Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеНАТО е гарант че в България няма да се случи това което се случи в Украйна. И не само в България, но и във всички страни-членки.
Пряк резултат от съществуването на НАТО е и самия ЕС, където има много фондове от които се възползват дори мурзилките.
ЕС е пряко следствие на НАТО. Ако го нямаше НАТО, нямаше да има ЕС, Европа щеше да е само едно географско понятие като например Сибир, и всички щяхме да живеем в единна икономическа зона от Лисабон до Владивосток, да лочим самагон и да имаме най-високата консумация на хероин на глава от населението. Повечето никога нямаше да могат да видят столицата (Масква). Живота щеше да е рай като в Северна Корея.
Мога още да напиша, но и така е ясно за всеки средно интелигентен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеСпоред оценките на Credit Suisse съвкупното богатство на всички домакинства в САЩ през 2014г. е било над 38,825 пъти по-голямо от това на всички домакинства в Русия,съвкупното богатство на всички домакинства в Австралия е било над 3,34 пъти по-голямо от съвкупното богатство на всички домакинства в Русия, съвкупното богатство на всички домакинствата в Швейцария е било над 1,648 пъти по-голямо от съвкупното богатство на всички домакинствата в Русия.
Ако сметнем богатството средно на 1 пълнолетен гражданин на тези държави то богатството на хората в САЩ е средно 17,76 пъти по-голямо от богатството на хората в Русия, богатството на хората в Швейцария е средно 29,648 пъти по-голямо от богатството на хората в Русия, а богатството на хората в Австралия е средно 21,99 пъти по-голямо от богатството на хората в Русия.
Средно на един пълнолетен човек в САЩ се пада богатство в размер на 347 845 $, в Швейцария 580 686 $, в Австралия 430 777 $, в Франция 317 292 $, във Великобритания и Северна Ирландия 292 621$, в Сингапур 289 902 $, в Канада 274 543 $, в Япония 222 150 $, в Тайван 182 756 $, в Китай 21 330 $, в Русия 19 586 $,а средно на един човек в САЩ (включително и непълнолетните) се пада богатство в размер на 261 488 $. Средното богатство на 4 членно семейство в САЩ е средно 1 045 953 $ .Всички данни са данни за нетно богатство и са получени, като от оценката на всички притежавани активи са извадени дълговете. Това са данни от оценка правена през 2014г., а през 2015г. заради кризата в Русия се очаква богатството на хората в Русия да намалее спрямо оценката от 2014г. Защо богатството на хората в Русия е по-малко в сравнение с това на хората от другите държави? Ето линк с източник.
http://www.economics.uwo.ca/people/d...eport-2014.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеЕх, Марков, и ъкъла ти е УтекЪл барабар с десетките хиляди за усигуровки/грешките са умишлени/
Ако смяташ, че това дава тежест на мненията ти и прави несъществено политическото ти НЕ-ориентиране, коя съм аз да те посичам ...
Не съм внесла, защото съм направила така, че да не дължа. Виновна няма да се почувствам, защото с костинбродската афера, агентурни маниери и проруски управляващи пресякохте и най-плахите помисли и надежди за развитие на страната ...
За управлението и функционирането на една Държава най-важното са приходите, без средства в бюджета няма политики ...факт.
Ти не допринасяш лев за функционирането на държавата а се мъчиш да даваш ъкъл какви да са политиките и посоката на развитие..........не мисля че е правилно.
Върни се тук, бачкай, плащай данъци, създавай работни места, помагай за развитието на държавата ни ...... тогава на драго сърце ще те слушам кви ги говориш......така в момента са празни приказки !Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеE Марков абсолютно неправилен въпрос, криещ в себе си псевдо патриотизъм и манипулация.
Човек плаща данъци там където работи. Да не би сестра ти да плаща данъци в България?
Разбира се това важи за нормалните хора, не за престъпниците. Например в България има над 50000 (да, над петдесет хиляди) руски фирми, които ме плащат и лев данък печалба. Изглежда мурзилките са ОК с това, но пък държат сметка къде си плаща данъците някой който работи в чужбина?!?
Но подобна логика е типична за представителите и...
Избрала е да живее във франция, там си плаща данъците и там гласува, не морализаторства по БГ форумите и да раздава ъкъл и съвети как да живеем,мислим или гласуваме тия дето сме решили да останем тук .
Това е естественото поведение ......Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеИменно НУЛА данъци и осигуровки НЕ си внесла на държавата за 2013, 2014 и 2015.
А си позволяваш да раздаваш ъкъл по форумите как да се управлява държавата.
Мойте уважения но раздавай ъкъл там където си внасяш данъците и осигуровките не тук.
Аз съм внесъл за тези години няколко десетки хиляди лева в Държавата ......та в тоя ред на мисли ти си позволяващ да даваш акъл как да се управляват моите пари
п.п.
Еврофондове не съм усвоявал с изключение на нещо от рода на 3-4 хил.лева през 2009 или 2010 година за това че съм взел на работа току що завършил студент без опит....държавата покриваше усигуровките и част от заплатата на такъв човек за първите 6 месеца/грешките са умишлени/
Ако смяташ, че това дава тежест на мненията ти и прави несъществено политическото ти НЕ-ориентиране, коя съм аз да те посичам ...
