IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
    Не знам за каква класа се мислиш,но заради такива като теб пенсиите на твоето поколение ще трябва да ги изкарват циганите и арабите.Хубаво ли ти стана,че си от високата класа в селското стопанство
    Ти мен ме остави.На мен пенсията ще ми я изкарват мисли твоята кой ще изкара негрите чалмите и арабелите ли?????И да знаеш че ми е кеф да се занимавам със селско стопанство а каква класа съм това не е мой проблем.Работя каквото ми харесва доходите ми са по големи от поне 80% от населението на Запада и те така а ти ако си мислиш че е обидно да се занимаваш със селско стопанство объркал си се.Обидно е да си шамандура в офис за 700-800 кинта на месец и да се смяташ за глоляма работа.А живота в лайняна панелка от и с мама и тете е върхът на постиженията

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
      НАТО е гарант че в България няма да се случи това което се случи в Украйна. И не само в България, но и във всички страни-членки.
      Пряк резултат от съществуването на НАТО е и самия ЕС, където има много фондове от които се възползват дори мурзилките.
      ЕС е пряко следствие на НАТО. Ако го нямаше НАТО, нямаше да има ЕС, Европа щеше да е само едно географско понятие като например Сибир, и всички щяхме да живеем в единна икономическа зона от Лисабон до Владивосток, да лочим самагон и да имаме най-високата консумация на хероин на глава от населението. Повечето никога нямаше да могат да видят столицата (Масква). Живота щеше да е рай като в Северна Корея.
      Мога още да напиша, но и така е ясно за всеки средно интелигентен.
      Запомни хубаво какво си написал.Ама хубаво.Щото утре кат влезе турската армия ще ти го ппипомня

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
        Според оценките на Credit Suisse съвкупното богатство на всички домакинства в САЩ през 2014г. е било над 38,825 пъти по-голямо от това на всички домакинства в Русия,съвкупното богатство на всички домакинства в Австралия е било над 3,34 пъти по-голямо от съвкупното богатство на всички домакинства в Русия, съвкупното богатство на всички домакинствата в Швейцария е било над 1,648 пъти по-голямо от съвкупното богатство на всички домакинствата в Русия.
        Ако сметнем богатството средно на 1 пълнолетен гражданин на тези държави то богатството на хората в САЩ е средно 17,76 пъти по-голямо от богатството на хората в Русия, богатството на хората в Швейцария е средно 29,648 пъти по-голямо от богатството на хората в Русия, а богатството на хората в Австралия е средно 21,99 пъти по-голямо от богатството на хората в Русия.
        Средно на един пълнолетен човек в САЩ се пада богатство в размер на 347 845 $, в Швейцария 580 686 $, в Австралия 430 777 $, в Франция 317 292 $, във Великобритания и Северна Ирландия 292 621$, в Сингапур 289 902 $, в Канада 274 543 $, в Япония 222 150 $, в Тайван 182 756 $, в Китай 21 330 $, в Русия 19 586 $,а средно на един човек в САЩ (включително и непълнолетните) се пада богатство в размер на 261 488 $. Средното богатство на 4 членно семейство в САЩ е средно 1 045 953 $ .Всички данни са данни за нетно богатство и са получени, като от оценката на всички притежавани активи са извадени дълговете. Това са данни от оценка правена през 2014г., а през 2015г. заради кризата в Русия се очаква богатството на хората в Русия да намалее спрямо оценката от 2014г. Защо богатството на хората в Русия е по-малко в сравнение с това на хората от другите държави? Ето линк с източник.
        http://www.economics.uwo.ca/people/d...eport-2014.pdf
        За периода от 3 април 2015г. до 10 април 2015г., тоест за 1 седмица международните резерви на Русия намаляват с 1,3 милиарда долара по съвсем обясними причини.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
          Ех, Марков, и ъкъла ти е УтекЪл барабар с десетките хиляди за усигуровки /грешките са умишлени/
          Ако смяташ, че това дава тежест на мненията ти и прави несъществено политическото ти НЕ-ориентиране, коя съм аз да те посичам ...

