IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
    Олланд: ВВС Франции уничтожили тренировочный лагерь ИГ в Сирии
    В МИД России авиаудары Франции по террористам ИГ назвали уничтожением международного права.
    http://news.liga.net/news/politics/6...ig_v_sirii.htm

Тези френски удари са натовска демонстрация на безсмислието путин да се бърка в Сирия и да си предлага помощта срещу ислямистите. Поредният звучен шамар преди срещата му с Обама, с който му казват да не им се мотае в краката, докато правят, каквото сметнат за целесъобразно. На ПТН ХЛО ще му остане единствената алтернатива да се отчита пред американеца за изпълнението на минските договорености, няма да успее да мръдне встрани от този план и мераците му да го играе "спасител" пак ще се сгромолясат.
    Макар че, както Имхотеп каза, перфектния вариант да отърват света от психопата е да го закопчаят в Ню Йорк.
    Сещам се, как започна кариерата на Путин като лидер...
    С потъването на дефектната подводница Курск.
    Путин отказа помощ, опита да вади екипажа с някакво ръждиво нещо като цистерна с крила.. Когато поиска помощ под обществения натиск, вече беше късно.

Гордостта му удави двадесетина подводничари. Сега вече потопи в нищета и траур цялата държава. Типичното руско неизменно поведение на "лидер". Всичките са такива.
    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
      Сега съм сигурен, че не познаваш. Относно коптора, като минавам покрай такива, ще се сещам за теб.
      Дишай спокоино бе....не си интересен и тая вечер , както винаги.
      Ма то форума без клоун в твое лице не може
      Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
        Олланд: ВВС Франции уничтожили тренировочный лагерь ИГ в Сирии
        В МИД России авиаудары Франции по террористам ИГ назвали уничтожением международного права.
        Тук интересния въпрос е що Французите набраха смелост да метнат някоя бомба едва след като стана ясно че Руснаците са там вече.....преди това само приказки с нулеви действия.

Вероятно се уплашиха че Асад и Руснаците ша видят сметката на ИД за броени дни и затова Франсетата метнаха някоя бомба в пустинята уж че и те са на правилната страна и да се правят на победители след време..

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
          моите чорапи не са от значение в случая , ти се мъчиш да се хвалиш с тази измислица ...и си доста жалък честно казано
          Сега съм сигурен, че не познаваш. Относно коптора, като минавам покрай такива, ще се сещам за теб.
          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Олланд: ВВС Франции уничтожили тренировочный лагерь ИГ в Сирии

Тези френски удари са натовска демонстрация на безсмислието путин да се бърка в Сирия и да си предлага помощта срещу ислямистите. Поредният звучен шамар преди срещата му с Обама, с който му казват да не им се мотае в краката, докато правят, каквото сметнат за целесъобразно. На ПТН ХЛО ще му остане единствената алтернатива да се отчита пред американеца за изпълнението на минските договорености, няма да успее да мръдне встрани от този план и мераците му да го играе "спасител" пак ще се сгромолясат.
            Макар че, както Имхотеп каза, перфектния вариант да отърват света от психопата е да го закопчаят в Ню Йорк.
            Yeah

Коментар

Миришат ти чорапите за такива, налЕ??
              моите чорапи не са от значение в случая , ти се мъчиш да се хвалиш с тази измислица ...и си доста жалък честно казано

Коментар

хаха....сънувал си кола за половин милион в коптора си ....
                Миришат ти чорапите за такива, налЕ??
                М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Като те подминават коли за по половин милион, се сещай за мен.
                  хаха....сънувал си кола за половин милион в коптора си ....

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                    Чл. 68. (1) Народните представители не могат да изпълняват друга държавна служба или да извършват дейност, която според закона е несъвместима с положението на народен представител.

Кандидатът за Кмет на София Георги Кадиев си "спечелил" честно с неговата фирма докато е депутатствал 234 х. лв. от дивиденти за 2014 г. !!!
                    Браво, Кадиев !

Мачкай !

Сега тия, дето викаха "Кой" ще оплюват единствения човек, дето не гласува за "Кой".

Коментар

Лицемерче си ти драги ми тролче , щото се правиш на Българин , а всъщност от сутрин до вечер правиш метани на Обонго....

Относно каква кола карам, не че еважно за дискусията но колкото да те е яд - нова , прилично висок клас 4х4 , струваше нещо от рода на 68 хил като я купих преди няколко месеца.

Както и надоле казах радвам се че , Лада са пуснали приличен клас кола за 7500 еврака че и ти и бат ти Факю от Илинойс да имате шанс някога да си купите нова , стига само таралясници н-та употреба...
                      Ава селчоооу, много важно, че си си купил "едно японско всъдеходче" за 68к.
                      Ако не се лъжа, беше писал "да ме прощава Путин.."

Като те подминават коли за по половин милион, се сещай за мен.
                      Иначе, на лицимерие го докара..

Ладата дори не е руска вече.. Ама и това сме го говорили с тоновете думи тук, щото такава ти е схватливостта.
                      Само ни ми излизай номера, че щом е правена там, е руска.
                      Истината е, че Русия НЯМА автомобилостроене, не е имала, очевидно няма и да има.

Една кола не могат, да сътворят, а вие им се кефите.
                      Едни и същи соцшлагери въртите тук от години.
                      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Започна серийното производство на новата Lada Vesta (видео)

Новата Lada Vesta ще се произвежда в завода на АвтоВАЗ в Ижевск.

Моделът се базира на оригиналната платформа Lada B, разработена в партньорство с Renault-Nissan, и се явява първият автомобил, изпълнен в новия фирмен стил на производителя, съобщават от technews.bg.

Припомняме, че Lada Vesta ще се задвижва от 1.6-литров мотор, имащ версии с мощност от 87 к.с., 106 к.с. и 114 к.с.

Моделите са оборудвани с 5-степенни механични скоростни кутии или с автоматични такива.

От Lada наблягат на сигурността.

Колите се преминали успешно тестове по световните стандарти и са съобразени със специфичните условия в Русия – тествани са, например, при движение със скорост 60 км/ч по чакъл, докато не се износи окачването.

Lada Vesta е първият сериен автомобил в Русия с поддръжка на системата за спешно реагиране на инциденти ЕРА-ГЛОНАСС.

Над 300 тестови машини са преминали изпитания с общ пробег 2 милиона километра.

Ценовата листа на новата Lada Vesta ще започва от около 7430 евро.
                        Веста-Места, ама...

«Наши дети хотят есть!» Митинг против сокращений на АвтоВАЗе в Тольятти. Видео

https://tvrain.ru/articles/avtovaz-395193/

Коментар

• econd 2016 GOP Presidential Debate (FULL) by CNN - 09-16-2015
                          https://www.youtube.com/watch?v=ehRCd7f5RJc

тея не са у ред ебаси леле майко има една пастърма тя е най-лудата

Коментар

• Ми аз това му го думам на Хърсъза ....нека всички имат пари за нова Лада , пък които може по нагоре , още по добре.

Ма той не та не, всички трябвало да сме равни и да караме Лади и да мразим Путя..е не може , все пак комунизма е утопия доказана...

Коментар

Лицемерче си ти драги ми тролче , щото се правиш на Българин , а всъщност от сутрин до вечер правиш метани на Обонго....

Относно каква кола карам, не че еважно за дискусията но колкото да те е яд - нова , прилично висок клас 4х4 , струваше нещо от рода на 68 хил като я купих преди няколко месеца.

Както и надоле казах радвам се че , Лада са пуснали приличен клас кола за 7500 еврака че и ти и бат ти Факю от Илинойс да имате шанс някога да си купите нова , стига само таралясници н-та употреба...
                              Социалистите си личат отдалече - винаги мислят за благото на бедните.

Лафа май беше така.

Може да познаеш социалиста по това, че независимо какъв проблем решава, решението му винаги е социализъм.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                то, цялото интервю е покъртително с подбраната "откровеност", с изказа, с обясненията какво е казал на Меркел за бежанците и немските медии - бухалки... и особено, как журналистиката не може да бъде такава у нас,
                                но на въпроса ти:

Водещ: Добри Добрев: Господин Борисов, още ли смятате, че сме лош материал?
                                Бойко Борисов: На този човек ще му кажа да ми се извини.
                                И ако ми донесе запис, че аз съм казал лош материал, си отивам от премиер.

ето го записа
                                http://www.vbox7.com/play:81f4c96b

. . . Пред български емигранти, събрали се във вторник в православната църква "Свети Иван Рилски" да му зададат актуални въпроси, генералът описа положението в страната като трагично, оплака се от БСП, ДПС, от продажния манталитет на българите, дори от прегрешилите в собствената му партия. Добри думи намери само за Иван Костов. Борисов за първи път призна, че даже гласи съюз с него. Генералът начерта план как Македония да бъде направена послушна държава и разкри, че търси да внесе от чужбина не само кадри за ГЕРБ, но и прокурори и съдии. "Сега" разполага със записи от срещата, предоставени от http://www. eurochicago. com и http://www. bg-atlanta. com. Според Борисов, най-големият проблем на България е лошият човешки материал в страната. "Каква е основата на населението в момента - 1 млн. цигани, 700-800 хиляди турци, 2. 5 млн. пенсионери. Ей това е срещу ГЕРБ. . . Така описа електоралната ситуация Борисов. Той даде за пример Украйна и Унгария.
                                Съни много добре знаеш че не съм фен на Буци.Но съм фен на истината.Гледах клипчето и си мисля че някой се занимава с най древната професия.Лъжата не е хубаво нещо

Коментар

Working...
                                X