IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Don't work hard, work smart!

    Коментар


    • Удрииииии! Удри, бай Тръмпе! Мачкай асадистката паплач!

      Don't work hard, work smart!

      Коментар


      • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Нещо има сговор тук , ама не си казват. Краварите предупредили руснаците, те предупредили сирийците и онези махнали самальотите от базата, Янките ударили базата, ама направили 2 дупки по 50см на пистата. Работата все повече прилича на реклама- вижте ме колко съм велик и какъв съм борец за дермокрация. Отделно от това асадчо няма хим оръжие/ справка - организацията за хим оръжие/ Така че откъде са се взели тези химикали??? / Ами хамерикосите знаят, защото си пазят фактурите/
        И при мен въпроса с предупреждението малко остава висящ ...
        ЗАЩО ???
        Другото е РЕЗУЛТАТА от удара.
        Със сигурност, нещата НЕ СА тези, които ни показват на телевизора.
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

        Коментар


        • Ватето е прав. Вече и руснаците признаха, че са били предупредени за атаката. Е не лично "вовата"...сигурно са му изгубили номера на мобилния, но..
          Обаче, това повдига въпроса:
          Абе как така просто ще те предупредят протоколно, че да не дадат фира руски военни, а ти ще им свирнеш да бегат (забравяйки нощните пазачи и чистачките на летището )?
          Та нали все пак си магучий и вселенско-космическите ти имперски сили са покрили с плътен щит цяла Сирия.....особено, след като едно тенеке даде фира, след като капитан Айше го заплю?
          Каквато и да е истината зад ударите, медийно изглежда мноооого кофти за късия......особено във вътрешнополитически план за обяснение пред мужика верващ в непабедимастта и мащта на савецкое...пардон руское оружие. Доста боярищник ще трябва да попие, преди да хванат дикиш новите обяснения на руското барби.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

            Ми ще му се радваме я спря ви парите са ше пишете безплатно някои вече не пишат безплатно останали са само разни аутисти
            Пари ли?? Тук съм преди войната в Украйна, която отключи червените ви страсти, ще съм тук и след нея...
            The strongest stand last.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

              Свинята май е гладна.
              Плачи, реви, за да ти мине!

              При дежурните на ракетоносеца Портър влиза капитанът:
              - Кой натисна копчето на томахавките!
              - Аз... заспах и съм легнал на пулта...
              - Айде сега вземи една гумичка и изтрий от картата руската база в Сирия... И друг път да внимавате!

              Шойгу казал, че благодарение на безаналоговитесвръхефективнитриплазменоогнени руски ПВО системи, само 60 ракети ударили базата им в Сирия...

              Шаренкова и Гестапото от "Тръмп общество" са изпратили поздравителен адрес до САЩ...

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

                А може би тази негова реакция бе провокирана с мошшшшшеничество?

                Дали наистина химическата атака е дело на Асад и неговата армия? При положение, че Доналдът бе готов на компромиси, относно оставането му на власт, Асад би трябвало да е извънредно тъп да направи такова нещо - защото почти сигурно е, че - ако наистина асадовата армия е извършила това отвратително дело, и Вова ще се откаже да го подкрепя !!!
                В същото време, ако някой мисли, че Доналдът ще застане на страната на главорезите от т.нар. "опозиция", значи ного се е объркал - въпросът е само дали ще разпореди и те да бъдат нашибани с ракети или просто ще остави Вова да свърши тая работа.
                Нещата взеха да се сговняват...Дано разумът надделее щото в противен случай Путин или ще марширува в Киев или в Средиземно море няма да има американски кораби

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

                  Ама нали му се радвахте ,че е от ваще бре???

                  Нали голяма радост беше??

                  То не бе скандиране: победа, венсеремос... Путин френд, дран дран... Смяяяяях..
                  Ми ще му се радваме я спря ви парите са ше пишете безплатно някои вече не пишат безплатно останали са само разни аутисти

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    Поздрави на русофилското движение "Приятели на Доналд Тръмп"
                    И на форумния "Император" тук поздрави
                    От мен е шампанското
                    Кое шампанско бе на теб личния доктор ти е забранил да употребяваш спиртни напитки

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от gianny Разгледай мнение
                      ЗДРАВЕЙ СЮПРИЗ, БАБА ВАНГА ТЕ ПОЗДРАВЯВА!

