IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от белот Разгледай мнение
    Доста си на "ти" с "модката". Интересно ....
    А бе колега, има си лек за тази работа бе! Функцията "игнор" и тритинет маранди повече не му четеш идиотиите.

Ти остави това, ама щели да свалят имунитета на депутатите, когато играят белот.
    Забележи, не когато играят бридж, а когато цакат белот. Тъй че се ориентирай към бриджа.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Доста си на "ти" с "модката". Интересно , щото модераторите не са много контактни...
      Не им правя фрублеми и пиша юридически грамотно. Не бих казал, че ме обичат, не са длъжни да "обичат" някого, щот' бачкат. Не им е до някой, който се прави на Майкъл Джексън.

Ако се чувстваш засегнат, че пишеш фростия след фростотия имаш право да ме съдиш, аз ще ти дам личните си данни веднага, въпреки че всеки може да ги види/намери.

Т'фа ли измисли сега? Модераторите ти криви?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Профи уред от 2к се избива за от такси само за една година.

Ти си 'ногу богат и в същото време нямаш 2к за уред/или място в къщи, където да го сложиш?

Не разбирам
        Не знам ти кво не разбираш , ма аз изобщо не разбирам какво искаш да кажеш.....

Имаш проблем че хода на фитнес зала и смяташ че трябва да си направя такава у дома за 2 хил лева ли / за тая смешна сума ша си купиш само 2-3 китайски самоделки от метро, ма това е друг въпрос /

Та какъв ти е проблема в случая изобщо не вдявам ...честно?
        Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Ще помоля всички да не се впускат в лични нападки, достъчно свободно коментирате - къде по темата, къде извън нея, че и да се обиждате.
          रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
            Бе ти верно имаш проблеми с четенето и разбирането на писан текст.

Къде съм казал че аз съм направил зала бе ?

Казах ти що няма смисъл да си правя лична и предпочитам да ходя такава дето някои си я е направил за бизнес ? Ма чукча нали е писател , не читател ....
            Профи уред от 2к се избива за от такси само за една година.

Ти си 'ногу богат и в същото време нямаш 2к за уред/или място в къщи, където да го сложиш?

Не разбирам

П.П. К'во ги захлебваш тия там? Досаждаш им, че имат нужда от печен счетоводител, който не може да пише грамотно ли?

И момчетата бягат от залата ...

Коментар

Модка, оставяй им глупостите, бре - аз само се хиля, единият паун не спира да ръси, че живея в панелка и на друго място, сега втори паун хукна да обяснява за кредити
              Доста си на "ти" с "модката". Интересно , щото модераторите не са много контактни...

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Колкото до жалкия ти "Проект" - смешно е изобщо да го споменаваш след като всички разбраха що за стока си....
                Модка, оставяй им глупостите, бре - аз само се хиля, единият паун не спира да ръси, че живея в панелка и на друго място, сега втори паун хукна да обяснява за кредити

Коментар

Направил си зала у селото за 50к и чакаш невгиж да се избие?

Ма, ти верно си 'ногу фрост да'е ... - с тия кинти можеше да спасиш поне 1000 души да не избягат оттам, за да имаш "бизнес"
                  Бе ти верно имаш проблеми с четенето и разбирането на писан текст.

Къде съм казал че аз съм направил зала бе ?

Казах ти що няма смисъл да си правя лична и предпочитам да ходя такава дето някои си я е направил за бизнес ? Ма чукча нали е писател , не читател ....

Коментар

Толкоз за "митовете и легендите" за "имперските" интереси на неква мурва, дет' се плющяла с десетки хиляди жиголата.

Колкото до жалкия ти "Проект" - смешно е изобщо да го споменаваш след като всички разбраха що за стока си....
                    Last edited by X_Y; 14.10.2015, 19:20. Причина: Моля, спазвайте добрия тон.
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Кои сте тия дето ше сложите...санитарите ли ше държат жезъла?
                      БГ жезъл е специфичен артефкт и не се дава дори на императорите, които управляват.

На пролет ще излезе продължение книга и вероятно тия неща ще бъдат описани. Не мога да обещая нищо още, предвид хилядите неща, които ме занимават при вкючване на даден детайл и как да се опише.

Ти чел ли си някога? ( че толкова фростовато питаш за жезъла на БГ империя какво представлява )?

Ако не влезе във втора част, вероятно ще влезе в трета .. имам проблем с техника, което не те касае.

Коментар

Аре и от фитнес уреди взе да разбираш .....убав фитнес съдържа уреди поне за 50 хилки , щото най-добрите уреди са специализирани за по една мускулна група. Уред висок клас върви 2-5 хилки.
                        Пък и когато тренираш с приятели е друго .....не стават досадни упражненията.

Ма това не е интересна тема , я по-добре обясни пак кога точно ша фалира Рашата бе ?
                        Август 2078 година ли беше ?
                        Ти Марков , остави това ами се върни десетина поста назад , да видиш на твоя симпатяга му зададох простичък въпрос и сега замазва с глупости и плява...щото не можа да ми отговори .

Коментар

Аре и от фитнес уреди взе да разбираш .....убав фитнес съдържа уреди поне за 50 хилки , щото най-добрите уреди са специализирани за по една мускулна група. Уред висок клас върви 2-5 хилки.

Ма това не е интересна тема , я по-добре обясни пак кога точно ша фалира Рашата бе ?
                          Направил си зала у селото за 50к и чакаш невгиж да се избие?

Ма, ти верно си 'ногу фрост да'е ... - с тия кинти можеше да спасиш поне 1000 души да не избягат оттам, за да имаш "бизнес"

Раша ще я превземем към 2075г и ще се нарича пак БГ, ти няма да си жив, за да го видиш

Коментар

Който не познава грешките от хисториту, обикновено ги повтаря и изчезва от нея.

Пример: тюрски хаганат, аварски, хазарски, византия, монголска империя, османска, австро-унгария и да не продължавам.

Колко още пъти ще блещиш глупости пред факти?

П.П. Монголия ни посегна тоже, както предишните и ще изчезне! Казах ( по-точно ще сложим пак българче на престола в масква )
                            Кои сте тия дето ше сложите...санитарите ли ше държат жезъла?

Коментар

Ти пак не разбираш кое е смешното, когато те чете чиляк?

Ако си толкоз "замогнал" с наследството от дядо партизанин, можеше спокойно да си купиш уред за ок. 2к левас и да си го сложиш у вас, ако имаш достатъчно място ( квадрати ).

Last edited by markoci; 14.10.2015, 19:06.

Коментар

• Който не познава грешките от хисториту, обикновено ги повтаря и изчезва от нея.

Пример: тюрски хаганат, аварски, хазарски, византия, монголска империя, османска, австро-унгария и да не продължавам.

Колко още пъти ще блещиш глупости пред факти?

П.П. Монголия ни посегна тоже, както предишните и ще изчезне! Казах ( по-точно ще сложим пак българче на престола в масква )

Коментар

Working...
                                X