Първоначално изпратено от Crusible
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
Разделението ти на гласовете в проценти просто не е вярно. Разлика от под 4 мил. гласа не може да се обясни толкова елементарно, как се опитваш да внушаваш. Виж им структурата на расово разпределение при около 225мил. имащи право на глас и пак си виж %-те. Дано схванеш този път...Self-identified race Percent of population Non-Hispanic white 60.1% Hispanic and Latino (of any race) 18.5% Black or African American 13.4% Asian 5.9%
Бели - 67
Латино - 13
Црънки - 13
Дръпнати - 4
Разни други - 3
Това обяснява ли по-добре нещата, или не? Погледнете пак сайта, интересен е икартата е интерактивна, та може да погледнете и по щати и т.н. Без небелият вот, демократите нямат никакъв шанс за президент в наше време
П.С. да добавя и картинка за онагледяване
Last edited by Грую Груев; 05.11.2020, 11:37.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Кое от написаното не е вярно, уважаеми любителю на снукъра?Self-identified race Percent of population Non-Hispanic white 60.1% Hispanic and Latino (of any race) 18.5% Black or African American 13.4% Asian 5.9%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеБрадатите ги пратиха в Maricopa, Аризона, да сплашат изборната комисия. Твърди се, че някои са въоръжени. Дори в момнета да няма специално обучени гамени сред тях, не се съмнявам, че ще пратят и такива
[ATTACH=CONFIG]n3672687[/ATTACH]
https://ktar.com/story/3678840/prote...ns-department/
Все още води там, а и в някои от малкото останали, така че, екстравагантния на пръв поглед Рижко, все още има шанс
Вероятностите за промяна може да внесат интересна волатилност в кофицентите на букитата и флуктуации на високият коеф. на Доналдът, така че и някои хазартни типове ще могат да изкарат някой долар компенсация
Без препоръка обаче, - Байдън е по-вероятния в момента
Коментар
-
Кое от написаното не е вярно, уважаеми любителю на снукъра? Може би вота на белите - да, той май е по-висок за тръмплина. Весело е как винаги се набляга, че за тръмпина гласуват "белите ибиратели мъже без колежанско образУвание" , ерго, разбирай тъпаците, но никога не се казва, че всъщност Байдън печели заради оргомната си подкрепа сред тъмнозелениет, които, разбира се, са с минимум по 2 phd-та от Бръшляновата лига. Весело е някакси
Това кои са тъпаци е философски въпрос. Най-безумно тъпите хора, които съм срещал през живота си, са именно с по две phd-та.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеЗа доста щати в които печели Байдън - прави впечатление че щата е червен, а няколко града са сини и те печелят щата. Два-три града печелят целия щат. Но защо хората в големите градове не са за Тръмп ?
И при нас идва. Хората под 25 у нас е по-вероятно да знаят какво е нигела, отколкото девесил.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
Грую, повтарянето на една и съща тъпотия не я прави по-вярна, нали знаеш!?
Виж общия брой гласували за двамата и после пак си погледни написаното:
https://www.theguardian.com/us-news/...lican-democratNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
.... Те затова в големите градове демократите са силни, щото тъмнозелените гласуват 95/5 за демократите, латиносите гласуват 70/30 за демократите, а белите са нещо от сорта на 55/45 за републиканците. Просто демография, водеща да изкривяване в демокрацията, сър!
Виж общия брой гласували за двамата и после пак си погледни написаното:
https://www.theguardian.com/us-news/...lican-democrat
- 1 like
Коментар
-
Единственото решение за Тръмп е да вкара повторно преброяване на съмнителните щати.
Както се е случило през 2000год, Ал Гор печели, но Буш изисква повторно преброяване на Флорида и става президент.
Даже и повторно преброяване на целия пощенски вот в САЩ, защо само в тези няколко три щата.Last edited by hazard; 05.11.2020, 10:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеЗа доста щати в които печели Байдън - прави впечатление че щата е червен, а няколко града са сини и те печелят щата. Два-три града печелят целия щат. Но защо хората в големите градове не са за Тръмп ?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеЗа доста щати в които печели Байдън - прави впечатление че щата е червен, а няколко града са сини и те печелят щата. Два-три града печелят целия щат. Но защо хората в големите градове не са за Тръмп ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеАз съм заложил само 15-20% от основния ми залог, който е Тръмп да има повече щатове! Реално това беше гарантиран залог за мен, стига да няма синя вълна, а даваше само 0,4 по-малко от това Тръмп да спечели президенството като цяло! Много добър залог от моя гледна точка!
С две думи, аз съм си вързал гащите. Не скачам на сляпо. Не съм комарджия!
Убеден съм, че коефицента, който е в момента е много подвеждащ!
Реално много дълго може да няма победител и нещата да се решат от Върховния съд!
Едните ще вкат диктатура, а другите справедливост!
Да видим, кой какво!
А там наскоро бе назначена една красива лейди . Щото една друга лейди се спомина ... Шерше ла фам ...
Коментар
-
Майки, можеш да гледаш това за мотивация. Сигурно си го гледал много пъти, де
https://twitter.com/rightwingwatch/s...515949056?s=21
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеЗа разлика от теб аз не съм овца и не се водя от настроянията на овчата тълпа, а от моята преценка! Това вкючва печалба или загуба на пари!
Сутринта когато Тръмп имаше голяма преднина, се обясняваше, че русия пудел нови 4 години ще управлява, американците били тъпи! Сега изведнъж много се напери, че нещата на Байдън са в "кърпа" вързани...
Аз за разлика от теб не съм ситуационен играч, така, че не ми пука как изглеждат нещата за стадото! Важното е как ми се струват на мен че изглеждат...
Коментар
Коментар