приятели, че ако се появи Шестата раса, това ще е някъде в Америка, защото само там може да се наблюдава невероятно "смесване" на етноси от целия свят.Ето, самият Тръмп е син на германец и шотландка-това в Европа рядко ще се получи заради национализма.Стив Джобс-баща му е сирийски търговец, майка му е ирландка, Обонго-баща кениец- майка ирландка...и тнт.И в Европа има примери-Леонардо да Винчи-баща-италиански нотариус, майка-жена с арабски корени и това е доказано.Генетиката е интересна наука."Чистите" раси, в Европа това са Швеция, Норвегия, Дания....нямат големи перспективи и не се сещам скоро да са родили някои гении...!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКленов - защо му казваш:"Тръмполината"?
Усещаш ли докъде сме стигнали повечето, щом свестните, честните и казващите истината, считаме за луди?
Преди година още казах, че този велик мъж е основният претендент за - туканка всички ми се присмиваха, ама вече - защо ли - никой не се смее?, но е човек на действието определено
Ако америката е поне малко демократична той ше стане шефче, само да не му подлеят вода накрая тея банкстерите и Блумбърговите и останалите свраки, а те са доста подли твари
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение16:50 .. "Тед Круз лъже повече от всеки човек където съм виждал ...."
Коментар
-
Кленов - защо му казваш:"Тръмполината"?
Усещаш ли докъде сме стигнали повечето, щом свестните, честните и казващите истината, считаме за луди?
Преди година още казах, че този велик мъж е основният претендент за - туканка всички ми се присмиваха, ама вече - защо ли - никой не се смее?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар