IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    И кво казваш с това че лихвата им е висока ...това не е тайна за никого , целта беше да ограничат спада на Рублата , лихвата я свалят с по процент на месец към момента
    Тя лихвата е екстремна в момента. Но да оставим това настрани.
    Лихвата, също така, не е падала под 6% за последните 10 години. Това говори много, ако разбираш езика.

пс. Ще ме извиняваш, за последните 15.
    #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
      И кво казваш с това че лихвата им е висока ...това не е тайна за никого , целта беше да ограничат спада на Рублата , лихвата я свалят с по процент на месец към момента
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Аре поредната глупост в стил готвач от Лясковец.

Руския бюджет е на дифицит, към момента , финанисат си го с ДЦК като навсякъде по света. ДЦК им се продават на нормалния пазар ....не се налага да прибягват до срамни кредитори като МВФ към момента
        Друго няма какво да се каже.
        http://www.tradingeconomics.com/germ...ent-bond-yield
        http://www.tradingeconomics.com/russ...ent-bond-yield
        #dagoduhatbednite

Коментар

Нека приемем, обаче - че ти найстина си прогнозирал. Идва въпроса - каква е тая случайност - прогнозата е с 2% нагоре, а не с 2% надоле - демек 3,5% дефицит?
          Това, ще да е чиста случайност или статистическа грешка ;– )
          И пак не разбрах какъв ти е проблема че прогнозата ми е била неточна в случая......
          Я посочи някои сточна прогноза към 15 декември по въпроса и всички останали да ги обявим за лъжци

Даи да видим на 15 декември ти какво си прогнозирал за дефицита им кат се мъчиш да даваш оценки постфактум

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Ами, тя твоята Монглолия от лятото на миналата година вече и оттам не може да вземе кредит, дори да иска.

Ама, ти верно си .........диот, както ти каза момчето
            Аре поредната глупост в стил готвач от Лясковец.

Руския бюджет е на дифицит, към момента , финанисат си го с ДЦК като навсякъде по света. ДЦК им се продават на нормалния пазар ....не се налага да прибягват до срамни кредитори като МВФ към момента

Коментар

Аре всички ти помним бисерите ....ама с готвач за икономика не ми се спори ......още ти помня лафовете как Украйна взела заем от МВФ значи стояла много добре на кредитния пазар
              Ами, тя твоята Монглолия от лятото на миналата година вече и оттам не може да вземе кредит, дори да иска.

Ама, ти верно си .........диот, както ти каза момчето

Коментар

Ти маи не си у ред ич.

Искаш да ме убедиш че някъде в спорове в миналото когато е нямало как да има официални данни за бъдещето съм излъгал щото съм прогнозирал по нисък дефицит ли ???

Това ли ти е тезата че нещо не схващам?
                Ей, с това ич, ще се окаже, че сме роднини Така сме ние от дълбокия северозапад - ама дако сеа!

Това ми е тезата - да. Коментара е от средата на декември 2014. Когато вече беше пределно ясно, че бюджета ще е на 0,5% дефицит. Нямаше място за прогнози.

Нека приемем, обаче - че ти найстина си прогнозирал. Идва въпроса - каква е тая случайност - прогнозата е с 2% нагоре, а не с 2% надоле - демек 3,5% дефицит?
                Това, ще да е чиста случайност или статистическа грешка ;– )
                #dagoduhatbednite

Коментар

Пак лъжеш като разпран, както ти казва момчето.
                  Аре всички ти помним бисерите ....ама с готвач за икономика не ми се спори ......още ти помня лафовете как Украйна взела заем от МВФ значи стояла много добре на кредитния пазар

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                    Има и друго, тук хора взимащи силни наркотици убеждаваха, че резерва на Россия бил намалявал в абсолютни цифри. Само, че пропускаха да отбележат, че една много скромна част от държавния резерв на Россия е в злато, за разлика от почти всички западноевропейски страни и САЩ. Останалият огромен резерв е в други стоки....
                    Не ми се връща да ровя из темите 5-6 месеца назад кви глупости се изписаха от разни преминаващи форумни герой ,по темата как е го на русия фалира до дни, Рублата до нова година ще е 1000 за долар, как имат хипер инфлация и кви ли не още щуротии нямащи връзка с действителността ...

Коментар

Ти пък по темата хич не се обаждай щото твоите тъпоти по темата бяха основно как Русия ще фалира до седмици ......е фалира ли ?
                      Пак лъжеш като разпран, както ти казва момчето.

Ник Равновесие ви дразнеше, че до 2 седмици фалирате.
                      -------------------------

Понеже се опитвате все да ме намесвате в тази тъпа полемика кога ще фалира Монголия, аз нееднократно съм казвал да ми дефинирате какво разбирате под фалит, за да кажа.

Понеже колкото разбираш от дефицити и излишъци, толкова разбираш фалити.
                      -------------------------

За да е по-лесно единственото, което съм казал, че до октомври тази година Хаяско ще бъде капут.

Имам и сключен бас даже от преди над една година кога ще се случи.
                      --------------------------

Лъжльо!!!

П.П. Само за протокола една дефинициите за фалит е като си загубиш инвестиционния рейтинг, което се случи вече.

Има и други дефиниции за фалит и не задължително да се обяви мораториум по плащанията на външния дълг.

Та, някой ден като ми дефинирате какво разбирате под фалит - тогава ще мога и да ви отговоря кога ще се случи
                      Last edited by marandi; 13.03.2015, 23:00.

Коментар

В случая идиота си ти .

Дефицит в Руския бюджет от - 0,5% на Руската федерация за 2014 лошо ли е.....Вземи прочети споровете тогава , как някои тролове тук ни проглушиха ушите че Русия ша фалирала при цена на барела 80 долара. и Кво стана , цената слезе и под 60 Русия не фалира. На фона на ниска цена на енергоносителите и санкциите бюджета им е само - 0,5 % дефицит.

Я сравни с дефицита на БГ за 2014 или с дефицитите на страните от ЕС.
                        Много ми е интересно какво ще установиш ????
                        Има и друго, тук хора взимащи силни наркотици убеждаваха, че резерва на Россия бил намалявал в абсолютни цифри. Само, че пропускаха да отбележат, че една много скромна част от държавния резерв на Россия е в злато, за разлика от почти всички западноевропейски страни и САЩ. Останалият огромен резерв е в други стоки....

Коментар

И хайде да го обясня, втори път, този пък, на по-добър език.

Факт - излъгал, си че Русия ще има бюджетен излишък от 1,5%. Това е лъжа, поради факта, че Русия е на бюджетен дефицит от 0,5%.
                          Ти маи не си у ред ич.

Искаш да ме убедиш че някъде в спорове в миналото когато е нямало как да има официални данни за бъдещето съм излъгал щото съм прогнозирал по нисък дефицит ли ???

Това ли ти е тезата че нещо не схващам?

Коментар

В случая идиота си ти .

Дефицит в Руския бюджет от - 0,5% на Руската федерация за 2014 лошо ли е.....Вземи прочети споровете тогава , как някои тролове тук ни проглушиха ушите че Русия ша фалирала при цена на барела 80 долара. и Кво стана , цената слезе и под 60 Русия не фалира. На фона на ниска цена на енергоносителите и санкциите бюджета им е само - 0,5 % дефицит.

И хайде да го обясня, втори път, този пък, на по-добър език.

Факт - излъгал, си че Русия ще има бюджетен излишък от 1,5%. Това е лъжа, поради факта, че Русия е на бюджетен дефицит от 0,5%.

лошо ли е - дали е добре, или зле за бюджета на Русия, няма нищо общо с факта, че си излъгал.

някои тролове тук ни проглушиха ушите че Русия ша фалирала при цена на барела 80 долара. и Кво стана , цената слезе и под 60 Русия не фалира -Good for them, няма какво да правят - тролят - това няма нищо общо с лъжата, кояти ти си изрекал. Цената на петрола, въпреки, че има пряка връзка с бюджета на Русия - няма нищо общо с това, че си излъгал. А това дали е фалирала Русия - отново няма нищо общо, с факта, че си излъгал.

На фона на ниска цена на енергоносителите и санкциите бюджета им е само - 0,5 % дефицит. - Голямо БРАВО на Русия, ама за съжаление, това отново няма нищо общо с факта, че си излъгал.

- ще установя, че това отново няма нищо общо с лъжата ти?

И така. От 100 кладенеца вода да донесеш - пак си манипулатор/лъжец/идиот.

Това последното, не знам защо го взе присърце, при условие, че изрично подчертах, че се съмнявам да е това - остава манипулирането и лъжата
                            #dagoduhatbednite

Коментар

Тъпотиите му за дефицит ги помня, понеже кондиката тръгна от мазните му лафчета, че положителния им търговски баланс, щял да генерира бюджетен излишък.

И аз тогава и колегите тук му се изсмяхме, защото беше октомври/ноември месец и му пускам бюджетната рамка за Монголия, че за 2014 год. е планиран дефицит от 0.5%.
                              --------------

И го питах кога се гласува бюджет за 2014 г. в края на годината ли? И се хилих яко с тъпотиите му.

Ама, тия после, които е ръсил съм ги изтървал - хаха
                              Ти пък по темата хич не се обаждай щото твоите тъпоти по темата бяха основно как Русия ще фалира до седмици ......е фалира ли ?

Коментар

• Имаше един цитат оня ден на някакъв историк. Беше нещо от сорта на.

Любовта към Русия е емоционална и не може да бъде обяснена. Докато омразата към Русия е рационална и хората мразещи Русия знаят защо я мразят.

Коментар

Working...
                                X