If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Господ _ иНе, на времето западните политици, са наричали Съединението на България на 6-ти септември 1885 г., анексиране на Източна Румелия от Княжество България.
сКрииииий се!
Може да са го наричали така, но не те подкокоросват султана да ни нападне за отмъщение, и в крайна сметка не те успяват да подлъжат Сърбия да опита да ни забие нож в гърба, сещаш ли се?
"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
И написа всички глупости заради това че си съгласен да бъде Бг цел само и само да има войски на шаш???
Можеше да го кажеш по просто
Предпочитам да съм мишена вместо да съм доброволна жертва.
Знам, че робите по душа, които настояват, че 500 години са били все роби, и се гордеят и с това, и с робското си покорство пред новия си господар-"освободител", няма как да разберат това.
Който няма смелост да защитава това, в което вярва, не заслужава да има нищо.
"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Когато става кризата в Америка 1929 година, буквално американците бягат в Русия за работа! Това не е тайна.
Аз не искам негри в бг, искам тиквениците да мислят малко преди да преди да пуснат поредната глупост.
Нямам нищо против тях , ама да се замислят малко преди да пишат
Другарю, нека не обръщаме логиката на събитията! Путлер заграби парче от съседна държава и предизвика защитни действия на съседните държави и на НАТО. Т….
Господ _ иНе, на времето западните политици, са наричали Съединението на България на 6-ти септември 1885 г., анексиране на Източна Румелия от Княжество България.
Ами първо попитай защо го насочиха, защо преди половин година нямаше насочено оръжие , а сега има, с нещо да се е променила обстановката
Промени се с това, че вече година Путлер окупира територията на съседна държава и води прокси война с нея. Вие какво очаквахте - региона, Европа и НАТО да не забележат, че Путлер пали пожар на границата им ли?
Не разбирам защо ги пускаш тези глупости, дори и да е вярно, руснаците са си платили. Все едно аз да кажа ама виждаш ли ти всеки ден си си купувал хляб. Абе тази посланничка няма ли да организира нещо като конкурс, да намали бройката, и да увеличи качеството
Когато става кризата в Америка 1929 година, буквално американците бягат в Русия за работа! Това не е тайна.
А когато аплодираш американското въоръжение у нас, което ще накара някой да насочи ядрено оръжие към страната ни, Ти радвашп ли се или се тревожиш!
Другарю, нека не обръщаме логиката на събитията! Путлер заграби парче от съседна държава и предизвика защитни действия на съседните държави и на НАТО. Твърденията на Путлер, че бил предизвикан да се въоръжава и да заплашва с ракети, са като твърденията на обирджия, че бил принуден да ползва оръжие, защото набелязаната жертва отказала мирно и тихо да му даде имуществото си. Все едно да кажете, че понеже не приемаме шариата предизвикваме Ислямска държава да ни нападне
Така че се радвам, че НАТО-вските държави спазват ангажимента си за взаимна защита и предотвратяват евентуален опит за създаване на Черноморска народна република.
Разбира се путинославните ще вият от яд, но каквото повикало - такова се обадило.
А радостта от това как путлеристкия аскер ни заплашва непрекъснато демаскира кремълските еничари.
Коментар