Първоначално изпратено от kefala
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНе бе глупи. Ама ги познавах почти всичките. Все пак много години служих във Военното училище, познавах повечето офицери и старшини.
А в Шумен кадрите на Военното училище са много вътре в политиката (без мен).
Гербаджийския кандидат за кмет Любо Христов, въпросния ченгесар, кадър на Училището. Вярно че е завършил сержантското училище, а висшето задочно, ама няма значение.
Кандидатът за кмет на ВМРО и други патриоти полк. Митко Йоцов и той наш кадър.
Кандидатът на Атака, капитан Чайлев и той наш кадър.
Създателя и председател на организацията на АБВ, полковник-професор Андреев и той. Беше началник катедра в Училището, след това началник на факултета, като стана само факултет на ВВУ "В.Левски".
И в листите за съветници има доста. Полковник Беджев от ГЕРБ... Бе да не ги изброявам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеДойдохме си на думата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеДа се яде, яде, ама то не е само яденето!
Ама като казармата, трябва да се мине през това, за израстване на духа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеАма ти гаргаджия ли си бе ,майоре!!!
А в Шумен кадрите на Военното училище са много вътре в политиката (без мен).
Гербаджийския кандидат за кмет Любо Христов, въпросния ченгесар, кадър на Училището. Вярно че е завършил сержантското училище, а висшето задочно, ама няма значение.
Кандидатът за кмет на ВМРО и други патриоти полк. Митко Йоцов и той наш кадър.
Кандидатът на Атака, капитан Чайлев и той наш кадър.
Създателя и председател на организацията на АБВ, полковник-професор Андреев и той. Беше началник катедра в Училището, след това началник на факултета, като стана само факултет на ВВУ "В.Левски".
И в листите за съветници има доста. Полковник Беджев от ГЕРБ... Бе да не ги изброявам.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеПо нашите ширини идеите са малотрайни, освен ако отвън не ги пастьоризират.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеА добрютро!!!Москва слезам не верить!!!Требе да се яде!!!
Ама като казармата, трябва да се мине през това, за израстване на духа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТия са половинчати. Жал ми е за тях, макар две години да съм ругал и чакал да се изнижа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЗа мен това беше най-тъпото преживяване през живота ми!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеИмах съученик от политическите!
Всъщност, цели трима лични познати, имахме си приказката!
И тримата се пребоядисаха и забравиха за идеята!
То всъщност, идеята е била забравена отдавна, щом като самата ДС е изнасяла през Австрия антики на запад и зад океана!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеИмах съученик от политическите!
Всъщност, цели трима лични познати, имахме си приказката!
И тримата се пребоядисаха и забравиха за идеята!
То всъщност, идеята е била забравена отдавна, щом като самата ДС е изнасяла през Австрия антики на запад и зад океана!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТия са половинчати. Жал ми е за тях, макар две години да съм ругал и чакал да се изнижа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеХихихиии
Ама верно, като я няма казармата, сега какво ще си говорят поколението мъже след нас, като поседнат на чашка?
А, мъже ли казах?
Коментар
Коментар