                      Миналата година, мисля, че бе 7 октомври, т.е. точно преди половин година, руските медии публикуваха официалната информация на Кремъл, че в Сирия са разположени „допълнителни зенитно-ракетни комплекси” с цел „да се предотвратят удари на американските крилати ракети по сирийски военновъздушни бази и летища”. Основното в коментара тогава бе, че „политическото значение на това разполагане на ракетно-зенитни комплекси е огромно”.

                      Ракетно-зенитните комплекси С-300 и С-400 бяха разположени с цел, както тогава писаха всички руски издания, „да се изключи случайността, да се намали вероятността от провокации”. Спомням си отлично как тогава лошото копие на куклата Барби – говорителката на руското външно министерство Мария Захарова, напомни, че този акт ще предотврати всякакви опити да се атакуват военни бази и летища в Сирия”.
                      По същото време официалният представител на Министерството на отбраната на Русия генерал-майор И.Конашенков заяви със самочувствие, че тези ракетни руски системи са „сюрприз за всички летящи обекти”.

                      Тази нощ го видяхме сюрприза. Той се бе успал. Никакъв не се показа. Затова и американските ракети близо 1 час си летяха и поразяваха предварително набелязаните си цели. За да е унижението за руснаците пълно се оказва, че американците са ги предупредели за атаката. Но кой да им каже на руснаците, че в четвъртък срещу петък не трябва да се пие водка? Но как американците да се сетят и за такова предупреждение? Иначе и това биха им казали: „ Товарищи, бдете, не пийте водка в четвърък срещу петък”!

                      И така. Добрите новини са много: първо, Путин се е спекал. Спечени са и българските путинолюбци. Добра е новината, че акцията на САЩ се подкрепя от държави като Австралия, Канада, Великобритания, Франция, Германия, Саудитска Арабия, Полша, Израел, Япония, Турцияи др. Против са „велики” държави като Боливия, Венецуела, Северна Корея и Иран.

                      Русофилските български медии веднага пусха гадничкото въпросче: подкрепяте ли или не американската акция. Целта им е отново да разделят нацията. Защото като член на НАТО България ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ПОДКРЕПЯ САЩ. Няма как да подкрепя Русия. Дори и президентът Радев е хапвал американско барбекю. Нали там май се бе учил, изучил.

                      А българските русофили редят ред сълзи и ред сополи. Но и това е здравословно. Ванга така казва! Плачи, реви, за да ти мине!

                      А. Йорданов

                      Свинята май е гладна.

                      Коментар


                      • Нещо има сговор тук , ама не си казват. Краварите предупредили руснаците, те предупредили сирийците и онези махнали самальотите от базата, Янките ударили базата, ама направили 2 дупки по 50см на пистата. Работата все повече прилича на реклама- вижте ме колко съм велик и какъв съм борец за дермокрация. Отделно от това асадчо няма хим оръжие/ справка - организацията за хим оръжие/ Така че откъде са се взели тези химикали??? / Ами хамерикосите знаят, защото си пазят фактурите/

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от gianny Разгледай мнение
                          Путин се е спекал. Спечени са и българските путинолюбци.
                          Първото изглежда доста вероятно, а второто е вече болезнено ясно дори и във форума

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            Въпрос ... (всъшнос 2)
                            Сметаш ли, че ако краварите, в праведния си гняв, искаха да накажат сатрапа Асад за зверствата, които излива срещу народа сирийски, щяха да питат когото и да е, за каквото и да е ?
                            Сметаш ле, че средношна атака с шеесе крилати ракети, срещу военна база, би постигнала ТАКЪВ резолтат ?
                            Не бе човек, още преди часове (виж в 11:08 по-долу) написах, че резултатите са чиста проба демонстрация за когото трябва. Ама ми е интересно да се евааам с настървени атакистчета и други ....вече бивши тръмпистчета

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                              ....
                              Въпрос ... (всъшнос 2)
                              Сметаш ли, че ако краварите, в праведния си гняв, искаха да накажат сатрапа Асад за зверствата, които излива срещу народа сирийски, щяха да питат когото и да е, за каквото и да е ?
                              Сметаш ле, че средношна атака с шеесе крилати ракети, срещу военна база, би постигнала ТАКЪВ резолтат ?
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от 4ervenasgan

                                Абе еййй модератори и вие ми го каните тоя "мъдър инвеститор" да ръси акъл по интервюта във вашия сайт!!!!!!!!
                                Ами защото е ИНВЕСТИТОР, а не само лаладжия по политическите теми. Витиний ти каза: "ЧЕТИ".
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                                Коментар

                                Working...
                                X