Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеИстината е,че реалните имперски интереси на Русия към БГ са се свързвали само и единствено с района около Видин (това е донякъде част от бившото Видинско царство) и са най-силни по времето на Екатерина...Идеята е Бг да е някъде с границите на Видински окръг,а останалото да си е Османска империя!
Но тъй като Историята(най-коварната наука - икономиката в това отношение е десетки обиколки зад нея),винаги се подиграва със "Великите си Специалистите",точно тази Идея скоро ще се реализира.
Нема подобна глупост в хистори - през ПВС ( първата световна война ) се доказва, когато нашият щаб е загрижен дали ще отстреляме т.нар. басни за "непобедимите" казаци на монголия, понеже емоционално ги харесваме като наши брад'чеди, пръкнали се след нас ( хиляда години по-късно ).
Нашите нищо не казват, а ги избиват като пилци и после ги гонят до днешна Молдова.
Толкоз за "митовете и легендите" за "имперските" интереси на неква мурва, дет' се плющяла с десетки хиляди жиголата.
БГ империя ще смаже това джудже от пещерите и то скороLast edited by marandi; 14.10.2015, 18:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеКогато съм готов, ще пусна материал за Мала Азия ( днешна Труция ), колко пъти е населявана с Българи.
Накрая се пръква некфа шматка Ататюрк и ги обявил всички за "турци" с указ на президента ( над 30 различни етноса/народи )..
Пример е взет от монголия и списък на забранените народи от 1926г. на чичко Сталин, където българите са на първо място като забранен народ. Отнемат им се права да се индефицират като такива при гласуване и прочие ... монголски чалъми.
П.П. Аз не ти се меся да си вечно фрост, просто казвам, че това, което правя се харесва даже от тия, които уж трябваше да са ни кръвни "врагове".
Изненадан съм!! ( хайде сега за домашно си сметни нулите по популярност спрямо местния кандидат за кмет от Герп, ако ти стигне калкулкатор за толкова - над 2к пъти. Понял? ( едва ли )
Коментар
-
Първоначално изпратено от белот Разгледай мнениеако имперска Русия нямаше интереси на Балканите през 1877 .
Но тъй като Историята(най-коварната наука - икономиката в това отношение е десетки обиколки зад нея),винаги се подиграва със "Великите си Специалистите",точно тази Идея скоро ще се реализира.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Когато съм готов, ще пусна материал за Мала Азия ( днешна Труция ), колко пъти е населявана с Българи.
Накрая се пръква некфа шматка Ататюрк и ги обявил всички за "турци" с указ на президента ( над 30 различни етноса/народи )..
Пример е взет от монголия и списък на забранените народи от 1926г. на чичко Сталин, където българите са на първо място като забранен народ. Отнемат им се права да се индефицират като такива при гласуване и прочие ... монголски чалъми.
П.П. Аз не ти се меся да си вечно фрост, просто казвам, че това, което правя се харесва даже от тия, които уж трябваше да са ни кръвни "врагове".
Изненадан съм!! ( хайде сега за домашно си сметни нулите по популярност спрямо местния кандидат за кмет от Герп, ако ти стигне калкулкатор за толкова - над 2к пъти. Понял? ( едва ли )
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеОтговарям елементарно - в Мала Азия винаги са били българи и са говорели на същия език, пишели.
Описано е подробно в арменски, грузински, китайски, латински, византийски, арабски и османски извори.
Дали мога да ти отговоря на фростия манипулативен въпрос? Не мога!! ( защото си фрост )
Коментар
-
Първоначално изпратено от белот Разгледай мнениеХулите и нападките са твой патент...въобще не ме интересува над какъв проект работиш. Никаква манипулация не правя , само ти зададох елементарен въпрос.
Описано е подробно в арменски, грузински, китайски, латински, византийски, арабски и османски извори.
Дали мога да ти отговоря на фростия манипулативен въпрос? Не мога!! ( защото си фрост )
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеВиж, по принцип правя реален проект/и и имам наблюдения по статистиката, която се получава.
В момент правиш нелеп опит за манипулация, без да имаш представа за какво иде реч. От няколко месеца съм изумен, че около 10-15% от аудитория са т.нар. "турци", които харесват проект и не живеят и живеят тук.
Таргет на проект е цял свят - едно позитивно представяне коя е БГ империя - още е твърде рано да правят оценки, но да кажем към момента съм по-популярен от местният кандидат на ГЕРП около 2 хил. пъти?
