IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Ти не можеш да ме извадиш от равновесие , нито подобните ти.
    ...

А дъщеря ми е на 11 години .....
    Айде сега, с няколко добре насочени лафа и ... са те баннали.

ПП
    Да ти е жива и здрава щерката
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
      Няма проблем, все ще имаш и други роднини
      Всичките са добре устроени ..не се притеснявай от тяхно име......не висят на социални помощи като теб в странство и да дращят в работно време по форумите....
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Няма проблем, все ще имаш и други роднини
        Yeah

Коментар

Очевидно е, че имам избор, направила съм го, но като гледам как те вади от равновесие, ще взема да повярвам, че се справям прекалено добре

А студентът без опит, който си назначил заради фондовете, вярно ли е дъщеря ти ...
          Ти не можеш да ме извадиш от равновесие , нито подобните ти. Просто ти казвам че нямаш право да парадираш след като си заразяла родината си

Коментар

Не знам колко е голям техния ....но те поне имат морално право да имат мнение, щото са останали тук и се мъчат да развиват държавата си за разлика от теб.

Ти съвсем нямаш никакъв избор .......
            Очевидно е, че имам избор, направила съм го, но като гледам как те вади от равновесие, ще взема да повярвам, че се справям прекалено добре

А студентът без опит, който си назначил заради фондовете, вярно ли е дъщеря ти ...
            /също може да го приемеш за риторично /
            Yeah

Коментар

Не знам колко е голям техния ....но те поне имат морално право да имат мнение, щото са останали тук и се мъчат да развиват държавата си за разлика от теб.

Toчно те едва ли развиват нещо.
              Я са на социални, я на минимални.
              В тази връзка е прелюбопитно по каква причина някои по-глупави мурзилки са избягали в чужбина (ЕС разбира се), а не са емигрирали в русия?
              Познавам един който си е зарязал семейството за да живее на помощи в Германия...

Въпроса е риторичен разбира се.

Коментар

Мурзилският избор не е голям. Или само линкове, или Ъкъл и Усигуровки ...
                либо сгорела, либо утанула ...

Коментар

• БГ матрьошляците никога няма да се извинят за най-големия терористичен акт в Европа за 20-ти век - църквата Св. Неделя..

Избиването на молещи се 'орица в църква. Тудей се навършват 90 години и няма едно: "Простете ни, че сме такива уроди."

Същите тия животни днес ни четат морал по "православие" и пълнят форумите с тролската си наглост

Коментар

• ГРУ проговаря: Нестерович - Ибрахим е главният организатор на кървавия атентат в „Св. Неделя“

Руската историография отдавна е оповестила кои са иницаторите и организаторите на най-кървавия комунистически атентат, извършен в катедралния храм “Света Неделя”. Съветското политическо ръководство възлага тази задача на Разузнавателното управление на Червената армия. Оперативният план се подготвя в задграничния център на военното разузнаване във Виена от Владимир Степанович Нестерович. Данните за него в публикуваните документи на ГРУ са оскъдни, но достатъчно красноречиви. Той е член на компартията от 1917 г., завършил е военно училище, военна академия и през Гражданската война се издига до командир на дивизия. “По разпореждане на РУ на РККА от август 1924 г. до април 1925 г. работи в Австрия по легална линия под името Ярославски с псевдоним “Ибрахим”. Координира действията на Военния център на Българската комунистическа партия. След взрива на 16 април 1925 г. в софийската катедрала напуска и заминава за Германия.” (1) През август същата година е отровен с кафе в германския град Майнц от агенти на кремълската политическа полиция. Вероятно е ликвидиран за да бъдат заличени съветските следи в престъплението
                    В София подготовката на българските комунисти се направлява от агента на РУ Людвик Матвеевич Гавро (Лайош Гавро), установил се в страната под фалшивото име Франц Бауер. След атентата той се укрива в Пловдив, но е заловен от полицията и осъден на смърт чрез обесване. Впоследствие присъдата му е заменена с 12 години строг тъмничен затвор. С помощта на комунистически дейци успява да избяга от затвора и да се завърне в СССР.(2)

В московската преса масовото убийство е опредлено като борба на компартията срещу фашизма. В репортаж за атентата списание “Оганьок” отпечатва с дезинформационна цел стари снимки на непокътнатия храм “Александър Невски” и спестява на съветската общественост гледката на разрушената катедрала и смазаните трупове.

Повече от 10 години истината за ръководната роля на сталиновата върхушка в избиването на 213 български мъже, жени и деца е публично достояние. Повече от 10 години мнозина наши изследователи, на които са известни описаните факти и обстоятелства, мълчат или иползват евфемизми за едно от най-отвратителните престъпления в новата ни история.

Сковаващият страх и кремълският слугинаж не могат да бъдат основания за изтриване или поругаване на националната памет, дами и господа.

http://www.faktor.bg/politika/na-vse...v-nedelya.html
                    Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                      Mи може и да ме изтрият, но трябва да си рядко тъп, уникално прост, че да се регнеш някъде и да почнеш да пускаш линкове които даже не си чел, без да кажеш и една дума
                      Мурзилският избор не е голям. Или само линкове, или Ъкъл и Усигуровки ...
                      либо сгорела, либо утанула ...
                      Yeah

Коментар

Май са двама, лоцмана се подиграва на боцмана
                        Mи може и да ме изтрият, но трябва да си рядко тъп, уникално прост, че да се регнеш някъде и да почнеш да пускаш линкове които даже не си чел, без да кажеш и една дума.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Обидно е да си шамандура в офис за 700-800 кинта на месец и да се смяташ за глоляма работа.
                          Е, не всички имат съдбата на сестрата на Марков
                          И спри да препрочиташ "Работническо дело" и "Дума", пътувай ...
                          Last edited by barbaron; 16.04.2015, 17:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                            (Тук се появи един който май работи и за двете страни )
                            Май са двама, лоцмана се подиграва на боцмана
                            Yeah

Коментар

Сестра ми не дава ъкъл по БГ форумите ...не хващаш ли разликата.

Избрала е да живее във франция, там си плаща данъците и там гласува, не морализаторства по БГ форумите и да раздава ъкъл и съвети как да живеем,мислим или гласуваме тия дето сме решили да останем тук .
                              Това е естественото поведение ......
                              Не виждам някой друг да дава акъл освен мурзилките.
                              По повод форумите, ми те затова са форуми. Хората да споделят мненията си, място където се сблъскват различни гледни точки. Не съм видял накъде да има забрана имигранти или чужденци да пишат, нито тук, нито другаде. Тук например освен имигранти пишат и чужденци - Макс например.

А и не виждам някой специално на мурзилките да дава акъл. Кауза пердута.
                              Мисловния им процес е страшно увреден и логиката им е чужда...
                              В по-нормални форуми обаче, човек може да добие представа за настроенията на пишещите, като изключим разбира се троловете. Ако някой чете например само агитпро.су или политобзор.нет, или гледа само рт и кисельов, то това говори достатъчно за него. Също е очевидно какъв е някой който току що се е регистрирал и единственото което прави е да пуска линкове, по възможност ментета.
                              (Тук се появи един който май работи и за двете страни )

Коментар

Върни се тук, бачкай, плащай данъци, създавай работни места, помагай за развитието на държавата ни ......
                                Това е вече в миналото ми преди 2013!
                                Което прави излишни пространните ти съвети.

Поне за Русия мнение мога ли да имам ...
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X