IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (7)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Евроинтеграцията става все по-сладка за Украйна

В Полша, е създадена организацията "Реституция Креси." Нейната цел е връщането на полски имоти или обезщетение за изгубените след Втората световна война недвижими имоти на територията на днешна Западна Украйна, която в Полша се нарича Източни Креси, заяви ръководителят на партията "Zmyana" Матеуш Пискорски.

Според него, идеята да се създаде такава организация е възникнала след сключването на Споразумението за асоцииране между Украйна и ЕС, което бе подписано през март и юни 2014. Пискорски каза, че документът предвижда справедливо решение на тези въпроси.

Повече на lenta.ru

Коментар

• Тука имаше някои често пишещи които шортеха рублата.... сега нищо не пишат по темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
        Дефиниран е където трябва. Кой си ти, че да го поставяш под въпрос.
        Ясно, няма такъв, или е предмет на свободно тълкувание така че за мен нац интерес е излизане от нато прекратяване на договорите със нато за базите, а за теб нац интерес може би е да се хванеш за палците пред мъжа на краварския посланник, никой не ти пречи, може и клипче да си направиш да се увековечиш

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
          Би ли дефинирал национален интерес
          Дефиниран е където трябва. Кой си ти, че да го поставяш под въпрос.

Коментар

не можеш да подриваш националния интерес, комунисте в Германия
            Би ли дефинирал национален интерес

Коментар

Какво значи този коментар не разбирам, аз съм свободен гражданин и мога да одобрявам или не политиката на държавата, както и да разпространявам мнението си с всички средства- форуми, радио телевизия, вестници.
              Нали за това скачахме навремето по площадите, вяхме знамена и победихме с малко но завинаги- това е новата свобода да кажеш на бат бойко че е педал и на обама че е негър и да те уволнят от работа
              А Бг в нато е по скоро недоразумение- да го наречем грешка на растежа
              не можеш да подриваш националния интерес, комунисте в Германия

Коментар

Не бих рискувал, да публикувам подобни неща, България е член на НАТО.
                Какво значи този коментар не разбирам, аз съм свободен гражданин и мога да одобрявам или не политиката на държавата, както и да разпространявам мнението си с всички средства- форуми, радио телевизия, вестници.
                Нали за това скачахме навремето по площадите, вяхме знамена и победихме с малко но завинаги- това е новата свобода да кажеш на бат бойко че е педал и на обама че е негър и да те уволнят от работа
                А Бг в нато е по скоро недоразумение- да го наречем грешка на растежа

Коментар

http://lubamanolova.info/sviat/55/3142
                  Войната започва на 16 април
                  .......................
                  Много интересна статия като изключим датата, защото войната отново започна
                  Не бих рискувал, да публикувам подобни неща, България е член на НАТО.

Коментар

• http://lubamanolova.info/sviat/55/3142
                    Войната започва на 16 април
                    Съвсем наскоро под натиска на САЩ Полша предостави на Киев 300 танка Т-72, модернизирани според съответните стандарти на НАТО и наречени PT-9Р. Страхувайки се от още по-силно влошаване на отношенията с Русия, ръководството на Полша реши да запази това в тайна
                    Полските танкове ще бъдат предавани заедно с екипажите. Това означава, че за първи път в бойните действия в Донбас официално ще вземат участие сили на НАТО.

Във Върховната рада е внесен законопроект, според който в украинската армия могат да бъдат включвани чужди граждани. Това ще узакони и разшири участието на представители на Алианса и други наемници в боевете в Донбас.

Наемниците и натовските войски са загубили:

полския частен военен отряд ASBS Othagо – 394 убити и ранени;

американския частен военен отряд „Грейстоун“ – 180 души;

„Академи“ – 269 души;

прибалтийските жени снайпери – 26 убити;

и накрая, спецчастите от ЦРУ загубиха 25 души.

Много интересна статия като изключим датата, защото войната отново започна

Коментар

• Министерството на финансите на Украйна плаши кредиторите с дефолт

Финансовият министър Наталия Яреско предупреди кредиторите на страната че са застрашени от далеч по-значителни финансови загуби, ако не започнат сериозни преговори за преструктуриране на дълга в близко бъдеще. Тя заяви това в интервю за The Wall Street Journal. Повече на lenta.ru

Скоро Украйната може да почне да яде шамари от покровителите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти
                        Не го чета вече....
                        А съм го уважавах за знанията по маркета....,
                        Ходеше да митингува против Йорданов ,против цената на тока а сега се е докопал сигурно до някоя общинска поръчка и слугува....
                        Да, пазарите, немат нищо общо с подобна дивотия ...
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Ти тежиш 100 кила, умножи го по 15, е толкова книги съм чел в килограми. Един камион.
                          Все стойностни. От тях зная, че мерзавците трябва да се мачкат.
                          Ето виждаш ли....пълен неандерталец или ....чудех дали по скоро не си питекантроп....
                          Ти смяташ книгите в килограми а аз в съдържанието..... ти да не си шофьор на камион...
                          Аз отделям идеите ,който в повечето случай са в 10 реда а ти използваш книгите за мачкане и бой....на опонента... колкото по дебела и тежка ,толкова по добра...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Пиленце ти не си прочел и една книга....
                            с автор издаден преди и след 1944 г....
                            Бегай ,бегай в лево...
                            Ти тежиш 100 кила, умножи го по 15, е толкова книги съм чел в килограми. Един камион.
                            Все стойностни. От тях зная, че мерзавците трябва да се мачкат.

Коментар

Точно ти, да не ми даваш съвети за литература... Станал си на сто години и още не можеш да пишеш, не ти е по категорията, да даваш литературни съвети.
                              Пиленце ти не си прочел и една книга....
                              с автор издаден преди и след 1944 г....
                              Бегай ,бегай в лево...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                този лилов не беше ли онзи със заверата, който
                                натопи Наивник за Китайския ресторант.....
                                По добре чети ШОК ,той ти е на интелектуалното ниво....

Бегай ,бегай ,бегай.....
                                Точно ти, да не ми даваш съвети за литература... Станал си на сто години и още не можеш да пишеш, не ти е по категорията, да даваш литературни съвети.

Коментар

Working...
                                X