Първоначално изпратено от Amsterdamm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеБългарските земи винаги са били военен плацдарм за руските варвари и „освободители“
Точно в десетката.
Има и още, но по-натам
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЕ като нямаш аргументи почваш с простотиите , леле какво възпитание изкара на яве днес ....
И ти ще се мъчиш да ми четеш морал
Говорихме за бг рубладжиите, които от алчност и простотия работят срещу страната си, истеризират от радост за руското ядрено оръжие, което щяло да превърне Европа в радиоактивна пепел и се кефят на терористичните акции на кремъл. Сам се постави в тази група психопати, не съм ти чела морал, би било излишно усилие.
Русия заплашва стабилността в целия свят и ще трябва да се справяте с критиките от всички посоки малко по-спокойно ... иначе, мерси за вниманиетоYeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеПрипомням, че темата е за Русия.
Българските земи винаги са били военен плацдарм за руските варвари и „освободители“
Точно в десетката.
Има и още, но по-натамНе спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Едно време ходех до свищов, за ония три неща,последното по няколко пъти.
Имах една позната застрахователка дето ходеше там от време-навреме да си губи времето, та аз ходех да помагам с рекриейшънъл сексНе спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеСамо за фондове говориш
Това е единствения ти познат източник на доходи
И ти ще се мъчиш да ми четеш моралНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеКой е Димитър Ценов?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Ден и нощ драшиш тук , което показва че не правиш нищо друго , което показва че явно точиш нечии социални фондове в странство без да си допринесла за тях
Това е единствения ти познат източник на доходиYeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеМи не виждам нищо лошо в Свищовския след като ми е позволил да изкарвам много приличен доход дори и за САЩ ....
Ти някакъв проблем ли имаш с СА Димитър Ценов ???Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеЧе форума да не е училище бре? Ся, верно че е по-добре от свищовския, ама айде малко по-сирьозно
Ти някакъв проблем ли имаш с СА Димитър Ценов ???Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
Само кумунетата не разбрахте, че работното време и доходите не винаги са свързани. Докато вие само работите, хората печелят.
Ден и нощ драшиш тук , което показва че не правиш нищо друго , което показва че явно точиш нечии социални фондове в странство без да си допринесла за тяхНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТова че съм теглил на някои дето ме е предизвикал една майна не ме вади от равновесие......напротив разтоварва ме.
Пък кат го баннат човек не е голяма загуба то и без това в форума вече трудно се учи нещо ново ....
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеВсичките са добре устроени ..не се притеснявай от тяхно име......не висят на социални помощи като теб в странство и да дращят в работно време по форумите....
Само кумунетата не разбрахте, че работното време и доходите не винаги са свързани. Докато вие само работите, хората печелят.Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеАйде сега, с няколко добре насочени лафа и ... са те баннали.
ПП
Да ти е жива и здрава щерката
Пък кат го баннат човек не е голяма загуба то и без това в форума вече трудно се учи нещо ново ....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар