IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Фиксирането на курс е полит. решение - утре 200 глупака от Парламент решават, че 1 евро ще струва 6 левас и толкоз. Или 50 стинки

Имаш право само да гледаш отстрани. Как ще направиш ик. ръст 5-6% годишно така? Я, раздуй да се посмея
    Кажи само, има ли изход и ако да, какъв е?
    Повече няма да питам.........

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
      Добре, последно!
      Този фискален резерв, в каква валута е?
      Какъвто е към днешна дата 1 ойро = 1.95583 левас

Утре какъв ще бъде - еВа ли го. Ти кажи?

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
        Естествено, че НЕ! Ебати въпроса!
        И аз зная , че е не, но левът си е зависим в сравнение със злотата да речем, нали?

Темата е Русия тук, затова няма да задавам други въпроси, но все пак, върши ли лева изобщо някаква работа в случая?
        Не ми отговаряйте!

Имах нещо предвид, как да се излезе от тоя омагьосан кръг, оптимизъм няма , щом и Императорът е в кулата затворен, лошо!

Коментар

И каква е разликата, лева като е вързан с еврото, не е ли 99% все едно че сме в ЕЗ?
          Фиксирането на курс е полит. решение - утре 200 глупака от Парламент решават, че 1 евро ще струва 6 левас и толкоз. Или 50 стинки.

Ако влезеш в ЕЗ - забравяш за този инструмент.

Увисваш на осн. лихвен процент на ЕЦБ - дефлация върви и набуталите се с кредите горят като бушони един след друг.

За спестявания през депозити забравяш тоже - даже ще те чарджат и си дотам като гъвкавост на монетарна политика.

Имаш право само да гледаш отстрани. Как ще направиш ик. ръст 5-6% годишно така? Я, раздуй да се посмея

Коментар

97 година като приехте борда и фиксирахте лев/марка/евро.

Водите се мек валутен борд поради наличието на Фиск. резерв, което е още по-зле. Там трябваше да ви пазят стинките от приватизация, концесии, за втора пенция и т.н.

Смени темата, че ми е безинтересно.
            Добре, последно!
            Този фискален резерв, в каква валута е?

Коментар

И каква е разликата, лева като е вързан с еврото, не е ли 99% все едно че сме в ЕЗ?

Естествено, че НЕ! Ебати въпроса!

Коментар

Не, мързи ме. Ето ти линк - https://www.ecb.europa.eu/euro/intro/html/map.bg.html

п.с. Ние не сме, но лева е "вързан" към еврото...

Коментар

Ще ги изброиш ли, моля за лаик като мен!
                  А ние кога приехме еврото?
                  97 година като приехте борда и фиксирахте лев/марка/евро.

Водите се мек валутен борд поради наличието на Фиск. резерв, което е още по-зле. Там трябваше да ви пазят стинките от приватизация, концесии, за втора пенция и т.н.

Смени темата, че ми е безинтересно.

Коментар

Не, мързи ме. Ето ти линк - https://www.ecb.europa.eu/euro/intro/html/map.bg.html

А злотата вързаная ли е към еврото?

Коментар

Ами, като не разбираш си мълчи поне.

Писал съм ви анализи, че ще е самоубийство БГ да влиза в ЕЗ, защото на вас ви трябва икон. ръст, а евро ще ви ореже степени на свобода.

Тоест не трябва да падате под 5-6% ръст на БВП годишно за дълъг период от време ( 10 години да кажем ).

Приемете ли еврото - влизате в ръст среден за ЕЗ - да кажем 1% годишно.

Пример: Германия 1% ръст на БВП - икономика 5 трлн. = 50 млрд.
                      БГ 1% ръст на БВП икономика 40 млрд. = 400 млн.

Усещаш ли как разликата вместо да се стопява започва да се увеличава главоломно.

Прочети ми анализи някой ден и тогава коментирай. Батко ти Маранди като император ви е дал рецептите отдавна
                      И що да мълча?
                      Искам да знам!
                      А за ЕЗ и аз не искам да влиза България, без да съм специалист.
                      Интуиция!
                      Като гледам, какво става наоколо!

Коментар

Коментар

Както и още доста други държави, е и?

Коментар

Да де, членство, но не приеха еврото!
                            Не разбирам от монетарна и фискална политика, ама май поляците разбират!
                            Ами, като не разбираш си мълчи поне.

Писал съм ви анализи, че ще е самоубийство БГ да влиза в ЕЗ, защото на вас ви трябва икон. ръст, а евро ще ви ореже степени на свобода.

Тоест не трябва да падате под 5-6% ръст на БВП годишно за дълъг период от време ( 10 години да кажем ).

Приемете ли еврото - влизате в ръст среден за ЕЗ - да кажем 1% годишно.

Пример: Германия 1% ръст на БВП - икономика 5 трлн. = 50 млрд.
                            БГ 1% ръст на БВП икономика 40 млрд. = 400 млн.

Усещаш ли как разликата вместо да се стопява започва да се увеличава главоломно.

Прочети ми анализи някой ден и тогава коментирай. Батко ти Маранди като император ви е дал рецептите отдавна

Коментар

Чиляк ти обясни, че има механизъм и си го прочети. Има критерии и "чакалня" - ако устискаш 2 години да си в критериите - влизаш.

Тук имате една кифла Кунева-Пръмова, чийто свекър идва от Софето и дава заповед за "Огън" по стачкуващите тютюнопроизводители след 1944г. в Пловдив.

Сега и Пръмова ли ще ми натресеш за любимка?
                              Че ние от 1989 до 2007 ли влязохме, колко години са?
                              За чакането е ясно, само не ми е ясно, що България не можа да излъчи свестни политици, умни най-малкото.

Нали разбираш, че нищо добро не я чака България по пътя, по който върви!
                              Сега ще ме учудиш, ако проявиш оптимизъм!

И все пак, Полша не приема еврото, което си е от огромно значение, да имаш своя валута си е голям коз.

Коментар

Да де, членство, но не приеха еврото!
                                Не разбирам от монетарна и фискална политика, ама май поляците разбират!
                                Както и още доста други държави, е и?

Коментар

Working...
                                X