IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнение
    Когато 1877 г русите минаха Дунава за да ни освободят от 5вековното робство, никой и не помисли да ги проверява носят ли оръжие. А сега не им даваме дори да прелитат непроверени
    Е тука вече счупи, сещаш се кое...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Всеки има глава на раменете си.
      Някой за да мисли, друг за да си сложи шапка...
      Когато 1877 г русите минаха Дунава за да ни освободят от 5вековното робство, никой и не помисли да ги проверява носят ли оръжие. А сега не им даваме дори да прелитат непроверени
      Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        ас на тоя хмм .. потребител творчеството не го следя...
        ще ме прощаваш...
        А не виждам, що общо има ИстаМбул с Иран .. в случая...
        Ами, дадена е карта и се вижда откъде е най-прекия път ( през Константинопол ).

Следващият по краткост път е този през Иран и те имат разрешение да минават оттам. За какъв чеп се напъват да минат оттук?
        ---------------------------------------------------------------

Ето ти и коментара от монголските примати:
        --------
        Б. Болгария может идти на #yй... Иран дал "добро" на пропуск самолетов без условий...

П.П. Нали и тук това казваме: Монголия да върви на майната си и да не ни занимава с глупостите си

Ако и този път не разбираш какво ти се казва, повредата е в твоя ТВ.

Коментар

Да, това е от един руски форум. Мисля че е интересно да се види как се влошават отношенията между двата народа.
          Всеки има глава на раменете си.
          Някой за да мисли, друг за да си сложи шапка...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
            Не минаха и два дни от руската намеса и днес сирийския клон на Ал-Кайда отбелязал най-голямата си победа в Сирия, вече изцяло контролират Северо-западната част на страната...
            В Афганистан колко години браха срам и се завърнаха разбити..
            The strongest stand last.

Коментар

• Не минаха и два дни от руската намеса и днес сирийския клон на Ал-Кайда отбелязал най-голямата си победа в Сирия, вече изцяло контролират Северо-западната част на страната...

Коментар

• Е без кримнаш не може , нали тавариш никодимиевич? :

Коментар

• взгляд.ру

Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  Никодим-е, коко е това, дето си го представил ?
                  Коментар от некой путиноиден сайт ?
                  Да, това е от един руски форум. Мисля че е интересно да се види как се влошават отношенията между двата народа.

Коментар

• А. кстати, у меня полно знакомых болгар.. НИ ОДИН не поддерживает то, что творит их правительство.. еще бы им поддерживат.. да пол страны жило за счет "руски туристи" . Я сама в этой Болгарии немеренное количество бабла оставила.. а сейчас я туда поеду? Спасибо ненадо!... слава богу крымнаш.
                    ----
                    Б, Молодежь там в большинстве - идиоты. Мозги им уже промыли русофобией.
                    Только старшее поколение еще имеет мозги и тепло отзывается о России и поддерживает нас
                    ----

А. Я с этим соглашусь.. мои друзья они все уже за сорок...

--------
                    Б. Болгария может идти на #yй... Иран дал "добро" на пропуск самолетов без условий...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Слепокуфф, ами Техеран е одобрил всички искания за коридор. Какво да правят монглоски самальоти тук като сме граница на НАТО?

Ей, да минат през Константинопол, по-близко им е
                      И гърците....

атурците воюват с асад и кюрдите и подкрепят ИД... не ми влизай 1000 г. пр. н.е....

Коментар

Да братушки- твари в пятом поколеньи. Тупые как валенки. От турецкого геноцида их спасли и что в ответ?-1 мировая война-на стороне немцев. 2 мировая война- на стороне немцев. В нато кинулись, теперь южный поток и транзит вот в Сирию. Это откровенно враждебная страна.
                        Никодим-е, коко е това, дето си го представил ?
                        Коментар от некой путиноиден сайт ?
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Да братушки- твари в пятом поколеньи. Тупые как валенки. От турецкого геноцида их спасли и что в ответ?-1 мировая война-на стороне немцев. 2 мировая война- на стороне немцев. В нато кинулись, теперь южный поток и транзит вот в Сирию. Это откровенно враждебная страна.
                          Ми дали сме им достатъчно поводи .....
                          Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Миче, от когато бандеровската сган под прякото ръководство на Фашингтон направи преврат в Киев.
                            Аз някой не-трол питах.
                            The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Ето, бре Слепокуфф! ( коментирано е уже )

Явно БГ матрьошките не знаете къде се намира Константинопол, щото питам два пъти вече, защо не минат оттам?
                              ас на тоя хмм .. потребител творчеството не го следя...
                              ще ме прощаваш...
                              А не виждам, що общо има ИстаМбул с Иран .. в случая...

Коментар

• Тупые как валенки

Коментар

Working...
                                X