If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Значи че Кубинците са наясно с Обонговската тактика да ги отделят от групата с разни приказки за разведряване и после като останат самички да им спретнат смяна на властта по линия на ЦРУ. Интересно дали скоро ще има военна база на Руснаците в Куба.
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
П.П. Давам пример как в рамките на един час лъжеш нагло, че нетваре-то бил казал първи и т.н. тъпни.
Радвам се, че "омекна" веднага, когато чу кой в момента ви прави евро-проектите на селото. Ако искаш мога и да ги спра, щот' те гледам, че си много отворен?
Ти думите: Благодаря, Прощавай, Извинявай сякаш липсват от речника ти.
Най-добрата анти-реклама на БГ матрьошките е, да им се връчи думата, за да кажат нЯщуу
Грамотността и "дипломите" им са потресаващи.
Ти диплома изобщо някаква имаш ли?Предполагам от осми клас някаква може да са ти дали та да мое да станеш шофьор поне....Не съм чувал уикипедерастия и гугъл да издават дипломи
Фълнуфат се ребятата, дали след 7 ноември ще имат вожд.
Навремето така е било, когато се е гътнал Сталин. Неговите 'орица са очаквали да ги разстрелят, щот' в монголия започва култа срещу личността.
Тия шматки ми повярваха и сега трептят кат' тогава
П.П. Офф .. да - аз па не се базикам, забравих да кажа. Рънннн, бийчис! Ръъъъъъъъъъън!
Ала бала ...хич недей замазва , ами кажи на орицата що ше издаваш Книгата в масква , в монголия...да та такоам у фалшивия , че и мутанта ти дето се мъкне подире ти !
Отвори си някой линк поне с въоръжението на НАТО и монголия, за да видиш разликата в пъти по всички показзтели.
Казах кой може да спаси монгилците - само БГ император, но те не спират да ни се зверят.
П.П. Знаеш ли, че Фердинанд ( дядото на Моню ) е внук на последният френски крал? И брадчед с английската кралица Елизабет.
Жужето на колене пред БГ император, иначе няма да стане ( плюс 30 години безплатна газ/или еквивалент в гущери, щот' след толкоз време вече може да нямат газ монголците и затова кеш ).
Тогава ще помислим дали ще станете Сев. Корея 2. На колене първо в София
Ми направо да се присъединят към нас.Така хем ще са в ЕС хем в НАТО.....Незнам какво употребяваш ама вземи мини на нещо по качествено
Коментар