IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
    Ми що не ни изкарахте от там бе, друзя? 2 червени кабинета имаше от 2004 до днес, вторият даже се крепеше на златният пръст на Сидеров, обаче нищо не се чу ни за базите, ни за НАТО. Даже договора за американските бази е подписан през първия мандат на Станишев.
    А, Бе, ….., колко пъти АЗ лично го писах това!

Колко пъти да ви се повтаря, че аз лично не одобрявам Станишев, колко пъти!

Ама извадете ги тия червени талони от главите!
    Така няма добро за никого!
    Пак тръгнал за Сидеров да говори! Какъв Сидеров, как да докажа, че нямам сестра!

Е толкова едностранно да пишете, какво по-добро доказателство, кои сте всъщност!

А, не! Отивам да отскубна една марулка от градината!

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение

Американците намират възможност за работа в Русия. В Америка е било кошмар!
      Било е, вярно. Обаче това е голямата разлика между държавите - в някои държави положението е "добре" само в сравнителна степен, когато в другите положението се е скапало. Когато обаче нормалните държави преодолеят поредната си тежка криза те пак живеят добре, а скапаните държави си остават скапани.

Кажи защо през 1900 година населението на САЩ е само 10% по-голямо от на Русия, а днес е със 125% по-голямо?
      Last edited by Pavlik Morozov; 24.06.2015, 21:50.
      "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        На кое да кажеш черно бе... Дал съм ти факти бе! Анексия-манексия, на Съединението се противопоставят само две държави - РУСИЯ И СЪРБИЯ!!! Това са фактите, другото са бръщолевения без покритие...
        Нали това Ти казвам, Бе!

Гледаш ник нейма и започваш да бълваш простотии, щото някъде някъде той не е бил съгласен с Теб!

Не можеш да допуснеш, че има хора които не гледат като теб, само и единствено срещу Русия!

Имах среща с руснаци, драго ти е да ги линчуваш! Има руснаци обаче, които само евала можеш да им кажеш!

Обаче, как да ти помогна, като при теб са само мурзилки, червени, комунисти, русофили, казах ти, ако ти си в коловоз без изход, аз не съм!

Коментар

И аз не искам НАТО! България трябва да излезе от тая организация! Веднага!
          Ми що не ни изкарахте от там бе, друзя? 2 червени кабинета имаше от 2004 до днес, вторият даже се крепеше на златният пръст на Сидеров, обаче нищо не се чу ни за базите, ни за НАТО. Даже договора за американските бази е подписан през първия мандат на Станишев.
          "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            А п

Но разбира се според вас, преди в Съветска Русия да дойдат няколко хиляди американци, руснаците са живеели в пещери и са затискали дупката с камък.
            Нещата пак излязоха от релси.

Американците намират възможност за работа в Русия. В Америка е било кошмар!
            В края на краищата, когато има възможност за реализация, я гониш.
            Вярно е, че първият пост на някой тук по въпроса , беше тенденциозен.

Като цяло, много грозна политика днес! А може би винаги е било така...

Коментар

Маранди Груп, нали знаеш, че вече се заклех в най-свидното си, че не съм трол!

А ти каза, че пишеш по убеждение!
              Така че, няма как да искам право и то точно от теб, какво да мисля!
              Искаш да вкараш всички в едни релси, да ограничиш мисленето им, наричайки ги мурзилки, червени, един дявол знае, какво бълника в главата ти!

Както няма да застана зад политиката на Елцин или на Горбачов, а ти заставаш, така и за събитията по време на турското робство не мога да кажа на черното бяло!

И не се опитвай да приватизираш историята! Не ти е по силите, най-малкото!
              На кое да кажеш черно бе... Дал съм ти факти бе! Анексия-манексия, на Съединението се противопоставят само две държави - РУСИЯ И СЪРБИЯ!!! Това са фактите, другото са бръщолевения без покритие...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                И както го наричали "анексиране" съединението до една го подкрепили, а АСВАБАДИТЕЛКАТА Русия се разсърдила, че българите се обединили и прекъснала дипломатическите отношения с България, опитала да насъска турците без успех, насъскала верните си другарчета сърбежите да ни нападнат и пратила кораби срещу Варна и Бургас. После направила преврат срещу лошия Александър Батенберг, затова, че обединил двете Българии (създадени от Русия) и го прогонила от страната ни...

Такива ми ти работи с асвабадителката - най-голямото проклятие на България...

С две думи бая се обърка с този си пост... Исаков няма да е доволен...
                Маранди Груп, нали знаеш, че вече се заклех в най-свидното си, че не съм трол!

А ти каза, че пишеш по убеждение!
                Така че, няма как да искам право и то точно от теб, какво да мисля!
                Искаш да вкараш всички в едни релси, да ограничиш мисленето им, наричайки ги мурзилки, червени, един дявол знае, какво бълника в главата ти!

Както няма да застана зад политиката на Елцин или на Горбачов, а ти заставаш, така и за събитията по време на турското робство не мога да кажа на черното бяло!

И не се опитвай да приватизираш историята! Не ти е по силите Ти, най-малкото!

