Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеВсеки има глава на раменете си.
Някой за да мисли, друг за да си сложи шапка...Не препоръчвам никому нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеас на тоя хмм .. потребител творчеството не го следя...
ще ме прощаваш...
А не виждам, що общо има ИстаМбул с Иран .. в случая...
Следващият по краткост път е този през Иран и те имат разрешение да минават оттам. За какъв чеп се напъват да минат оттук?
---------------------------------------------------------------
Ето ти и коментара от монголските примати:
--------
Б. Болгария может идти на #yй... Иран дал "добро" на пропуск самолетов без условий...
-
Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнениеДа, това е от един руски форум. Мисля че е интересно да се види как се влошават отношенията между двата народа.
Някой за да мисли, друг за да си сложи шапка...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНе минаха и два дни от руската намеса и днес сирийския клон на Ал-Кайда отбелязал най-голямата си победа в Сирия, вече изцяло контролират Северо-западната част на страната...The strongest stand last.
Коментар
-
взгляд.ру
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеНикодим-е, коко е това, дето си го представил ?
Коментар от некой путиноиден сайт ?Не препоръчвам никому нищо.
Коментар
-
А. кстати, у меня полно знакомых болгар.. НИ ОДИН не поддерживает то, что творит их правительство.. еще бы им поддерживат.. да пол страны жило за счет "руски туристи" . Я сама в этой Болгарии немеренное количество бабла оставила.. а сейчас я туда поеду? Спасибо ненадо!... слава богу крымнаш.
----
Б, Молодежь там в большинстве - идиоты. Мозги им уже промыли русофобией.
Только старшее поколение еще имеет мозги и тепло отзывается о России и поддерживает нас
----
А. Я с этим соглашусь.. мои друзья они все уже за сорок...
--------
Б. Болгария может идти на #yй... Иран дал "добро" на пропуск самолетов без условий...
Не препоръчвам никому нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСлепокуфф, ами Техеран е одобрил всички искания за коридор. Какво да правят монглоски самальоти тук като сме граница на НАТО?
Ей, да минат през Константинопол, по-близко им е
атурците воюват с асад и кюрдите и подкрепят ИД...
не ми влизай 1000 г. пр. н.е....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнениеДа братушки- твари в пятом поколеньи. Тупые как валенки. От турецкого геноцида их спасли и что в ответ?-1 мировая война-на стороне немцев. 2 мировая война- на стороне немцев. В нато кинулись, теперь южный поток и транзит вот в Сирию. Это откровенно враждебная страна.
Коментар от некой путиноиден сайт ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнениеДа братушки- твари в пятом поколеньи. Тупые как валенки. От турецкого геноцида их спасли и что в ответ?-1 мировая война-на стороне немцев. 2 мировая война- на стороне немцев. В нато кинулись, теперь южный поток и транзит вот в Сирию. Это откровенно враждебная страна.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеМиче, от когато бандеровската сган под прякото ръководство на Фашингтон направи преврат в Киев.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕто, бре Слепокуфф! ( коментирано е уже )
Явно БГ матрьошките не знаете къде се намира Константинопол, щото питам два пъти вече, защо не минат оттам?
ще ме прощаваш...
А не виждам, що общо има ИстаМбул с Иран .. в случая...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Тупые как валенки
Да братушки- твари в пятом поколеньи. Тупые как валенки. От турецкого геноцида их спасли и что в ответ?-1 мировая война-на стороне немцев. 2 мировая война- на стороне немцев. В нато кинулись, теперь южный поток и транзит вот в Сирию. Это откровенно враждебная страна.Не препоръчвам никому нищо.
Коментар
Коментар