IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Хаяско май даде фира !!!

Вече ще викаме на путлеризма медведизъм
    Умре ли?
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

А Путя ти праща много поздрави от дачата си в подмосковието и каза че много се забавлява да ти чете фростотиите в инвестора....
      Ма, така кажи, де. Предай му, че цяла БГ се фритеснява за него

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Хаяско май даде фира !!!
        Плюй в пазвата
        Дано не стане пак някое чудо по Великден ...
        Yeah

Коментар

За теб проблем ли е ???

Ако имам симпатии към САЩ за теб чудесно ли ще е ???

Нямам ли право на собствена преценка кое е правилно и кое не ???
          Не, просто съм любопитен.
          Винаги съм бил - ЗА показването на двете страни на монетата. Чудя се, от къде идват симпатиите. Та??

пс. една закачка-
          Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
          Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
          Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Аз те питам - и ти ме питаш

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          От златарската интерпретация на историята, която беше наложена насилствено от марионетките по време на руското робство в периода 1944 - 1989 година.

А и много от съвременните историци са закърмени с това "мляко" и продължават да пълнят главите на младежите с глупости.

Трудно ми е да повярвам, че с едната гола история ще симпатизира човек толкова много на Русия. Човека каза, че има трезвена преценка - давай да чуем аргументите му, ще е хубаво.
          Last edited by vankata23; 13.03.2015, 22:05.
          #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
            Ей на таква хора най се чудя.
            От къде идват тея симаптии към Русия?
            От златарската интерпретация на историята, която беше наложена насилствено от марионетките по време на руското робство в периода 1944 - 1989 година.

А и много от съвременните историци са закърмени с това "мляко" и продължават да пълнят главите на младежите с глупости.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
              За теб проблем ли е симпатия към Русия???

Ако имам симпатии към САЩ за теб чудесно ли ще е ???

Нямам ли право на собствена преценка кое е правилно и кое не ???
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                На незаконна анексия ( Крим ) - положителен прираст ли викаш, бря?
                ---------------------------------------

Къде е Путя, бря?
                Где Хаяско?
                Уеър ис дъ Хобит?

П.П. Ще ми отговориш ли? ( понеже се изцепи от името на Хаяско, че социалките щяли да продължат ). И те питам той къде е, че си сигурен, че ще продължат?
                Хаяско май даде фира !!!

Вече ще викаме на путлеризма медведизъм
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

пак смени плочата колко типично за теб......до вчера изобщо отричаше се имат положителен прираст изобщо.......сега взе да го признаваш за последните 5 години ...това си е определен напредък .....все пак спора ми с теб по темата ще ти набие нещо в главата .....

Някои от форума трябва да ми връчи медал за търпението
                  #dagoduhatbednite

Коментар

пък с тези 6 милиона къртиш мивки....я дай анализ тези 6 милиона кви са бе...щот мнозинството не са белички а латиноси и негра ......
                    В любимата ти Обонгия след десетина години Белите ще са малцинство по официални данни ..нещо по спомен 2021 година маи беше датата ......ма това не ти изнася размяташ из форумите
                    Данни, които посочвам са Рушката федерация, Моркуфф ( в превод: влизат всичките 160 народности ли колко се водеха там )

Тия данни НЕ са за рушнаци само.
                    -------------------------------------------------------

За ислям при УСА няма такъв шанс - най-смелите прогонози до 10 години за там са, че мюсулманите ще достигнат около 5% от населението им.

За сравнение прогнозите за Раша са да достигнат 15%, от сегашните 10%.
                    -------------------------------------------------------

Неграта в УСА са предимно християни, ама ти пак сравняваш ябълки и круши и се чудиш що ти се смее целия форум после

Коментар

• Присъединяването не е незаконно , на принципа на Косово е но както и да е .

Прираста им и без Крим също е положителен.

Имат естествен положителен прираст за 2014 ..тоест повече раждания от починали. Близо 2 милиона раждания за 2014 на Русначета.

А Путя ти праща много поздрави от дачата си в подмосковието и каза че много се забавлява да ти чете фростотиите в инвестора....

Коментар

пак смени плочата колко типично за теб......до вчера изобщо отричаше се имат положителен прираст изобщо.......сега взе да го признаваш за последните 5 години ...това си е определен напредък .....все пак спора ми с теб по темата ще ти набие нещо в главата .....

На незаконна анексия ( Крим ) - положителен прираст ли викаш, бря?
                        ---------------------------------------

Къде е Путя, бря?
                        Где Хаяско?
                        Уеър ис дъ Хобит?

П.П. Ще ми отговориш ли? ( понеже се изцепи от името на Хаяско, че социалките щяли да продължат ). И те питам той къде е, че си сигурен, че ще продължат?

Коментар

Ами, нарочно съм ти го написал, щото те знам трудно ще стоплиш, че в момента достигнаха населението си от 1988 год.

За да са нарастнали трябва да стигнат нивата от поне 1989г.

И да, до 10-15 години Монголия ще загуби между 15-25 милки от населението си ( при запазване на тероториалната си цялост ). Тоест тенденция ще продължи, която е в момента.

Понял? Шерщеен? Капиш?
                          ------------------------------------------

Понеже всичко знаеш те питам:

Къде е Путя?
                          Где Хаяско?
                          Уеър ис дъ Хобит?

Коментар

П.П. За сравнение УСА - за 18 месеца ръст на населението със 6 млн.
                            пък с тези 6 милиона къртиш мивки....я дай анализ тези 6 милиона кви са бе...щот мнозинството не са белички а латиноси и негра ......
                            В любимата ти Обонгия след десетина години Белите ще са малцинство по официални данни ..нещо по спомен 2021 година маи беше датата ......ма това не ти изнася размяташ из форумите

Коментар

Виж кво реални готвачо , ако имаш и малко мозък в тиквата , в което се съмнявам силно , ще се усетиш че сам през два-три поста се самоопровергаваш.
                              Първо твърдеше как се топели и след 10 години ще са 120 милиона в Русия ...сега сам си изкара данни как всъщност вместо топене населението на Русия расте.....и смени плочата че растели бавно .....смешен си
                              Ами, нарочно съм ти го написал, щото те знам трудно ще стоплиш, че в момента достигнаха населението си от 1988 год.

За да твърдиш, че са нарастнали трябва да достигнат нивата от поне 1989г., а те не могат

И да, до 10-15 години Монголия ще загуби между 15-25 милки от населението си ( при запазване на тероториалната си цялост ). Тоест тенденция ще продължи, която е в момента.

Понял? Шерщеен? Капиш?
                              ------------------------------------------

Понеже всичко знаеш те питам:

Къде е Путя?
                              Где Хаяско?
                              Уеър ис дъ Хобит?
                              Last edited by marandi; 13.03.2015, 21:38.

Коментар

• Виж кво реални готвачо , ако имаш и малко мозък в тиквата , в което се съмнявам силно , ще се усетиш че сам през два-три поста се самоопровергаваш.
                                Първо твърдеше как се топели и след 10 години ще са 120 милиона в Русия ...сега сам си изкара данни как всъщност вместо топене населението на Русия расте.....и смени плочата че растели бавно .....смешен си

Коментар

Working...
                                X