Не съм внесла, защото съм направила така, че да не дължа. Виновна няма да се почувствам, защото с костинбродската афера, агентурни маниери и проруски управляващи пресякохте и най-плахите помисли и надежди за развитие на страната ...Last edited by OMG; 16.04.2015, 16:05.Yeah
Коментар
-
E Марков абсолютно неправилен въпрос, криещ в себе си псевдо патриотизъм и манипулация.
Човек плаща данъци там където работи. Да не би сестра ти да плаща данъци в България?
Разбира се това важи за нормалните хора, не за престъпниците. Например в България има над 50000 (да, над петдесет хиляди) руски фирми, които ме плащат и лев данък печалба. Изглежда мурзилките са ОК с това, но пък държат сметка къде си плаща данъците някой който работи в чужбина?!?
Но подобна логика е типична за представителите и...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеЕ имай търпение де, няма да си зарежа работата, за да ти отговарям ...
Нула! В периода май 2013 до днес - НУЛА данъци и осигуровки!
Но въпросът ти е погрешен, както и логиката. Моята не позволява да се хабя за пацо орешарски и компания и предпочетох да внасям 30 % повече от дължимите в БГ в друга държава, отколкото да захранвам по своему тази пасмина.
Това мога да си позволя, без да мрънкам или да се притеснявам.
Обратен въпрос - ти колко пари смукна от еврофондовете, които Бойко отвори за БГ?
НЕ си внесла на държавата нищичко за 2013, 2014 и 2015.
А си позволяваш да раздаваш ъкъл по форумите как да се управлява държавата.
Мойте уважения но раздавай ъкъл там където си внасяш данъците и осигуровките не тук.
Аз съм внесъл за тези години няколко десетки хиляди лева в Държавата ......та в тоя ред на мисли ти си позволяващ да даваш акъл как да се управляват моите пари
п.п.
Еврофондове не съм усвоявал с изключение на нещо от рода на 3-4 хил.лева през 2009 или 2010 година за това че съм взел на работа току що завършил студент без опит....държавата покриваше усигуровките и част от заплатата на такъв човек за първите 6 месеца.
Бюрокрацията и загубата на време за тая мизерна сума беше толкова много че повече не съм участвал за никакви други мероприятия от тоя вид....Last edited by markov; 16.04.2015, 15:42.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеСъмнявам се да те е грижа много въпреки твърденията ти.
Дай да обърнем тая грижа в реални измерителни знаци, щото на думи е много лесно да се твърди всичко.
Ти колко пари си платила 2014 като данъци и осигуровки в България ?Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеOMG , все още чакам да ми отговориш в реални парични знаци колко те е грижа за БГ изразено чрез платените данъци и осигуровки на България ?
Същия въпрос мога да го задам и към барбарона ?
Нула! В периода май 2013 до днес - НУЛА данъци и осигуровки!
Но въпросът ти е погрешен, както и логиката. Моята не позволява да се хабя за пацо орешарски и компания и предпочетох да внасям 30 % повече от дължимите в БГ в друга държава, отколкото да захранвам по своему тази пасмина.
Това мога да си позволя, без да мрънкам или да се притеснявам.
Обратен въпрос - ти колко пари смукна от еврофондовете, които Бойко отвори за БГ?Yeah
Коментар
-
Спукана ни е работата ако тези барби-гърлз трябва да ни освобождават от "американска окупация"...
Video Of Russian Army Training Is Proof That Russia Would Never Defeat The U.S. In Battle
http://www.brobible.com/life/article...raining-video/
https://www.youtube.com/watch?v=ria0k_tfVqA
Last edited by kandid; 16.04.2015, 15:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеСъмнявам се да те е грижа много въпреки твърденията ти.
Дай да обърнем тая грижа в реални измерителни знаци, щото на думи е много лесно да се твърди всичко.
Ти колко пари си платила 2014 като данъци и осигуровки в България ?
Същия въпрос мога да го задам и към барбарона ?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеБарбароне, видя ли имотната декларация на вовачка? Ми то било сиромах човек, живо да го ожалиш с това тясно апартаментче 77 квадрата, парцел - 1300, две волги, една лада. А годишния му доход, колкото на френски пенсионер ...
Коментар
-
НАТО е гарант че в България няма да се случи това което се случи в Украйна. И не само в България, но и във всички страни-членки.
Пряк резултат от съществуването на НАТО е и самия ЕС, където има много фондове от които се възползват дори мурзилките.
ЕС е пряко следствие на НАТО. Ако го нямаше НАТО, нямаше да има ЕС, Европа щеше да е само едно географско понятие като например Сибир, и всички щяхме да живеем в единна икономическа зона от Лисабон до Владивосток, да лочим самагон и да имаме най-високата консумация на хероин на глава от населението. Повечето никога нямаше да могат да видят столицата (Масква). Живота щеше да е рай като в Северна Корея.
Мога още да напиша, но и така е ясно за всеки средно интелигентен.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар