IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
    Припомням, че темата е за Русия.
    Ахъ, ама тва не пречи да пълна със спам, флейм, вицове и всякакви глупости!

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
      Гаки, ти комунист ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Е като нямаш аргументи почваш с простотиите , леле какво възпитание изкара на яве днес ....

И ти ще се мъчиш да ми четеш морал
        Не съм искала да те обидя, провървя ми.

Говорихме за бг рубладжиите, които от алчност и простотия работят срещу страната си, истеризират от радост за руското ядрено оръжие, което щяло да превърне Европа в радиоактивна пепел и се кефят на терористичните акции на кремъл. Сам се постави в тази група психопати, не съм ти чела морал, би било излишно усилие.

Русия заплашва стабилността в целия свят и ще трябва да се справяте с критиките от всички посоки малко по-спокойно ... иначе, мерси за вниманието
        Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
          Припомням, че темата е за Русия.

Българските земи винаги са били военен плацдарм за руските варвари и „освободители“

Точно в десетката.

Има и още, но по-натам
          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Припомням, че темата е за Русия.

Коментар

Мерси.
              Едно време ходех до свищов, за ония три неща, последното по няколко пъти.
              Имах една позната застрахователка дето ходеше там от време-навреме да си губи времето, та аз ходех да помагам с рекриейшънъл секс

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                Само за фондове говориш
                Това е единствения ти познат източник на доходи
                Е като нямаш аргументи почваш с простотиите , леле какво възпитание изкара на яве днес ....

И ти ще се мъчиш да ми четеш морал
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Кой е Димитър Ценов?
                  http://www.uni-svishtov.bg/

Коментар

Ден и нощ драшиш тук , което показва че не правиш нищо друго , което показва че явно точиш нечии социални фондове в странство без да си допринесла за тях
                    Само за фондове говориш
                    Това е единствения ти познат източник на доходи
                    Yeah

Коментар

Ми не виждам нищо лошо в Свищовския след като ми е позволил да изкарвам много приличен доход дори и за САЩ ....

Ти някакъв проблем ли имаш с СА Димитър Ценов ???
                      Кой е Димитър Ценов?

Коментар

Че форума да не е училище бре? Ся, верно че е по-добре от свищовския, ама айде малко по-сирьозно
                        Ми не виждам нищо лошо в Свищовския след като ми е позволил да изкарвам много приличен доход дори и за САЩ ....

Ти някакъв проблем ли имаш с СА Димитър Ценов ???

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

Само кумунетата не разбрахте, че работното време и доходите не винаги са свързани. Докато вие само работите, хората печелят.
                          Почна в стил .....прати ме мамо далече да се хваля по леко ....

Ден и нощ драшиш тук , което показва че не правиш нищо друго , което показва че явно точиш нечии социални фондове в странство без да си допринесла за тях

Коментар

Това че съм теглил на някои дето ме е предизвикал една майна не ме вади от равновесие......напротив разтоварва ме.

Пък кат го баннат човек не е голяма загуба то и без това в форума вече трудно се учи нещо ново ....
                            Че форума да не е училище бре? Ся, верно че е по-добре от свищовския, ама айде малко по-сирьозно

Коментар

Всичките са добре устроени ..не се притеснявай от тяхно име......не висят на социални помощи като теб в странство и да дращят в работно време по форумите....

Само кумунетата не разбрахте, че работното време и доходите не винаги са свързани. Докато вие само работите, хората печелят.
                              Yeah

Коментар

Айде сега, с няколко добре насочени лафа и ... са те баннали.

ПП
                                Да ти е жива и здрава щерката
                                Това че съм теглил на някои дето ме е предизвикал една майна не ме вади от равновесие......напротив разтоварва ме.

Пък кат го баннат човек не е голяма загуба то и без това в форума вече трудно се учи нещо ново ....

Коментар

Working...
                                X