IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
    Идиота е тоя, който казва на дифицит от 0,5% - излишък от 1,5%.

Двойно по-голям идиот, е тоя, дето говори за цената на нефта, българския бюджет и какво ли още не - когато темата е, че същия идиот лъже на поразия. И не си признава, мама му стара
    Няма да слизам на твоето ниво и да ти отговорям с обиди.

Факт е че независимо от санцийте , спада на енергоносителите, и спада на Рублата в края на 2014 състоянието на бюджета на Русия е много по добро от състоянието на бюджета на повечето страни от ЕС .
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Двойно по-голям идиот, е тоя, дето говори за цената на нефта, българския бюджет и какво ли още не - когато темата е, че същия идиот лъже на поразия. И не си признава, мама му стара
      Тъпотиите му за дефицит ги помня, понеже кондиката тръгна от мазните му лафчета, че положителния им търговски баланс, щял да генерира бюджетен излишък.

И аз тогава и колегите тук му се изсмяхме, защото беше октомври/ноември месец и му пускам бюджетната рамка за Монголия, че за 2014 год. е планиран дефицит от 0.5%.
      --------------

И го питах кога се гласува бюджет за 2014 г. в края на годината ли? И се хилих яко с тъпотиите му.

Ама, тия после, които е ръсил съм ги изтървал - хаха

Коментар

• Външният дълг на Русия е спаднал със 17,7% през 2014 г.

Външният дълг на публичните власти е намалял с 32,7%, a този на централната банка – с 34,8%

Външният дълг на Русия е спаднал със 17,7% през 2014 г., показаха последните данни на Руската централна банка (РЦБ), цитирани от "Вести".

Равнището на руските външни задължения на Русия е спаднало от 728,864 млрд. долара до 599,497 млрд. долара, или със 129,367 млрд. долара в нетно изражение. За сравнение – през 2013 г. дългът се увеличи с 92,443 млрд. долара (14,5%).

Външният дълг на небанковия сектор е намалял с 60,295 млрд. долара (13,8%) през 2014 г. до 376,469 млрд. долара. Дългът на малкия и среден бизнес пък е спаднал с 20,347 млрд. долара (13,5%) до 130,941 млрд. долара.

Външните задължения на банките са намалели през годината с 43,289 млрд. долара (20,19%) до 171,105 млрд. долара.

Външният дълг на публичните власти се е понижил през последната година с 20,227 млрд. долара (32,7%) до 41,516 млрд. долара.

Задълженията на външните пазари на РЦБ също са се свили през 2014 г. – с 5,556 млрд. долара (34,8%) до 10,407 млрд. долара.

Въпреки това и международните резерви на Русия са намалели за периода до 385,46 млрд. долара. По-рано стана ясно, че изтичането на капитали от страната през 2014 г. е превишило 151 млрд. долара.

http://www.investor.bg/novini/130/a/...2014-g-187632/

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          В случая идиота си ти .

Дефицит в Руския бюджет от - 0,5% на Руската федерация за 2014 лошо ли е.....Вземи прочети споровете тогава , как някои тролове тук ни проглушиха ушите че Русия ша фалирала при цена на барела 80 долара. и Кво стана , цената слезе и под 60 Русия не фалира. На фона на ниска цена на енергоносителите и санкциите бюджета им е само - 0,5 % дефицит.

Я сравни с дефицита на БГ за 2014 или с дефицитите на страните от ЕС.
          Много ми е интересно какво ще установиш ????

#dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Моркуфф,

Как държавния дълг на Монголия ще е 40 млрд. доларес, бря? Марш на училище да научиш какво е държавен дълг ( в частност Азия ) и колко е в момента.
            Готвачо , за държавния дълга на Монтолия не съм обелил и дума...там ти си спец.

Държавния дълг по онова време на Русия деноминиран в долари е под 40 милиарда ..факт.

Коментар

Казах, че или пропагандриаш за Русия или си идиот, който не разбира от дефицит и излишък.

Ако приемаш, че съм те обидили, значи се имаш за идиот, който не прави разлика между дефицит и излишък.

На всички вече, предполагам, е ясно, за какво иде реч
              В случая идиота си ти .

