Първоначално изпратено от stabwound
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Българей Разгледай мнениеПри ГЕРБ не е точно така...поне се опитват да правят нещо.. Но уви, има много саботьори ...ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ И ДПС СА НАВСЯКЪДЕ...
ПРИ тази конституция, нищо не е както изглежда, развитие в застой.
Червените, дойдоха чрез преврат и за 1 година ни върнаха с много назад..
Мисленето на по голяма част от българския гражданин е все още съветско, това няма как да се промени от днес за утре!!! Та камо ли животите им!!М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНе съм от тези дето мрънкат. Не може да се отрече, че движим напред... естествено темповете са неудовлетворителни, но такива сме си ние... няма как да обвиняваме някой друг освен самите себе си за тази вродена мудност, незаинтересованост и откровена тъпота.
Затова моят избор е да не мрънкам, а да се опитвам с каквото мога да посочвам, да променям и да оказвам натиск (доколкото може да е осезаем)... демек и аз да бутам каруцата от калта... ако повече хора я бутаме все ще я извадим от блатото...М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеНие сега в България чакаме ли нещо?
Чакаме ли нещо, да се случи?
Нещо да се подобри... на 100% сме зле във всяко отношение.
Нищо не се е подобрило, схемата устройва върховете.
Застой.
Удовлетворяващо безвремие.
ПРИ тази конституция, нищо не е както изглежда, развитие в застой.
Червените, дойдоха чрез преврат и за 1 година ни върнаха с много назад..
Мисленето на по голяма част от българския гражданин е все още съветско, това няма как да се промени от днес за утре!!! Та камо ли животите им!!
Коментар
-
Не съм от тези дето мрънкат. Не може да се отрече, че движим напред... естествено темповете са неудовлетворителни, но такива сме си ние... няма как да обвиняваме някой друг освен самите себе си за тази вродена мудност, незаинтересованост и откровена тъпота.
Затова моят избор е да не мрънкам, а да се опитвам с каквото мога да посочвам, да променям и да оказвам натиск (доколкото може да е осезаем)... демек и аз да бутам каруцата от калта... ако повече хора я бутаме все ще я извадим от блатото...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеТова го казва съществото, което преди няколко години се беше "похвалило", че отказало да купи баничка на дъщеря си, щото било... депутат... (пък те видиш ли таквизи срамни работи не правят)...
Чакаме ли нещо, да се случи?
Нещо да се подобри... на 100% сме зле във всяко отношение.
Нищо не се е подобрило, схемата устройва върховете.
Застой.
Удовлетворяващо безвремие.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеПроблем с пултовете....... смяяяяяях..
Коментар
-
За първи път прокурор ще лежи в затвора за подкуп
Румен Пенев
Късно снощи е задържан бившият прокурор от шуменската районна прокуратура Румен Пенев, който е отведен в затвора в Ловеч, за да изтърпи тригодишната си ефективна присъда за подкуп,.
Това е първият случай, в който магистрат влиза в затвора за подкуп.
Румен Пенев беше задържан в началото на 2012 г. с 21 000 лева подкуп. Той бе обвинен, че през октомври 2011 г. е поискал парите от адвокат Найден Николов, като срещу сумата щял да упражни влияние върху свой колега, за да не повдигне обвинение и да прекрати досъдебно производство срещу Николов. Адвокатът обаче казал на прокурора, че парите са много. Пенев намалил сумата на 21 000 лева, но Найден Николов се оплакал в полицията и така се стигна до ареста на обвинителя.
Първоначално Пенев получи петгодишна условна присъда, но Върховният касационен съд я замени с ефективна.
----------------------------------------------------
мОЛЯ, ако някой друг вижда това, да потвърди, защото аз НЕ ВЯРВАМ!М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Ето го, Костинбродския ОТ МОДЕЛА КОЙ НА ДПС И ПЕЕВСКИ ....КОЛКО Е ДРОГИРАН НЕ Е ЯСНО ..
Тоя срам, КОЙ ДА ГО НОСИ ..???
https://www.facebook.com/26659587978...type=1&theater
Коментар
-
Ето го "нашият човек" :
Премиерът Бойко Борисов във „Фейсбук”: До 30 минути оградата на пътя Созопол-Приморско ще бъде премахната.
Бойко срещу, кметовете 1 част да видим, продължението ..???
Ами, така ще е като ги направиха "независими".Last edited by Българей; 29.07.2015, 02:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеНе си упълномощен да говориш от името на всички .Ти може да не си ,но аз се чувствам след 89г свободна .
Наясно съм с един от преекспонираните мошеници и интриганти, който настоява да се въведе задължителното гласуване. Понеже повечето от тези които го познават, знаят що за гнусни методи ползва, за да се лансира политически и никога не биха гласували за него, той разчита на тези, дето почти не са в час, дано се излъжат от тв-изявите му. ДС и креатурите им това направиха, докопаха медиите и захочнаха да омъгляват обстановката къде със смог, къде с шарена мъгла, къде с бойноотровни газове.
Коментар
-
коки пп. Против задължителното гласуване съм .Да гласуваш насила ,си е погазване на свободата. Що се касае да е по електронен път, отдавна трябваше да се въведе.ksarax;
Само дето вече не сме свободни от много време.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
Коментар