IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Медии съобщават, че председателката на БСП в район Витоша, София, напуска БСП. Знаете ли дали цялата организация на БСП в този район напуска БСП или само няколко души от този район напускат БСП? Според мен в скоро време почти всички членове на БСП ще напуснат БСП.
    http://vevesti.bg/26954/strahil-ange...heto-si-otiva/
    Last edited by Ivan2015; 01.06.2015, 09:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
      Ами няма. Въпросът ми е
      И КАКВО ОТ ТОВА?

За 4 години - 250 000 лв за такси. И ПРЕДПОЛАГАЕМИ 500 000 лв за издръжка.
      Таксите са по 60 000 на година или по 5000лв на месец. Голяма работа. Дори за провинцията не е кой знае какво, та какво остава за Кадиев.
      При това момичето може да работи, може да спечели стипендия.... Библиотекарка да се хване на 4 часа и издръжката е осигурена. При това момичето е хубавичко. Може да си хване богат американски съпруг.

Вадил бил 750 бона.....
      Тролска работа. Да има какво да се плюе.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
        Бивш червен депутат и още 40 души напускат БСП -София

Лидерът на БСП заяви, че не знае

Mediapool

Бившият червен депутат Страхил Ангелов и още 40 души от БСП - София напускат партията.

"Най-вероятно ръководството на партията ще се опита да представи това като кариеристични изблици на всички тези хора, но жалката истина е, че става дума за едно голямо разочарование, натрупвано през години, които вече не са и малко", коментира Ангелов в неделя пред БНР.

"Не мога повече да бъда заложник на хора като Сергей Станишев, жена му, ПЕС, където е много важно той да се изявява за сметка на всички нас тук. Не споделям тези възгледи и тези ценности", каза той.

Страхил Ангелов обяви по-рано тази седмица, че ще напусне партията и декларира, че над 40 негови съмишленици имат готовност да напуснат градската организация на БСП. Той заяви, че не е разговарял със Сергей Станишев за решението си и в партията "никой с никой не разговаря“.

"Обвинявам този човек, а и тези около него, че те унищожиха една велика идея. Ликвидираха една велика партия. На мен г-н Миков ми изглежда архаично. Да членуваш в Социалистическата партия стана демоде", допълни той.

Страхил Ангелов изтъкна, че 40-те човека от градската организация са напуснали заедно с партийния си секретар и всъщност това е цялата организация. Той вече не виждал в себе си "моралния облик“ да отиде да убеждава избирателите да гласуват за БСП и прогнозата му е, на местните избори през октомври червените ще претърпят крах.

"Аз съм от години наред заложник на няколко династии. Ние всички трябва да обслужваме няколко семейства. Еми хубаво, моят баща не е бил отявлен партиен функционер, както и на много други хора. Какво да направим? Това означава, че ние нямаме никакъв шанс. И се потвърждава", каза Ангелов.

Той посочи, че председателката на младежкото обединение на партията е избрана с фалшификация и отбеляза, че хората по високите етажи в БСП нямат визия за България, а само искат да запазят постовете си.

"В столичната партийна организация, например, членуват 7000 пенсионера и 310 студента, 20 от които напуснаха онази вечер. Аз не мисля, че някой е притеснен от това нещо. Това се случва през годините много, много пъти", заяви Страхил Ангелов.

Той обаче завърши с оптимистична увереност, че лявото няма да умре и в България ще се появи алтернатива на БСП.

Бившият депутат нарече "пълни измислици" слуховете, че влиза в партията на независимия народен представител Велизар Енчев "Българска пролет".

Коментарът на лидера на БСП Михаил Миков бе доста неадекватен.

"Не знам дали има напуснали. След като във вестниците го пише, значи е вярно. Не знам, ще проверя", каза той в неделя пред Нова телевизия и веднага поясни, че в партията се вливат много нови членове. "Каня ви и вас", обърна се Миков на водещата на предаването "Събуди се".

На въпрос дали Георги Кадиев наистина ще бъде изключен, Миков заяви, че този въпрос трябва да се решава вътре в партията, а не в национален ефир.

"Вечната черна овца" на БСП Георги Кадиев си навлече недоволството на партията заради предложението му да се разреши със закон агитацията на майчин език – нещо, за което ДПС отдавна настоява, но останалите партии не допускат.

Михаил Миков потвърди, че ще има среща с лидера на АБВ Георги Първанов, на която ще обсъдят включително и съвместни кандидатури за кметове на местния вот.

Твърденията му за много нови членове на БСП засега не се потвърждават от социологическите проучвания, които показват, че откакто загуби властта м.г., партията не може да разшири електората си, който остава все така капсулиран в малките населени места, пенсионерите и по-слабо образованите групи.

Според медии, бившият депутат от БСП Страхил Ангелов е казал, че в БСП "никой с никой не разговаря". Обяснете напуснал ли Страхил Ангелов БСП или не?
        http://news.ibox.bg/news/id_637418545
        Според мен и според мои познати вече никой няма да гласува за БСП. Нека никой никога да не гласува за БСП.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
          Точно така! Абсолютно вярно!
          Затова България и българите не трябва никога да прощават на превратаджиите, които свалиха Живков и още в следващите месеци продадоха България на американците за жълти стотинки, а те получиха неограничена възможност за кражба, нещо което при Живков беше немислимо:

http://vbox7.com/play:dea38351ca

Да си припомним кои са превратаджиите, на които "дължим" всичко:
          Андрей Луканов, Петър Младенов, Добри Джуров, Огнян Дойнов, Димитър Станишев, Йордан Йотов, Георги Атанасов, на практика почти цялото Политбюро на ЦК на БКП.
          ПП. А указ 56 на практика действаше от 1986 г. по силата на друг нормативен документ. Живков решително беше повел страната по пътя на пазарната икономика и от високата трибуна нарече социализма "недоносче". Ето това не можаха да му простят.
          Ама то надпреварата май беше кой да продаде България-та. Властта трябва да се осребрява. Инак за какво са драпали.

Коментар

• Кадиев вади 750 бона, за да изучи щерка си в САЩ

Има ли какво да се коментира?

Коментар

• Вярно е!

Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
              Обн. ДВ. бр.4 от 13 Януари 1989г.

http://www.omda.bg/public/arhiv/Real...056_teksta.htm

ДЪРЖАВНИЯТ СЪВЕТ НА НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ на основание чл. 94, точка 2, ал. 1 и 2 от Конституцията на Народна република България издава следния

УКАЗ № 56 ЗА СТОПАНСКАТА ДЕЙНОС

Защо събориха Живков???????

Щото България щеше да остане на българите!

Точно така! Абсолютно вярно!
              Затова България и българите не трябва никога да прощават на превратаджиите, които свалиха Живков и още в следващите месеци продадоха България на американците за жълти стотинки, а те получиха неограничена възможност за кражба, нещо което при Живков беше немислимо:

http://vbox7.com/play:dea38351ca

Да си припомним кои са превратаджиите, на които "дължим" всичко:
              Андрей Луканов, Петър Младенов, Добри Джуров, Огнян Дойнов, Димитър Станишев, Йордан Йотов, Георги Атанасов, на практика почти цялото Политбюро на ЦК на БКП.
              ПП. А указ 56 на практика действаше от 1986 г. по силата на друг нормативен документ. Живков решително беше повел страната по пътя на пазарната икономика и от високата трибуна нарече социализма "недоносче". Ето това не можаха да му простят.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки
                Кво мрънкаш бе чугун ..Много си е добре ,че падна оградата ,иначе децата ти и ти щяхте да видите запада през крив макарон .Аз лично никога не искам да се връща времето на правешкият селяндур Тодоръ Живковъ.
                Не мрънкам. Всеки сам избира къде да работи и живее , а също и си носи сам отговорността за това.
                Просто за разлика от повечето тук , имам повече опит и ме дразнят простотията и посредствеността им...а пък тебе не помня да съм те обиждал някога..та ,някак си ми
                става ясно че и ти си от тая категория.
                Малко дълго за такива като теб се получи , ама все пак пробвай бавно и с повече старание да стоплиш...

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                  Безплатното образование от първи клас до завършване на университета а също и безплатното здравеопазване за тебе са глупости ?!
                  Ако имаш хабер какво означава да работиш и поддържаш семейство с деца на запад, не би говорил така...
                  Ти явно не само че не знаеш какво е било преди , но явно и хабер нямаш какво е на запад .
                  Само едно дрънкало си...не съм сигурен , дори дали платено...
                  Университета пак си е безплатен – 500лв минногеоложкия, 600лв техническия в София за два семестъра.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                    Няма какво да сравняваме сега с концентрационния лагер преди... и не пълнете главите на децата с глупости!!! Мърши червени!!!
                    Безплатното образование от първи клас до завършване на университета а също и безплатното здравеопазване за тебе са глупости ?!
                    Ако имаш хабер какво означава да работиш и поддържаш семейство с деца на запад, не би говорил така...
                    Ти явно не само че не знаеш какво е било преди , но явно и хабер нямаш какво е на запад .
                    Само едно дрънкало си...не съм сигурен , дори дали платено...

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov
                      Ти обаче не отговаряш на въпроса ми ...
                      Как е сега , щото преди било еди как си ...
                      Няма какво да сравняваме сега с концентрационния лагер преди... и не пълнете главите на децата с глупости!!! Мърши червени!!!

Коментар

• Ко ..?Нееее.. https://www.facebook.com/teodormihai...79291/?fref=nf
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Тоя не е у ред.
                          Не е само той...

И като казах, че учебниците днес са писани от БСП и ДПС, гледам БТВ рекламират ТУРСКИЯ сериал "С РУСИЯ В СЪРЦЕТО"...

Коментар

Тоя не е у ред.
                            Ти не си у ред! Щот не знаеш за кво става въпрос явно!
                            Ясно е , че тия времена вече са в историята , ама защо бе , плюете нещо което не познавате...

Коментар

• Неправилен учебник! При соца всичко беше прекрасно . Само мога да съжалявам за нашите деца, че нямат подобно щастливо детство, а хората се гневят на все по- голямото неравенство и мизерия

Коментар

• Да повторя за трола.

Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                А че при социализма медицинската помощ БЕШЕ безплатна и общодостъпна, че образованието вкл. висшето беше безплатно и общодостъпно - ами ТАКАВА е истината.

И работа имаха ВСИЧКИ. И всеки си имаше къща на село и ако се труди и апартамент в града. И за "Москвич" не се чакаше и един ден. Имаш пари-купуваш.
                                За почивката да не говорим. С една учителска заплата семейство от 4 човека ходеше на море за две седмици. В бараката на предприятието и ядеше на стола, ама за децата беше рай. Две седмици на морето.
                                Само може да го сънувате социализЪма вие...
                                Какво не е така троле???
                                Кое не е вярно?
                                На нашата улица на село, където съм израсъл (то беше квартал, ама от селски тип) ВСИЧКИ имаха работа. Само двама нямаха кола. Това от петнайстина семейства. И двамата бяха нещо пияндурници, та не успяваха да спестят за кола. Другите си пиеха умерено. По 300-400 литра вино на къща и 40-50 литра ракия. Толкоз.
                                И всички ходеха на море с децата. А ако детето е хитро, ходеше отделно и на пионерски лагер, на море или на балкан. И на бригада лятно време. Беше много готино. Бачкаш това онова, ама вечерно време..... ммммм чакай че се размечтах.

Та прекрасно си беше при социализма. Имах и магнетофон, руски, "Яуза". И безброй записи на всичкото хард рок и блуз, за което се сетиш. И няколко тави на "Пърпъл" и "Лед Цепелин". Не сещам да са ми липсвали бананите.
                                Те може да са липсвали на софийските маймуни. На село си имаше всякакви плодове.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X