Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение..
Помниш ли бог Маранди какво каза? ..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение........
Помниш ли бог Маранди какво каза? .Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБлагодаря!
Тъкмо ме подсети и условията се промениха за отмяна на санкциите.
Жужето на колене и ще искаме поне три поста ( за премиер, на културата и туризъм ) в монголия.
Обади се пак и ще видиш как ще има още
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПоследно Бог ли си или БГ Император?
От любопитство питам
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеБе тя и в Латакия беше почит закрита ...имаше 5-6 души само за подръжката там ....ма виж ко стана
Пусна ги от панделите и ги прати в Украйна и Сирия за доброволци.
П.П. Мълчите като гъ*ове за неуспелия атентат в масква с 5 кила тротил.
Помниш ли бог Маранди какво каза? Не се фръцкайте толкоз 'ногу със затворниците, щот' пясъчните бомби - ще думнат скоро при вас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДрузя, не страхуйтес - зимата ще е тежка, но за сметка на това - продължителна.
П.П. Спасьиние винаги има: Жужо на колене в Софето пред БГ император и ще ви вдигнем санкциите с два телефона
Коментар
-
http://deutsche-wirtschafts-nachrich...hoenen-worten/
Въпреки протестите на стотици хиляди хора в Европа , ЕК продължава масираната рекклама на ТТPI .Няма оттърване от тая гадост...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
всъшнос.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеИнтересно дали скоро ще има военна база на Руснаците в Куба.
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0...B5%D1%81%D0%B5Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар