IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    Аха и ти си дебнал зад гърба на старшината да докопаш шпек салама. Ама какъв шпек имаше тогава!
    Старшината Нотев,даваше само срещу арна вуйна!!!

Коментар

Е, ти от бъзик не схващаш явно. Съвсем насериозно ги говоря. Знайш ли как съм викал "Уволнение" и гледах умолително старшината да ме изпрати с още една палка салам. А той ми викаше "Иванов, връщай шинела, отиваш на студ и свобода!" Плачеше ми се. Добре че бях между учащите се, та се уволних месец по-рано. Иначе още месец и нямаше да мога се разделя с родната казарма.
      Хихихиии

Ама верно, като я няма казармата, сега какво ще си говорят поколението мъже след нас, като поседнат на чашка?
      А, мъже ли казах?
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
        Тя е бронирана здраво в гърдите и бронебойни патрони за нея няма открити...!!

Гледаш и ние знаем нещо!!!Малько,малько,ама пак!!!
        Браво!
        Шестица, сядай!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Не бе. Не беше ВКР официално. Там бяха други. Двама офицери бяха. Подполковник Тодоров и майор някой си.
          Тоя беше таен агент на ВКРтата. На официална длъжност командир на взвод в Зенитно-ракетния дивизион. Шести дивизион на военното училище.
          От Първи до Пети дивизион бяха учебни, курсанти и школници. Шести, седми и осми бяха войнишки, обслужващи учебната дейност. Шести бяха зенитно-ракетните, ПВО и т.н.

Казвам ти ... "слухтар".
          По руски - "стукач".
          Ама ти гаргаджия ли си бе ,майоре!!!

Коментар

Е, ти от бъзик не схващаш явно. Съвсем насериозно ги говоря. Знайш ли как съм викал "Уволнение" и гледах умолително старшината да ме изпрати с още една палка салам. А той ми викаше "Иванов, връщай шинела, отиваш на студ и свобода!" Плачеше ми се. Добре че бях между учащите се, та се уволних месец по-рано. Иначе още месец и нямаше да мога се разделя с родната казарма.
            :
            Днес, мъже на 50, макар и с шкембенца понякога, са в пъти по-мъже от двайсетгодишните, не чували за партенки!
            Това имам предвид................

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
              Добре бе готин,ареса ми!!!
              Аха и ти си дебнал зад гърба на старшината да докопаш шпек салама. Ама какъв шпек имаше тогава!

Коментар

Добре бе готин,ареса ми!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                  Не четох всичко, щото под диагонал май пак се повтарят някакви простотии.
                  Но понеже си отделил това изречение, да Та питам! Ама не ми отговаряй!

НРБ ако е била бедна, на какво се нахвърлиха западните и американски лешояди след "промените"?
                  И ако е била бедна, днес каквае?!
                  Докога ще ни набутвате разни бивши, настоящи, винаги партиите са били инструмент за контрол, което няма нищо общо с идеята!
                  Че кариеристи се катерят по стълбите с помощта на следващата система, в случая демокрацията, че то това търси самата система!
                  Демокрацията има нужда от точно такива хора, кариеристи!

Щото ако не са кариеристи, те ще имат идеология, стратегия за страната, а в случая демокрацията мрази и забранява да има и стратегия и идеология!

Демокрацията иска кариеристи, дребни душички, а те каквито се раждат, такива и умират.
                  А идеята, хората да са държавата, не се харесва на демокрацията.
                  Демокрацията иска всичко за корпорациите, които дават мизерни заплати, а ако си баш майстор в системата, тогава здраво те подкрепят с финанси, щото си добър "служител-слуга"!
                  И като ти изнесат печалбата от държавата, забрави за държава!
                  Тя е бронирана здраво в гърдите и бронебойни патрони за нея няма открити...!!

Гледаш и ние знаем нещо!!!Малько,малько,ама пак!!!

Коментар

• И днес йощ кат се съберем по наборному, все за казармата си говорим. Кво знаят младите?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                      Надявам се да се шегуваш!
                      Иначе жалко за добрите ти постове понякога!

Коментар

Как ги помниш тия подробности? Дълго си страдал по службата. Две години като свикне човек и накрая не му си излиза, та го напият, за да могат да го изритат. А той тамън се научил да се скатава в казармата и да се навърта около артелната и хоп шут отзад към живота. Те що протестират ромите, взеха им строителни войски, взеха им кеча и сега само дранголника остана да ги топли и рани.
                        Надявам се да се шегуваш!
                        Иначе жалко за добрите ти постове понякога!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                          [B]"

НРБ беше бедна, лъжлива и несвободна страна

.
                          Не четох всичко, щото под диагонал май пак се повтарят някакви простотии.
                          Но понеже си отделил това изречение, да Та питам! Ама не ми отговаряй!

НРБ ако е била бедна, на какво се нахвърлиха западните и американски лешояди след "промените"?
                          И ако е била бедна, днес каквае?!
                          Докога ще ни набутвате разни бивши, настоящи, винаги партиите са били инструмент за контрол, което няма нищо общо с идеята!
                          Че кариеристи се катерят по стълбите с помощта на следващата система, в случая демокрацията, че то това търси самата система!
                          Демокрацията има нужда от точно такива хора, кариеристи!

Щото ако не са кариеристи, те ще имат идеология, стратегия за страната, а в случая демокрацията мрази и забранява да има и стратегия и идеология!

Демокрацията иска кариеристи, дребни душички, а те каквито се раждат, такива и умират.
                          А идеята, хората да са държавата, не се харесва на демокрацията.
                          Демокрацията иска всичко за корпорациите, които дават мизерни заплати, а ако си баш майстор в системата, тогава здраво те подкрепят с финанси, щото си добър "служител-слуга"!
                          И като ти изнесат печалбата от държавата, забрави за държава!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Не бе. Не беше ВКР официално. Там бяха други. Двама офицери бяха. Подполковник Тодоров и майор някой си.
                            Тоя беше таен агент на ВКРтата. На официална длъжност командир на взвод в Зенитно-ракетния дивизион. Шести дивизион на военното училище.
                            От Първи до Пети дивизион бяха учебни, курсанти и школници. Шести, седми и осми бяха войнишки, обслужващи учебната дейност. Шести бяха зенитно-ракетните, ПВО и т.н.

Казвам ти ... "слухтар".
                            По руски - "стукач".
                            Как ги помниш тия подробности? Дълго си страдал по службата. Две години като свикне човек и накрая не му си излиза, та го напият, за да могат да го изритат. А той тамън се научил да се скатава в казармата и да се навърта около артелната и хоп шут отзад към живота. Те що протестират ромите, взеха им строителни войски, взеха им кеча и сега само дранголника остана да ги топли и рани.

Коментар

В Османско глоби не се плащат, само рушвети. И не ги изкарвай всичките манафи. половината сучат мустаци по дебели булки.
                              Аха , нищо че Кириак Маранди ни убеждава че са чисти българи и сме ги държели за не знам къде си. Аз лично не държа (на ) никого.

Коментар

• Първоначално изпратено от белот Разгледай мнение
                                Ти говоренето го остави ...ами като те викнат в конака да си платиш глобата ...
                                В Османско глоби не се плащат, само рушвети. И не ги изкарвай всичките манафи. половината сучат мустаци по дебели булки.

Коментар

Working...
                                X