IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
    мааалиии в България сме с 93 според тая страница ... IQто горе-голу колкото на немска овчарка .....
    И на американците дали 98 тц тц тц за тва има тениски с надписи "No kengaroo's in Austria" и оня Romney в предишната кампания за президент беше питал "Защо в самолета не се отварят прозорците ? Ако станело пожар да се проветри малко ..." ......
    Нали се сещаш, че те са изчислявали не Българите като народ, а населението на България? По същия начин сме назад в класациите по образованост - защото хъхряците, дето не могат да говорят членоразделно, ги броят заедно с нас !!! По същия начин - по образование на хората над 60-годишна възраст, сме в челната десетка - защото хъхряците над тая възраст се броят едва ли не на пръсти.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

    Коментар


    • Професор: Доналд Тръмп е бъдещият президент с 97% сигурност !!!

      ЗАБАВНО Е КАК ТОЯ УЧЕН ЧИЧО ПОВТАРЯ ДНЕС МОЯТА ПРОГНОЗА ОТ МИНАЛИЯТ ЯНУАРИ.

      http://www.blitz.bg/news/article/395406

      Трафиков - сравненията между Китай и Индия са повърхностни. Китайците са дисциплиниран народ в огромната си част, индийците - 200-250 милиона високообразовани и културни - останалите са измет, хъхреци !!! Индийците се плодят като хлебарки и никой не може да ги озапти - раждат се, живеят, мрат в мизерство - в Китай: казва им Косматият - правете по 4-5 деца (грешка от негова страна) те ги правят, казва им после друг Главен човек - правете по едно дете - и те изпълняват.

      Ужасно грешиш и за Хонконг - НЕ Великобритания го е създала, единственият "принос" на английските пияници е бил, че са оставили Хонконг на мира, не им е пукало - защото Хонконг: нищожно парче земя на другия край на светът, населено при това не с розавоануси англичани, а с някакви си там китайци !!! Попрочети историята на - след ВСВ и при западането на колониализъмът, кралицата пратила за губернатор на някакъв двайсет и няколкогодишен дребен аристократ, просто за да го разкара. Лапето (имаше някакво сложно и трудно произносимо име), видяло, че на островчето хората са почнали сами да се организират - просто за да оцелеят - да правят бизнес, търговийка и т.н. - и просто им казало: момчета, трябва да има поне малко ред !!! За около две години момъкът създал съд, полиция, администрация (с възможно най-минимален щат), които създали някакви правила (възможно най-прости и минималистически), наложил съвсем минимални данъци и после - през целият останал срок на губернаторството си не правил АБСОЛЮТНО НИЩО... просто си клатил краката !!! Затова сега хонконговците смятат тоя човек едва ли не за светец-покровител, защото първо им е дал елементарна сигурност за имотът и животът, а после просто не им е пречил !!! Хонконг няма "социална политика" - там или бачкаш и оцеляваш (и - ако можеш - просперираш и дори забогатяваш) или - пукаш гладен, ако не искаш да хванеш пътя !!!
      Сравнението между Хонконг и сегашния западен свят показва мощта на капитализмът и превъзходството му пред "социалната държава" - която е по-лоша дори от някогашния наш социализъм.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

      Коментар


      • Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
        мааалиии в България сме с 93 според тая страница ... IQто горе-голу колкото на немска овчарка .....
        И на американците дали 98 тц тц тц за тва има тениски с надписи "No kengaroo's in Austria" и оня Romney в предишната кампания за президент беше питал "Защо в самолета не се отварят прозорците ? Ако станело пожар да се проветри малко ..." ......
        Моето дете испанци студенти в Кейнбридж го бяха питали имаме ли в България Луна?????Ше трябват и тениски И в България има луна!!!!!Други подобни тъпанари са питали имаме ли телевизори перални????

        Коментар


        • Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнение
          Европа, Великобритания в частност, която е развивала сериозни търговски отношения с Индия, Япония и Китай, САЩ-те вкараха Азия в 20 век.дадоха им технологии, по-голямата част те самите откраднаха чрез индустриален шпионаж.Изградиха Сингапур и Хонконг, които и досега са ненадминати "Перли" в Азия!В Китай и Япония и досега съществуват едни азиатско-феодални зависимости, които нямат аналог в Европа и САЩ.Това , че Китай, Япония, Корея и други "тигри" са водещи световни икономики се дължи на евтината работна ръка/специално Китай/ и това кара високотехнологичните компании да изнасят производствата си там.Какво IQ в Китай и Индия-там човешкият живот не струва нищо.Съществува повсеместна неграмотност, защото има неконтролируема "популация", няма пари за образование.Китай се опита да наложи някакъв контрол върху раждаемостта, но пак са милиард и двеста.Относно постиженията на човешката цивилизация!Кой първи каза "И все пак Земята се върти"?, ,Хелиоцентричната система,Кой откри Менделеевата таблица, основните физични закони открити от Нютон, Айнщайн, Лавоазие, кой конструира Парната машина, Дизеловия и Бензинов двигател,радиото и ТВ? Кой електрифицира света, начело с Никола Тесла, Едисон, Кой първи полетя в Космоса,Информационната ера-компютри, Интернет , смартфони и тнт.Да изброявам ли още?И сега ...някой твърди, че китайците и японците имали по високо IQ?Що не вземе да се гръмне!?
          Ми Тесла е наш човек балканец.И радиото е негово дело.Българин измисли компютъра друг българин калкулатора....Ако не беше банкера Морган толко тъп и ограничен ако не беше егоист днес можеше да живеем в един много по различен свят коренно различен.Само си представи че няма мрежа няма ЧЕЗ и всеки с една антенка у дворо си черпи ток

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
            мааалиии в България сме с 93 според тая страница ... IQто горе-голу колкото на немска овчарка .....
            И на американците дали 98 тц тц тц за тва има тениски с надписи "No kengaroo's in Austria" и оня Romney в предишната кампания за президент беше питал "Защо в самолета не се отварят прозорците ? Ако станело пожар да се проветри малко ..." ......

            Коментар


            • )))

              Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнение
              Аз не знам кой и как смятат IQ на различните етноси, но мога със сигурност да кажа и ако е необходимо ще подкрепя тезата си с аргументи, но през последните 2 хилядолетия, всички велики постижения на човешката цивилизация са възникнали в Европа, в днешно време и САЩ, които "купуват" мозъци от цял свят!Какво толкова ги превъзнасяте жълтурковците бре-те са една пасмина, мравуняци!
              https://iq-research.org/en/page/average-iq-by-country

              Коментар


              • Европа, Великобритания в частност, която е развивала сериозни търговски отношения с Индия, Япония и Китай, САЩ-те вкараха Азия в 20 век.дадоха им технологии, по-голямата част те самите откраднаха чрез индустриален шпионаж.Изградиха Сингапур и Хонконг, които и досега са ненадминати "Перли" в Азия!В Китай и Япония и досега съществуват едни азиатско-феодални зависимости, които нямат аналог в Европа и САЩ.Това , че Китай, Япония, Корея и други "тигри" са водещи световни икономики се дължи на евтината работна ръка/специално Китай/ и това кара високотехнологичните компании да изнасят производствата си там.Какво IQ в Китай и Индия-там човешкият живот не струва нищо.Съществува повсеместна неграмотност, защото има неконтролируема "популация", няма пари за образование.Китай се опита да наложи някакъв контрол върху раждаемостта, но пак са милиард и двеста.Относно постиженията на човешката цивилизация!Кой първи каза "И все пак Земята се върти"?, ,Хелиоцентричната система,Кой откри Менделеевата таблица, основните физични закони открити от Нютон, Айнщайн, Лавоазие, кой конструира Парната машина, Дизеловия и Бензинов двигател,радиото и ТВ? Кой електрифицира света, начело с Никола Тесла, Едисон, Кой първи полетя в Космоса,Информационната ера-компютри, Интернет , смартфони и тнт.Да изброявам ли още?И сега ...някой твърди, че китайците и японците имали по високо IQ?Що не вземе да се гръмне!?

                Коментар


                • Аз не знам кой и как смятат IQ на различните етноси, но мога със сигурност да кажа и ако е необходимо ще подкрепя тезата си с аргументи, но през последните 2 хилядолетия, всички велики постижения на човешката цивилизация са възникнали в Европа, в днешно време и САЩ, които "купуват" мозъци от цял свят!Какво толкова ги превъзнасяте жълтурковците бре-те са една пасмина, мравуняци!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Пипбелов право пита - там пише ли нещо за хъхреците? Иначе разлика между 100 и 105 е в рамките на статистическата грешка. Аз мисля, че интелектът на азиатските хора се развива повече от детска възраст, докато учат ужасните местни писмености. Иначе не е проблем и човек с коефициент 85 или дори 70, да е полезен гражданин, има ного професии, за които не е нужен ного мозък. Проблемът при някои племена и индивиди не е липсата на интелект, но липсата на дисциплина и най-вече на морал.
                    Тук става въпрос не за сравнение, кой е по-добър с нещо, а да се разбере, че отделните раси и хора са си различни! Поради тази причина всяка раса си има свой път на развитие, а няма един общ такъв!

                    Япония и Южна Корея са го решили много добре. Там разбират какво е ЕТНОС и как всъщност държавата принадлежи НА ЕТНОСА, А НЕ НА "ГРАЖДАНИТЕ"!

                    При тях етнос=гражданин! В Европа се налага друг модел, за мен антиприроден и по тази причина в близко време континента ще бъде обхванат от множество конфликти на расова и религиозна основа!
                    Last edited by Mike Florida; 24.02.2016, 14:26.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                      Всичките служби по цял свят са един дол дренки
                      еми това им е работата баце, кой отива да работи там сигурно знае за какво става въпрос и, че няма измъкване после Като Snowdana тоз пък ми беше много интересен, че е люто възмутен как можели NSA да подлсушват всички, чакай бе ти като отиваш да работиш там какво си мислиш,че ше прайш, по форумите ли ше пишеш и да си джиткате на игрички там Contra Strike .... То името би трябвало да му говори всичко National Security Agency кво ли тряя да праат там освен шпионстване незнам

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                        Аз пък предполагам че зад Сорош Майкрософт Фейсбук Тръмп Клинтън и Буш стои ЦРУ.Зад американските олигарси стои ЦРУ те са негова разработка

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                          и те не са вездесъщи, верно големи подли мръсници са, но все пак това им е работата както на всяка друга секретна служба. Ако мислиш, че в КГБ, Ми6 или френските тайни служби четат скандално жълто и люшпят семки пред блока, много се лънготиш и там са същите гадове
                          Всичките служби по цял свят са един дол дренки

                          Коментар


                          • Той дългът им да беше само 20 трилиона с мед да ги намажеш.Изобщо идиотията по тия земи е повсеместна.Хубавото е че вече нямат пари за да водят войни и да произвеждат оръжия.Тази държава е някакъв психодиспансер с елементи на трудов концлагер

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                              Аз пък предполагам че зад Сорош Майкрософт Фейсбук Тръмп Клинтън и Буш стои ЦРУ.Зад американските олигарси стои ЦРУ те са негова разработка
                              и те не са вездесъщи, верно големи подли мръсници са, но все пак това им е работата както на всяка друга секретна служба. Ако мислиш, че в КГБ, Ми6 или френските тайни служби четат скандално жълто и люшпят семки пред блока, много се лънготиш и там са същите гадове

                              Коментар


                              • Тръмп не е стока... той е чист 100% популист.

                                Идея си нямам какво може да направи ако седне в овалния кабинет, но при всички положения ще е драматично за американците


                                то за тях драмата така или иначе предстои...20 трилиона дълг...няма как да направят долара по-желан в съвсем близко бъдеще....а стане ли нежелан...ще има ГЛАД.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                                Коментар

                                Working...
                                X