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                  Склонен съм да вярвам на всичко това поради две причини:
                  - Гражданската война в СССР продължава чак до 1936та година. ......!
                  А посмали Манго. Гражданската война в Русия завършва на практика в 1921г с евакуацията на победената армия на барон Врангел в България. С нея е бил и дядо ми, на който съм кръстен.
                  Колчак е разбит още по-рано, така че и Далечния изток е в ръцете на болшевиките. Някои по-дребни огнища на бунтове, предимно в Кавказ са потушени по-късно, ама да се говори за 36г е просто глупост.

Но разбира се според вас, преди в Съветска Русия да дойдат няколко хиляди американци, руснаците са живеели в пещери и са затискали дупката с камък.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Господ _ иНе, на времето западните политици, са наричали Съединението на България на 6-ти септември 1885 г., анексиране на Източна Румелия от Княжество България.

сКрииииий се!
                    И както го наричали "анексиране" съединението до една го подкрепили, а АСВАБАДИТЕЛКАТА Русия се разсърдила, че българите се обединили и прекъснала дипломатическите отношения с България, опитала да насъска турците без успех, насъскала верните си другарчета сърбежите да ни нападнат и пратила кораби срещу Варна и Бургас. После направила преврат срещу лошия Александър Батенберг, затова, че обединил двете Българии (създадени от Русия) и го прогонила от страната ни...

Такива ми ти работи с асвабадителката - най-голямото проклятие на България...

С две думи бая се обърка с този си пост... Исаков няма да е доволен...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      Аз не искам негри в бг, искам тиквениците да мислят малко преди да преди да пуснат поредната глупост.
                      Нямам нищо против тях , ама да се замислят малко преди да пишат

И аз не искам НАТО! България трябва да излезе от тая организация! Веднага!
                      Last edited by Сините камъни; 24.06.2015, 21:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                        - Гражданската война в СССР продължава чак до 1936та година. Едва ли ще водиш вътрешна война, е в същото време ще имаш собствен ресурс, че да правиш индустрия, с която да посрещнеш само след 4 години една война и да победиш в нея!!!
                        - Великата рецесия в щатите 30те години. Свърхпроизводство, няма пазар, банкрути на всякъде. В банките има пари, няма търсене от индустриалците, при индустриалците има потенциал, технологии, възможности, няма пазар!! Инвестиции на вън са иделната възможност за спасение.
                        СССР по това време е привлекателно място с образованието, грамотноста, която още Ленин налага със задължителното и безплатно образование. В Мексико, Бразилия, Китай, Индия.........................неграмотноста е повсеместна. Не можеш зад струга, пресата, крана да сложиш човек дето не може да се подписва!!
                        Въх недей, разби всички опорни точки за неграмотността в русия. Сега трябва д а отрежат по 20% от заплатата, задето някой е наврял НПОП в кучи г..

Коментар

Може да са го наричали така, но не те подкокоросват султана да ни нападне за отмъщение, и в крайна сметка не те успяват да подлъжат Сърбия да опита да ни забие нож в гърба, сещаш ли се?
                          Сега се сетих за една стогодишна книга имам у нас, по въпроса!

Турция си е била под давлението на всички Велики сили на времето. те са нямали самостоятелна политика!
                          И понеже никоя от Великите не е имала силата да завладае самостоятелно Турция, тази загниваща империя е била поддържана изкуствено десетки години!
                          Пак интереси!

А аз мишена, заради американските лихвари, не искам да бъда!
                          Още повече децата ми!

Има разлика в мисленето на семейния и несемеен човек!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                            За период 1930-1940 гг. американцы создали в СССР химическую, авиационную, электротехническую, нефтяную, горнодобывающую, угольную, металлургическую и другую промышленность,:
                            - Гражданската война в СССР продължава чак до 1936та година. Едва ли ще водиш вътрешна война, е в същото време ще имаш собствен ресурс, че да правиш индустрия, с която да посрещнеш само след 4 години една война и да победиш в нея!!!
                            - Великата рецесия в щатите 30те години. Свърхпроизводство, няма пазар, банкрути на всякъде. В банките има пари, няма търсене от индустриалците, при индустриалците има потенциал, технологии, възможности, няма пазар!! Инвестиции на вън са иделната възможност за спасение.
                            СССР по това време е привлекателно място с образованието, грамотноста, която още Ленин налага със задължителното и безплатно образование. В Мексико, Бразилия, Китай, Индия.........................неграмотноста е повсеместна. Не можеш зад струга, пресата, крана да сложиш човек дето не може да се подписва!!
                            Last edited by Georgi; 24.06.2015, 21:48.
                            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Може да са го наричали така, но не те подкокоросват султана да ни нападне за отмъщение, и в крайна сметка не те успяват да подлъжат Сърбия да опита да ни забие нож в гърба, сещаш ли се?
                              Хубаво е, че се сещаш! Дойдохме си на думата!

Въпросът е, защо на запад нещата се коментират контра!
                              Като днес!

Все пак трябва да се прави разлика между повод и причина!

Коментар

Предпочитам да съм мишена вместо да съм Който няма смелост да защитава това, в което вярва, не заслужава да има нищо.
                                Ами аз ти разясних някой неще преди 2-3 дни, явно не си си научил урока, ще трябва да се повтаря годината.

Коментар

Working...
                                X