IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
    Аз предпочитам спортуването!!!Хиляди пъти по добре!!!Най-добре състезателно!!!
    Няма сравнение и то днес!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Не бе глупи. Ама ги познавах почти всичките. Все пак много години служих във Военното училище, познавах повечето офицери и старшини.

А в Шумен кадрите на Военното училище са много вътре в политиката (без мен).
      Гербаджийския кандидат за кмет Любо Христов, въпросния ченгесар, кадър на Училището. Вярно че е завършил сержантското училище, а висшето задочно, ама няма значение.
      Кандидатът за кмет на ВМРО и други патриоти полк. Митко Йоцов и той наш кадър.
      Кандидатът на Атака, капитан Чайлев и той наш кадър.
      Създателя и председател на организацията на АБВ, полковник-професор Андреев и той. Беше началник катедра в Училището, след това началник на факултета, като стана само факултет на ВВУ "В.Левски".
      И в листите за съветници има доста. Полковник Беджев от ГЕРБ... Бе да не ги изброявам.
      Гигова,просиш си го с фенер!!!Ти да не си бил прислужник,тогава!!!Някой Каишков с каишите!!!Велински знаеш какво викаше!!!Вечен ще си си !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
        Дойдохме си на думата!
        Гонките и другите изхвърляния с колите младежта ги прави, за да компенсира липсата на тази гигантска инициация - казармата. Трябва да им се възстанови поне за три месеца, та да мирнат, а не постоянно да се самоизпитват, стават ли, не стават ли.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=IbeS9yvl6uI

Христо Кидиков - Старшината на ротата (1994)

Коментар

Да се яде, яде, ама то не е само яденето!

Ама като казармата, трябва да се мине през това, за израстване на духа!
            Аз предпочитам спортуването!!!Хиляди пъти по добре!!!Най-добре състезателно!!!

Коментар

Ама ти гаргаджия ли си бе ,майоре!!!
              Не бе глупи. Ама ги познавах почти всичките. Все пак много години служих във Военното училище, познавах повечето офицери и старшини.

А в Шумен кадрите на Военното училище са много вътре в политиката (без мен).
              Гербаджийския кандидат за кмет Любо Христов, въпросния ченгесар, кадър на Училището. Вярно че е завършил сержантското училище, а висшето задочно, ама няма значение.
              Кандидатът за кмет на ВМРО и други патриоти полк. Митко Йоцов и той наш кадър.
              Кандидатът на Атака, капитан Чайлев и той наш кадър.
              Създателя и председател на организацията на АБВ, полковник-професор Андреев и той. Беше началник катедра в Училището, след това началник на факултета, като стана само факултет на ВВУ "В.Левски".
              И в листите за съветници има доста. Полковник Беджев от ГЕРБ... Бе да не ги изброявам.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                По нашите ширини идеите са малотрайни, освен ако отвън не ги пастьоризират.
                Кои идеи!!!Тези от остров"Утопия"!!!

Коментар

А добрютро!!!Москва слезам не верить!!!Требе да се яде!!!
                  Да се яде, яде, ама то не е само яденето!

Ама като казармата, трябва да се мине през това, за израстване на духа!

Коментар

Тия са половинчати. Жал ми е за тях, макар две години да съм ругал и чакал да се изнижа.
                    Дойдохме си на думата!

Коментар

За мен това беше най-тъпото преживяване през живота ми!!!
                      То и за мен така, но какви спомени оставя. Има нещо извратено в службата и затова така впечатлява.

Коментар

Имах съученик от политическите!
                        Всъщност, цели трима лични познати, имахме си приказката!

И тримата се пребоядисаха и забравиха за идеята!
                        То всъщност, идеята е била забравена отдавна, щом като самата ДС е изнасяла през Австрия антики на запад и зад океана!
                        А добрютро!!!Москва слезам не верить!!!Требе да се яде!!!

Коментар

Имах съученик от политическите!

То всъщност, идеята е била забравена отдавна, щом като самата ДС е изнасяла през Австрия антики на запад и зад океана!
                          По нашите ширини идеите са малотрайни, освен ако отвън не ги пастьоризират.

Коментар

Тия са половинчати. Жал ми е за тях, макар две години да съм ругал и чакал да се изнижа.
                            За мен това беше най-тъпото преживяване през живота ми!!!

Коментар

• Имах съученик от политическите!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Хихихиии

Ама верно, като я няма казармата, сега какво ще си говорят поколението мъже след нас, като поседнат на чашка?
                                А, мъже ли казах?

Коментар

Working...
                                X