Дефицит в Руския бюджет от - 0,5% на Руската федерация за 2014 лошо ли е.....Вземи прочети споровете тогава , как някои тролове тук ни проглушиха ушите че Русия ша фалирала при цена на барела 80 долара. и Кво стана , цената слезе и под 60 Русия не фалира. На фона на ниска цена на енергоносителите и санкциите бюджета им е само - 0,5 % дефицит.

Я сравни с дефицита на БГ за 2014 или с дефицитите на страните от ЕС.
              Много ми е интересно какво ще установиш ????

Коментар

Абе тъпанар нямам спомен да съм те обидил по какъвто и да е повод че да си го позволяваш и ти.
                Моркуфф,

момчето правилно те пита:

- фрост ли си да ръсиш нон-стоп фростотии;
                - или ти плащат, за да го правиш
                ---------------------------------------------------

Как държавния дълг на Монголия ще е 40 млрд. доларес, бря? Марш на училище да научиш какво е държавен дълг ( в частност Азия ) и колко е в момента.

Тази тъпня, която копира колегата - не съм я чел, иначе щях да се сгъна от смях, ако я бях видял. Няма да ти го казвам този път колко е, за да се посмеем всичко после

То като цъкам данните наготово лесно се правиш после на пиче. Колко е държ. дълг на Монголите?

Коментар

Абе тъпанар нямам спомен да съм те обидил по какъвто и да е повод че да си го позволяваш и ти.
                  Казах, че или пропагандриаш за Русия или си идиот, който не разбира от дефицит и излишък.

Ако приемаш, че съм те обидили, значи се имаш за идиот, който не прави разлика между дефицит и излишък.

На всички вече, предполагам, е ясно, за какво иде реч

пс. Лека с бюджетния излишък, не са 1,5%, а 15%
                  #dagoduhatbednite

Коментар

[I][COLOR="Red"]

Другия варянт, е да сте прекаленно прост, че да не разбирате какво е бюджетен дефицит или излишък. Но това - не го вярвам.

Коментар

За да ти отговоря точно на въпроса дай цитата в които визираш симпатията ми към Русия ?
                      """""Бе цялата работа е леко спекулативна.

Към октомври бюджета им е на плюс и се очаква до края на годината да имат излишък от 1,9% от БВП.

Към края на октомври имат растеж на БВП - 0,7%

Държавния им дълг в чужда валута е под 40 милиарда долара.

Имат излишък по текущата сметка , които се увеличава заради свитото търсене главно на скъпи луксозни стоки.

Верно рублата беше прекалено разпродадена , но гледам вече коригира 20% наобратно .......

Честно да ви кажа , да не се разочароват Русофобчетата нито ще им рухне икономикта нито Путя ша си ходи ...... """"

Ето този, чудесен цитат показва, как "2014 Русия, ще е на +1,9% в Бюджета."

Реалността е, че Русия за 2014 ..бюджета е на -0.5%.
                      http://lenta.ru/news/2015/01/21/budget/

На фона на това, че коментара е писан декември... Показва, че целенасочено заблуждавате в полза на Русия. Което само по себе си - води до симпатии.

Та, от къде идват?

Другия варянт, е да сте прекаленно прост, че да не разбирате какво е бюджетен дефицит или излишък. Но това - не го вярвам.
                      #dagoduhatbednite

Коментар

• Обаче Медведев е гевшек. Ако е умрял Путлер може да турят Жириновски, той направо ще натисне копчето още докат му дадат куфарчето.

Аз затуй и на господсе кланям и на дявола кадя тамян. Вий грешниците му мислете, като дойде второто пришествие.
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

Споко ша възкръсне и ша го обожествят за ужас на Путинофобите
                          Ти май видя, че медал от форума няма да вземеш и заложи пак на жужо
                          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                            Умре ли?
                            Сички мълчат кат партизани на разпит, а достоверната и безпристрастна медия "Путин сегодня" показала уж снимка че е жив. Пък някои видели на снимката стар часовник.

Не знаем общо взето.
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                              Плюй в пазвата
                              Дано не стане пак някое чудо по Великден ...
                              Споко ша възкръсне и ша го обожествят за ужас на Путинофобите и това баш на Велик ден

Коментар

Не, просто съм любопитен.
                                Винаги съм бил - ЗА показването на двете страни на монетата. Чудя се, от къде идват симпатиите. Та??
                                За да ти отговоря точно на въпроса дай цитата в които визираш симпатията ми към Русия ?

Коментар

Working...
                                X