Не може да ме разберете, защото сте закърмени да мразите и отказвате да повярвявате, че някой е способен да вади лични средства и да прави неща, които се харесват. Без хули, нападки и прочие ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от белот Разгледай мнениеАз имам други куесчън. Я земи и ми обади ти на мене на какъв език щеше да си пишеш фентъзито , ако имперска Русия нямаше интереси на Балканите през 1877 .Със сигурност нямаше да е тоя на който пишеш сега , по 5 пъти щеше да прекъсваш троленето тука , щот ше биеш чело на килимчето и бубата щеше да е клъцната !
Иначе щеше да си горд член на НАТО от по отдавна!
Пък можеше да се родиш и у Германия , с повечко късмет !
В момент правиш нелеп опит за манипулация, без да имаш представа за какво иде реч. От няколко месеца съм изумен, че около 10-15% от аудитория са т.нар. "турци", които харесват проект и не живеят и живеят тук.
Таргет на проект е цял свят - едно позитивно представяне коя е БГ империя - още е твърде рано да се правят оценки, но да кажем към момента съм по-популярен от местният кандидат на ГЕРП около 2 хил. пъти?
Не може да ме разберете, защото сте закърмени да мразите и отказвате да повярвате, че някой е способен да вади лични средства и да прави неща, които се харесват. Без хули, нападки и прочие ...
Затова казах на моркуфа, че ми е ниска топка .. след 10 години ще гордеете, че сте българи, а няма да се срамувате, както сега. Т'ва не е ваш фрублем - т'фа е мой фрублем. Понял?Last edited by marandi; 14.10.2015, 18:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНе ми попадаш в таргет зона и нищо не мога да направя за тИбя.
Виж какво казах на Шапок ( защо боледува вече ), непрекъснатите лъжи водят до увреждане на здравето.
П.П. БГ империя ще стане до 10 години, когато ще спрете да се срамувате, че сте много "бели", когато ви видят в чужбина. Бачкам и не хленча и то с мои средства, като не приемам повече от 1/3 чужди.
Предлагали са ми, но отказвам. БГ империя ще засияе и заемем мястото си, на което винаги е била.
Друг тъп куесчън имаш ли?
Аз имам други куесчън. Я земи и ми обади ти на мене на какъв език щеше да си пишеш фентъзито , ако имперска Русия нямаше интереси на Балканите през 1877 .Със сигурност нямаше да е тоя на който пишеш сега , по 5 пъти щеше да прекъсваш троленето тука , щот ше биеш чело на килимчето и бубата щеше да е клъцната !
Иначе щеше да си горд член на НАТО от по отдавна!
Пък можеше да се родиш и у Германия , с повечко късмет !
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеКолкото и да се пъна , нищо по тъпо от твоите писания не мога да измисля...верно не съм ти на нивото по фростотията...
Аз утивам на фитнес, докат се върна да си написал кога ша фалирга Русията , че време не остана май ...да се позабавлявам после с тибя .....
Ако си толкоз "замогнал" с наследството от дядо партизанин, можеше спокойно да си купиш уред за ок. 2к левас и да си го сложиш у вас, ако имаш достатъчно място ( квадрати ).
За кризата в монголия съм казал - кажи на сестра си да си гласи консерви не само за тази зима, но и за следващата. Готви й вариант Б да се прибира насам.
Нищо хубаво не виждам там в близките 2-3 години да се случи в монголия. Ще потъват бавно и по-добре я изтегли насам, заедно със семейството й, ако имаш къде да ги настаниш.
Коментар
-
Колкото и да се пъна , нищо по тъпо от твоите писания не мога да измисля...верно не съм ти на нивото по фростотията...
Аз утивам на фитнес, докат се върна да си написал кога ша фалирга Русията , че време не остана май ...да се позабавлявам после с тибя .....Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеМи по фрост от теб тук няма. Ако имаше нобелова награда за фростотия щеше да я спечелиш безапелационно .....
Виж какво казах на Шапок ( защо боледува вече ), непрекъснатите лъжи водят до увреждане на здравето.
П.П. БГ империя ще стане до 10 години, когато ще спрете да се срамувате, че сте много "бели", когато ви видят в чужбина. Бачкам и не хленча и то с мои средства, като не приемам повече от 1/3 чужди.
Предлагали са ми, но отказвам. БГ империя ще засияе и заемем мястото си, на което винаги е била.
Друг тъп куесчън имаш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТой тоя е не по-малко фрост от моркуфа, понеже хем иска да се пробута някой да му киха доживотно рентата кат' офицер - хем не спира да дрънка глупости.
..............Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар