Първоначално изпратено от Manyface God"
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеПолша - първата страна в Източна Европа, в чийто парламент няма лява партия...
Като се чудите що в Полша така, пък у нас иначе... впрочем у нас освен олигархокомунисти в НС, комай други няма...
Поведението на ГЕРБ е идентично с това на БСП. ГЕРБ е БСП.
Бетонираха се комунягите с изобретяването на ГЕРБ.
Как стана това ли!? Даже още никой не е попитал..Толкова сме лесни за мамене.
Любовта към тоталитаризма ще държи българина беден.
Бедните си остават бедни!
Оставиш ли партизаните да командват, се надявай единствено на огризки.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнениеТо кой не е от страната на булката? Истината е, че няма за кой да се гласува и това го знаят и самите кандидати. За един месец никой не излезе да си каже програмата, хайде излязоха последните дни, но един месец мълчание и вадене на компромати срещу другите. Те си знаят, че избираме по-малкото зло и го показват на всички избори. Ако излезе някой, който да говори само за това какво ще направи и не вади кирливите ризи на другите не само ще гласувам за него, а и ще се запиша при него.
Иначе Фандъкова беше издала една прилична и скъпа брошура, почти цяла книжка - това направихме, това ще направим.
Интересувах се от неща, които засягат моя Район, та рових вътре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПаяков - за каква "законност" говорим, щом тоя парцал, дето съсипва София от години не смее да забрани едни КАРУЦИ !!! Да не говорим, че незаконните свърталища под нейна власт растат като гъби, а центърът на столицата бе превзет от орди нелегални арапи !!!
Това не е законност, това е ОВЛАСТЕНО БЕЗЗАКОНИЕ !!! Фъндъкова е най-жалкият кмет, откак София съществува !!!! Но явно Хелекторатът е още по-зле.
Според моята субективна естетика, доколкото в тази (политическа) област е приложима, Фандъкова е една симпатична женица.
Никой не си въобразява насериозно, че тя е кмет на софия, имам предвид КМЕТ.
Тя е просто част от отбора.
Главното качество на отбора е, че те продължават да са заедно.Аз персонално отдавна очаквах развитие на лична непоносимост, дрязки, предателства и разцепление, но поради някаква причина това не се случва. Не я знам причината, едната причина, имам на разположение набор възможни причините, ама то не върши работа.
Отборът има шеф. Шефът не се притеснява да върши неща, които изглеждат втрещяващо или поне крайно нефотогенично, но тези неща пораждат резултат и .... което е още по-важното, за всеобщо изумление не цепят отбора. Пример - отива в парламента и набива обръчите на депутатите си, след това обяснява на журналистите (че да не стане грешка), че ги е "млатил" докато не започнат да мислят превилно.
И така .... една Фандъкова ли. На нея и е наредено - в рамките на града София да се оформи една друга София, което да дава усещане за нова модерност от типа на 21 век. Пресечните точки да се минимизират. Проблемите да се избутват, маскират, замазват.
Ние ще помагаме.
А на отбора (чрез шефа му) е дадена задача от най-високо място.
Никакво клатене на лодката!
Всичко, което е потенциално взривоопасно от социална гледна точка, да се замазва без приложение на груби действия.
Ние ще помагаме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеБрой и мен. И аз съм все от страна на булката по избори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеДо вчера бях убеден.
Днес почвам да мисля, че чак толкова масова шизофрения не е за вярване, значи идиотът съм аз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТова ме усъмнява, че сме жертва на изборни фаршификации, масови, та даже повсеместни.
Днес почвам да мисля, че чак толкова масова шизофрения не е за вярване, значи идиотът съм аз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКак за кого да гласуват? - Щом са недоволни, ще гласуват за ВСЕКИ ДРУГ, само не и за управляващите към моментът !!! Аз лично НИКОГА не бих гласувал за фъндъкова, ако например имаше балотаж и на него бяха класирани фъндъкова и някоя гарга, дето се бие с гълъбите са парче пица в градинката, за гаргата щях да гласувам !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеСклонен да се съглася, но доколкото гледаш под малко по-различен ъгъл на вчерашното събитие.
Иначе нямам илюзия, че вчера "уж" избирахме кметове, но всъщност в последна сметка ставаше дума за нещо по-различно.
Лилков и Кадиев, всеки по отделно, познава в пъти по-добре проблемите на София и знае чисто на теория многократно повече начини и подходи за тяхното решаване, без гаранция естествено, но хората дават на Фандъкова три пъти повече гласове от сумирания вот за Лилков и Кадиев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеБрой и мен. И аз съм все от страна на булката по избори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПаяков - за каква "законност" говорим, щом тоя парцал, дето съсипва София от години не смее да забрани едни КАРУЦИ !!! Да не говорим, че незаконните свърталища под нейна власт растат като гъби, а центърът на столицата бе превзет от орди нелегални арапи !!!
Това не е законност, това е ОВЛАСТЕНО БЕЗЗАКОНИЕ !!! Фъндъкова е най-жалкият кмет, откак София съществува !!!! Но явно Хелекторатът е още по-зле.
Коментар
-
Паяков - за каква "законност" говорим, щом тоя парцал, дето съсипва София от години не смее да забрани едни КАРУЦИ !!! Да не говорим, че незаконните свърталища под нейна власт растат като гъби, а центърът на столицата бе превзет от орди нелегални арапи !!!
Това не е законност, това е ОВЛАСТЕНО БЕЗЗАКОНИЕ !!! Фъндъкова е най-жалкият кмет, откак София съществува !!!! Но явно Хелекторатът е още по-зле.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЩото за когото съм гласувал, или е губил изборите
Коментар
Коментар