Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНямало никакви проблеми с вотовете в щатите, а, всичко си било редовно....приказки за наивници.
Само в малка Невада са с доста хиляди...
А измамниците в над 95% са неизменно с магарешки образ.
[ATTACH=CONFIG]n3673263[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Нарича се "когнитивен дисонанс". В конкретния случай е нелечимо.
Каквото съм имал за казване съм го казал!
- 1 like
Коментар
-
Човек, Ендер и dddd са очевидно различни хора. И двамата са интелигентни и затова имат сходни виждания по някои въпроси. Това е всичко
Аз като слагам този емотикон и някои умници мислят, че съм kubrat
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеМи вместо да се обясняваш,че не си, ще е по-лесно да си избереш, кой точно от двата профила да ползваш и да зарежеш другия!
По принцип стиловото и пунктоационно писане на един човек са уникални! Те са като отпечатъците на пръстите! Когато прибавиш и общите тези в комбинация на преплъзванията на профилите един след друг.... Нещата стават не ясни ами като бял ден!
Аз те виждам стилово и пунктоационно...
Аз те виждам да изпозлваш конкретни думи и фрази в защита на дадена теза...
Аз те виждам като използваш типичните и характерни за човек думи "паразити", когато пишеш...
Аз те виждам как приплъзваш профилите....
Колега, струва ми се, че игра си го играеш...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеНещата стават не ясни ами като бял ден!
Аз те виждам като използваш типичните и характерни за човек думи "паразити", когато пишеш...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пип, тези са адвокати. Разбира се, че ще взимат парите на Тръмп дори да я ясно, че няма грам доказателства
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНямало никакви проблеми с вотовете в щатите, а, всичко си било редовно....приказки за наивници.
Само в малка Невада са с доста хиляди...
А измамниците в над 95% са неизменно с магарешки образ.
[ATTACH=CONFIG]n3673263[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеMike Florida, омръзна ми да говоря, че не съм ender. Но според мен имаш голям проблем с отричането на действителността. Само ти не си разбрал, че Байдън спечели. Приеми го бе човек. Ти ако така търгуваш на борсата само ще губиш пари. Последен ще разбираш какво се е случило. Това хич не е добре. Горе главата. Живота продължава.
По принцип стиловото и пунктоационно писане на един човек са уникални! Те са като отпечатъците на пръстите! Когато прибавиш и общите тези в комбинация на преплъзванията на профилите един след друг.... Нещата стават не ясни ами като бял ден!
Колега, струва ми се, че игра си го играеш...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеMike Florida, омръзна ми да говоря, че не съм ender.
И изобщо не ги интересува, дали отговаря на действителността.
Приеми, че в техния свят сме един и същи човек или поне сиамски близнаци.
Ендер си и толкова!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
Не бе, ти си знаеш най-добре какво ти е
Мен ме остави, аз съм заредил с пуканки и се забавлявам. Просто ми направи впечатление, че нетипично за умерения ти изказ започна да се усеща леко напреженийце и квалификацийки успоредно с очертаващата се загуба на Тръмп.
За да не съм оф топик, Тръмпарата го ненавиждам, защото е патологичн лъжец, също като Борисов. Байдън пък става само за сериала "Живите мъртви". Изборът е все едно Цачева срещу Радев -без полезен ход.
Второ, така както си го написл: "Да съм те оставял...", по същество би трябвало да означава, че аз имам някакъв интерес да се занимавам с теб или ми дреме с какво си се заредил....
Трето аз никога съм нямал умерен стил, а само остър такъв!
Тръмп и Байдън са само лица, зад които стоят политики и процеси. Нито тези, които симпатизират на Тръмп го правят, само защото Тръмп е Тръмп, нито тези, които симпатизират на Байдън го правят, само защото Байдън е Байдън!
Ако имаш нещо съществено да коментираш коментирай. Едва ли на някой му дреме дали си си взел пуканки или пък му дреме, дали участник от форума никнейм - Х, ти се струва изнервен!
- 1 like
Коментар
-
Mike Florida, омръзна ми да говоря, че не съм ender. Но според мен имаш голям проблем с отричането на действителността. Само ти не си разбрал, че Байдън спечели. Приеми го бе човек. Ти ако така търгуваш на борсата само ще губиш пари. Последен ще разбираш какво се е случило. Това хич не е добре. Горе главата. Живота продължава.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДаже и не се разбраха, ами Мич Маконъл и другите големи в GOP казаха на Тръмп, че бюлетините ще се броят до последно и който има повече - той става президент. С други думи - край на перчемската идиотия
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЧе те се разбраха бе. Гласуваха и Байдън спечели. Движиш се няколко дни след събитията.
Доста е елементарно да се анонсира, че Байдън спечелил, преди да има официално решение, само защото "водел..."
И 100 пъти да напише Ender/4d, че е спечелил Байдън, преди официално решение, реално няма победител!
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар