IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
    Дай боже на всеки му такива дивиденти. Лично мен Кадиев ме кефи щото е Пич и не го е страх да говори каквото мисли ....
    Те и другите като почнат да правят такива дивиденти и те ще почнат да говорят квото мислят.

Ама до тогава си налягат парцалите, слушат, изпълняват и лява ръка десен джоб.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
      и за речта му в ООН ще го пуснат по чорапи, да не би да му скимне да повтаря тавариш хрусчов, млатейки с обувка по ораторския пулт
      Ма ти май се занимаваш с най древната професия

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
        Чл. 68. (1) Народните представители не могат да изпълняват друга държавна служба или да извършват дейност, която според закона е несъвместима с положението на народен представител.

Кандидатът за Кмет на София Георги Кадиев си "спечелил" честно с неговата фирма докато е депутатствал 234 х. лв. от дивиденти за 2014 г. !!!
        Дай боже на всеки му такива дивиденти. Лично мен Кадиев ме кефи щото е Пич и не го е страх да говори каквото мисли ....
        Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Това устройва ли ви
          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            Модераторите ли са кръстници, че не им правят впечатление подобни названия, но иначе трият на поразия ...
            В друга тема има има един ник драгорад.Тоя катил мръсен си позволява да нарича България кенефистан и модераторите го търпят.Какво да си мисля за такива хора?

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
              Какъв клас кола караш? Лада-нива?
              Не знам ккви ги лъжете и прелъжвате, но приличен клас нова кола за 7500 евро няма.
              Факю ти кола имаш ли изобщо някаква.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                Факю ти ли ще арестуваш Путин?Че нещо не разбрах.Помочко айде оди да миеш коли че няма пари.
                +++

Коментар

Доколкото не съм кръстницата на "путин-хуйло", пръчко, не може да се каже за какво мечтая.
                  Модераторите ли са кръстници, че не им правят впечатление подобни названия, но иначе трият на поразия ...

Коментар

• Чл. 68. (1) Народните представители не могат да изпълняват друга държавна служба или да извършват дейност, която според закона е несъвместима с положението на народен представител.

Кандидатът за Кмет на София Георги Кадиев си "спечелил" честно с неговата фирма докато е депутатствал 234 х. лв. от дивиденти за 2014 г. !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                      Tи мани че ще хленчи, ами виж какво разправят някои:

Според мен най-доброто място да го арестуват е в Ню Йорк, там той не е на официално посещение а на сесия на ОС на ООН.
                      Извън сградата е просто обикновен човек (престъпник)...

А какво ще правите тогава, мурзуля?

http://by24.org/2015/01/28/putin_can..._leave_russia/
                      Факю ти ли ще арестуваш Путин?Че нещо не разбрах.Помочко айде оди да миеш коли че няма пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от белот Разгледай мнение
                        Подсъзнанието не можеш го заблуди .
                        Бе личи и от километри

Коментар

Ти все за "хуйловите" работи мечтаеш явно
                          Доколкото не съм кръстницата на "путин-хуйло", пръчко, не може да се каже за какво мечтая.
                          Yeah

Коментар

Подсъзнанието не можеш го заблуди .

Коментар

Да, вярно е ... Голям праз!
                              Меркел е с 64 пункта рейтинг, вярно, смъкна някакви три пункта, заради мигрантите ... Обаче най-сериозните ѝ опоненти в тази криза ѝ пазят гърба, остави настрана политическото говорене.
                              Има една крилата фраза на Зеехофер , че който я подценява, той вече е загубил! В политически двубой, тя не е записвала загуба.
                              Та нека си квичат дрезденските радикали, никой не им обръща внимание .... ъъъ освен хуйловите апологети, разбира се.

Коментар

• Продадените в Русия нови автомобили и лекотоварни превозни средства:
                                1)
                                - за 8 месеца от началото на 2008г. бяха 2,003,331
                                2)
                                - за 8 месеца от началото на 2015г. бяха 1,051,851
                                Тоест за 7 години има спад от над 47.4% - а уж покупателната сила на населението в Русия се е увеличила след 2008г...

http://www.aebrus.ru/en/media/press-...l-vehicles.php

Коментар

Working...
                                X