Не съм внесла, защото съм направила така, че да не дължа. Виновна няма да се почувствам, защото с костинбродската афера, агентурни маниери и проруски управляващи пресякохте и най-плахите помисли и надежди за развитие на страната ...
          Тук не виждам нищо съществено да си написала.....

За управлението и функционирането на една Държава най-важното са приходите, без средства в бюджета няма политики ...факт.

Ти не допринасяш лев за функционирането на държавата а се мъчиш да даваш ъкъл какви да са политиките и посоката на развитие..........не мисля че е правилно.

Върни се тук, бачкай, плащай данъци, създавай работни места, помагай за развитието на държавата ни ...... тогава на драго сърце ще те слушам кви ги говориш......така в момента са празни приказки !
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
            E Марков абсолютно неправилен въпрос, криещ в себе си псевдо патриотизъм и манипулация.
            Човек плаща данъци там където работи. Да не би сестра ти да плаща данъци в България?
            Разбира се това важи за нормалните хора, не за престъпниците. Например в България има над 50000 (да, над петдесет хиляди) руски фирми, които ме плащат и лев данък печалба. Изглежда мурзилките са ОК с това, но пък държат сметка къде си плаща данъците някой който работи в чужбина?!?
            Но подобна логика е типична за представителите и...
            Сестра ми не дава ъкъл по БГ форумите ...не хващаш ли разликата.

Избрала е да живее във франция, там си плаща данъците и там гласува, не морализаторства по БГ форумите и да раздава ъкъл и съвети как да живеем,мислим или гласуваме тия дето сме решили да останем тук .
            Това е естественото поведение ......

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Именно НУЛА данъци и осигуровки НЕ си внесла на държавата за 2013, 2014 и 2015.
              А си позволяваш да раздаваш ъкъл по форумите как да се управлява държавата.
              Мойте уважения но раздавай ъкъл там където си внасяш данъците и осигуровките не тук.
              Аз съм внесъл за тези години няколко десетки хиляди лева в Държавата ......та в тоя ред на мисли ти си позволяващ да даваш акъл как да се управляват моите пари

п.п.
              Еврофондове не съм усвоявал с изключение на нещо от рода на 3-4 хил.лева през 2009 или 2010 година за това че съм взел на работа току що завършил студент без опит....държавата покриваше усигуровките и част от заплатата на такъв човек за първите 6 месеца
              Ех, Марков, и ъкъла ти е УтекЪл барабар с десетките хиляди за усигуровки /грешките са умишлени/
              Ако смяташ, че това дава тежест на мненията ти и прави несъществено политическото ти НЕ-ориентиране, коя съм аз да те посичам ...

Не съм внесла, защото съм направила така, че да не дължа. Виновна няма да се почувствам, защото с костинбродската афера, агентурни маниери и проруски управляващи пресякохте и най-плахите помисли и надежди за развитие на страната ...
              Last edited by OMG; 16.04.2015, 16:05.
              Yeah

Коментар

• E Марков абсолютно неправилен въпрос, криещ в себе си псевдо патриотизъм и манипулация.
                Човек плаща данъци там където работи. Да не би сестра ти да плаща данъци в България?
                Разбира се това важи за нормалните хора, не за престъпниците. Например в България има над 50000 (да, над петдесет хиляди) руски фирми, които ме плащат и лев данък печалба. Изглежда мурзилките са ОК с това, но пък държат сметка къде си плаща данъците някой който работи в чужбина?!?
                Но подобна логика е типична за представителите и...
                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Е имай търпение де, няма да си зарежа работата, за да ти отговарям ...

Нула! В периода май 2013 до днес - НУЛА данъци и осигуровки!

Но въпросът ти е погрешен, както и логиката. Моята не позволява да се хабя за пацо орешарски и компания и предпочетох да внасям 30 % повече от дължимите в БГ в друга държава, отколкото да захранвам по своему тази пасмина.
                  Това мога да си позволя, без да мрънкам или да се притеснявам.

Обратен въпрос - ти колко пари смукна от еврофондовете, които Бойко отвори за БГ?
                  Именно НУЛА данъци и осигуровки!!!
                  НЕ си внесла на държавата нищичко за 2013, 2014 и 2015.
                  А си позволяваш да раздаваш ъкъл по форумите как да се управлява държавата.
                  Мойте уважения но раздавай ъкъл там където си внасяш данъците и осигуровките не тук.
                  Аз съм внесъл за тези години няколко десетки хиляди лева в Държавата ......та в тоя ред на мисли ти си позволяващ да даваш акъл как да се управляват моите пари

п.п.
                  Еврофондове не съм усвоявал с изключение на нещо от рода на 3-4 хил.лева през 2009 или 2010 година за това че съм взел на работа току що завършил студент без опит....държавата покриваше усигуровките и част от заплатата на такъв човек за първите 6 месеца.
                  Бюрокрацията и загубата на време за тая мизерна сума беше толкова много че повече не съм участвал за никакви други мероприятия от тоя вид....
                  Last edited by markov; 16.04.2015, 15:42.

Коментар

Съмнявам се да те е грижа много въпреки твърденията ти.
                    Дай да обърнем тая грижа в реални измерителни знаци, щото на думи е много лесно да се твърди всичко.
                    Ти колко пари си платила 2014 като данъци и осигуровки в България ?
                    Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    OMG , все още чакам да ми отговориш в реални парични знаци колко те е грижа за БГ изразено чрез платените данъци и осигуровки на България ?

Същия въпрос мога да го задам и към барбарона ?
                    Е имай търпение де, няма да си зарежа работата, за да ти отговарям ...

Нула! В периода май 2013 до днес - НУЛА данъци и осигуровки!

Но въпросът ти е погрешен, както и логиката. Моята не позволява да се хабя за пацо орешарски и компания и предпочетох да внасям 30 % повече от дължимите в БГ в друга държава, отколкото да захранвам по своему тази пасмина.
                    Това мога да си позволя, без да мрънкам или да се притеснявам.

Обратен въпрос - ти колко пари смукна от еврофондовете, които Бойко отвори за БГ?
                    Yeah

Коментар

• Спукана ни е работата ако тези барби-гърлз трябва да ни освобождават от "американска окупация"...

Video Of Russian Army Training Is Proof That Russia Would Never Defeat The U.S. In Battle

http://www.brobible.com/life/article...raining-video/

https://www.youtube.com/watch?v=ria0k_tfVqA

Last edited by kandid; 16.04.2015, 15:23.

Коментар

Съмнявам се да те е грижа много въпреки твърденията ти.
                        Дай да обърнем тая грижа в реални измерителни знаци, щото на думи е много лесно да се твърди всичко.
                        Ти колко пари си платила 2014 като данъци и осигуровки в България ?
                        OMG , все още чакам да ми отговориш в реални парични знаци колко те е грижа за БГ изразено чрез платените данъци и осигуровки на България ?

Същия въпрос мога да го задам и към барбарона ?

Коментар

Барбароне, видя ли имотната декларация на вовачка? Ми то било сиромах човек, живо да го ожалиш с това тясно апартаментче 77 квадрата, парцел - 1300, две волги, една лада. А годишния му доход, колкото на френски пенсионер ...
                          Добре, че има приятели http://www.forbes.ru/rating/200-boga...ssii-2015/2015

Коментар

• НАТО е гарант че в България няма да се случи това което се случи в Украйна. И не само в България, но и във всички страни-членки.
                            Пряк резултат от съществуването на НАТО е и самия ЕС, където има много фондове от които се възползват дори мурзилките.
                            ЕС е пряко следствие на НАТО. Ако го нямаше НАТО, нямаше да има ЕС, Европа щеше да е само едно географско понятие като например Сибир, и всички щяхме да живеем в единна икономическа зона от Лисабон до Владивосток, да лочим самагон и да имаме най-високата консумация на хероин на глава от населението. Повечето никога нямаше да могат да видят столицата (Масква). Живота щеше да е рай като в Северна Корея.
                            Мога още да напиша, но и така е ясно за всеки средно интелигентен.
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
                              Админе ,

това обида ли е или не ?
                              Не, обикновен факт.

Коментар

• Барбароне, видя ли имотната декларация на вовачка? Ми то било сиромах човек, живо да го ожалиш с това тясно апартаментче 77 квадрата, парцел - 1300, две волги, една лада. А годишния му доход, колкото на френски пенсионер ...
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X