Първоначално изпратено от Бързоходко
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Ми вместо да се обясняваш,че не си, ще е по-лесно да си избереш, кой точно от двата профила да ползваш и да зарежеш другия!
По принцип стиловото и пунктоационно писане на един човек са уникални! Те са като отпечатъците на пръстите! Когато прибавиш и общите тези в комбинация на преплъзванията на профилите един след друг.... Нещата стават не ясни ами като бял ден!
Аз те виждам стилово и пунктоационно...
Аз те виждам да изпозлваш конкретни думи и фрази в защита на дадена теза...
Аз те виждам като използваш типичните и характерни за човек думи "паразити", когато пишеш...
Аз те виждам как приплъзваш профилите....
Колега, струва ми се, че игра си го играеш...
Стилът, обаче, е уникален, както и ти самият много добре си обосновал, поради което считам за отделни двойки никове, че е най-вероятно да принадележат на един и същи човек. Никога не акцентирам на това преди да констатирам вредоносно и злонамерено поведение.
Дълго време игнорирах претенциите към 4д, че се изявява и в друго качество и под друго име. Казваше, че е той и това ми беше достатъчно. Човекът има солидна икономическа и финансова подготовка, най-често заявява логични и обо.сновани тези в тази област и това също ми беше достатъчно.
С изострянето на обстановката в България, реален лакмус за което стана състоянието и на БФБ, редица форумци бяха провокирани (а може би просто изпитаха незаобиколима потребност) да заявят категорични полически позиции.
Тук обаче имаше един голям проблем - заявяване на ярки политически позиции не се връзваше с тяхния изграден до този момент образ и завоюван финансов авторитет, което принципно върви с хладен и неполитически обвързан анализ. Изглежда някои форумци се срамуваха да заявят социалните и политически възгледи и се нуждаеха от отделна идентичност. Изродената действителност в България (но не само в нашата страна) даваше богати основания за срам. Изглежда някои колеги не могат да смелят и да приемат, че светът и действителността, в които те са вярвали и са се кълняли, се проваля и върви към бездна. Така в периода 2017 - 2018 г. се появиха няколко "странни" ника, които даваха сериозни основания за подозрение - поне що се отнася до тяхната принадлежност. Един от тях е споменатият "Енвер Ходжа".
Скорошен инцидент ме кара да съм напълно категоричен, че лицата 4д и ендер са един същи човек.
Ендер даваше вид, че следи Политика, пишеше рядко, предимно като подстрекател, дразнител, интригант.
Той сътвори една отвратителна интрига, вплитайки вътре по грозен и неверен начин моето име.
На секундата се появи 4д, който иначе практически никога не пише в темата и многократно е намеквал на други места, че я намира за упадъчна и дори не я чете.
Този път Изрази ярко осъждащо и "омерзено" отношение.
Принудиха ме в няколко поредни постинга да разясня и разбия на пух и прах крайната несъстоятелност на техните "тези". Координирано се появиха, намериха си майстора и координирано изчезнаха с подвити опашки.
Отвратителната интрига се базираше на напълно неприемливите и грозни действия и мнения, извършени и изразени от трети лица (няколко броя форумци), които се опитаха да прехвърлят на мен, като на обект, който е набелязан да бъде ударен.
Твърде интересно обстоятелство, че всички замесени в този проект (пряко и косвено) бяха привърженици на партията гепп.
Да - 4д и ендер са един и същ човек. С типичната си интелигентност 4д е положил доста смислени усилия и е изградил една версия на форумец, който да се различава - поне на пръв поглед. Без висококачествена и специализирана помощ прикриването на следите е невъзможно.
Разлики.
Ендер се държи по-открито (директно и с личен елемент), изразява се по-кратко, гради образ, който много държи да се хареса в чисто човешки план. Има необходимост да бъде харесан, заради това че е "готин".
4д формално е по-дистанциран. Напоителен и обстоятелствен в аргументирането, но само по тясно професионални теми. Иначе стилът е същият. Държи да е прав и да бъде харесан.
Прилики.
В изказванията (постингите) на двамата няма никаква структура и форма. Просто един низ от думи, които трябва да имаш търпение да изчетеш, въприемеш, разбереш (често се налага субективно да пренаредиш в главата си, че да се върже непротиворечиво картината).
Съвпадение на обществени възгледи.
Близка, идентична възраст (множество подсказки).
Стилово сходство.
Пълна идентичност на пунктуационни и особено на граматически грешки.
За да останем в темата за Доналд:
Will Trump Versus Biden End in Chaos?
What lies ahead for the United States as it emerges from one of the most momentous elections in its history?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеНакрая ще се окаже, че тук вместо 30 души пишат 3- двама модератори и един капитан от ГРУ
Само дето не се оказа в полза на мишлетата - за 30 г са намалели с 30%
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеНакрая ще се окаже, че тук вместо 30 души пишат 3- двама модератори и един капитан от ГРУ
По скоро некой си пише учебника по психиатрия. Е и такива хора требват у службите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеGreat minds think alike
Аз вече тая оценка за мене си съм я направил!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеМайки, аз предлагам да вдигнеш залога сега. Потенциалната печалба трябва да е астрономическа
- 1 like
Коментар
-
Great minds think alike
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеТук не става въпрос за сходни виждания! И ти имаш сходни виждания и сходна "интелигентност" с неговата, но не сте един човек въпреки сходните виждания...
Коментар
-
Welcome to the club
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Ше взема и аз да го слагам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеПенсилвания посиня!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение...
Аз като слагам този емотикон и някои умници мислят, че съм kubrat
Ше взема и аз да го слагам
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар