Първоначално изпратено от Dali
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
Хареса ми, та да го постна и тук - а иначе и аз съм за Тръмпата или по-скоро анти-килъри, ама всичките ми приятели от щатите, дето са от тамошните умни и красиви, са твърдо про заместничката на ЛюинскиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
power grid
Обясни тогава на незнаещите като мен - кво е туй чудо ядрен реактор и най интересното е защо не всеки може да си го направи сам а трябва да го купи примерно от Русия. Защото като прочетеш по надолу ще ти стане ясно как всеки може да си купи уран(по интернет дори и най вече) и какво му трябва тогава на човек освен центрофуга и реакторче. Добре че човека който е измислил тока не е жив още че ако види как цената му расте постоянно и какви заплати вземат в пишмат енергетиката - ще получи инфаркт и инсулт едновременно , две в едно.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнениеТоя човек ако стане президент на нещо, квото и да било, аз си режа главатапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПри ядрените реактори има система която не може да се дублира и аварира ли - реактора прегрява и се разрушава. Не е точно термоядрен взрив това което се случва, но последиците - Чернобил. Точно заради заклинване на касетата гръмна реактора там. Няма причина голямо количество амониев нитрат да е до реактора, освен ако не са решили да го охлаждат аварийно с него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНа борсата се търгува нещо което е такава суровина, но търговията с нея въобще няма как да стане да е свободна. Контролира се и се охранява и то с армия и добре че е така.И в общи линии данъкоплатците плащат и ще плащат все повече защото все по трудно и скъпо ще бъде да се пазят тези обекти. Иначе на борсата може да купиш и компании и суровина, може и бомба защото правилно също частни компании ги произвеждат а плаща в САЩ - Пентагона, борсово им плащаHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
energetik
Нищо им няма на кандидатите им, Хилъри е желязна и като встъпи в длъжност ще направи жесток завой в посока на избирателите които харесват Тръмп понеже трябва да ги уважи и ще бъде и техен президент. Т.е. специалните права на чернокожите, арабите и .. ще пресъхнат и ще изчезнат, няма да бъде като при Обама. Ще помогнат първо на белите в ЮАР защото и те имат права, а там положението не се трае.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПри ядрените реактори има система която не може да се дублира и аварира ли - реактора прегрява и се разрушава. Не е точно термоядрен взрив това което се случва, но последиците - Чернобил. Точно заради заклинване на касетата гръмна реактора там. Няма причина голямо количество амониев нитрат да е до реактора, освен ако не са решили да го охлаждат аварийно с него.
Коментар
-
netware5
На борсата се търгува нещо което е такава суровина, но търговията с нея въобще няма как да стане да е свободна. Контролира се и се охранява и то с армия и добре че е така.И в общи линии данъкоплатците плащат и ще плащат все повече защото все по трудно и скъпо ще бъде да се пазят тези обекти. Иначе на борсата може да купиш и компании и суровина, може и бомба защото правилно също частни компании ги произвеждат а плаща в САЩ - Пентагона, борсово им плащаD.Y.F-091066
Коментар
-
Ами съжалявам много ама това е положението !
С такива кандидати и такава кампания не Лавров, ами цял свят им се присмива
https://twitter.com/LinaArabii/statu...42850006589441
Коментар
-
v_tin
При ядрените реактори има система която не може да се дублира и аварира ли - реактора прегрява и се разрушава. Не е точно термоядрен взрив това което се случва, но последиците - Чернобил. Точно заради заклинване на касетата гръмна реактора там. Няма причина голямо количество амониев нитрат да е до реактора, освен ако не са решили да го охлаждат аварийно с него.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеИмам един въпрос- официално германия се отказа от ядрената енергетика. Каква е в момента нейната ядрена политика/ относно централите / и работи ли централата до зелегенщат/франкфурт/.
И да не пропусна- какво е станало с тянжин- официално експлозията е химикали, но вървят и други версии/ по специално за атомна бомба/експлозия
Няма такава АЕЦ (Seligenstadt)
Не знам какво точно е станало в Тянжин, защото експлозията там няма нищо общо с ядрените работи. Всякакви слухове, че била ядрена експлозия са напълно безпочвени. А защо и как е гръмнало такова огромно количество амониев нитрат - питай някой специалист по конвенционални експлозиви.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеНе съм се ровил. Не инвестирам в чужбина, а у нас няма такава компания, а и да има - няма да мога да инвестирам заради конфликт на интереси.
Но в която и да инвестираш - все е добре. Не съм чул някоя да е фалирала досега. Обикновено се купуват-продават и поглъщат помежду си. Погледни дивидентната политика и си избери. Има и европейски такива.
И да не пропусна- какво е станало с тянжин- официално експлозията е химикали, но вървят и други версии/ по специално за атомна бомба/експлозияLast edited by v_tin; 12.10.2016, 20:24.
Коментар
Коментар