Където се намира терористичния чепик, там е фронтовата линия.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (7)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Колчо Слепеца;1059827540]просто зададох въпрос. гледам, отговора още не ти е подаден. Изчакай. Не бързай.
Ето:
А защо коментираш само и единствено фронтова линия?
Важна е локацията на терористите.
Терористи се бият по всяко време и навсякъде, когато се открият.
С терористи не се работи по официални фронтови линии.
Фронта е там, където е терорягата. Откриваш го и му взривяваш задните части.
Не му цепиш басма, не го чакаш, да хапне и да излезе на "линията".
Това, дето са ти дали, за тая част от "мнението ти", НЯМА НИЩО ОБЩО С ДЕЙСТВИЕТЕЛНОСТТА и състоянието на нещата в Донбасс ...
Състоянието в Донбас е такова, каквото е навсякъде, където има терористи.
Не ви ли дават да ползвате интернет за друго нещо ?
Разбирам, че не те интересува темата и зорлем списваш, ама така МНОГО ОЛЕКВАШ
Ккакво точно олеквам, ти къде си учил тактическа подготовка.
Повече от мен ли си учил, как се воюва?? М??? Я кажи? Къде и колко години??
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеА защо коментираш само и единствено фронтова линия?
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеВажна е локацията на терористите.
Не ви ли дават да ползвате интернет за друго нещо ?
Разбирам, че не те интересува темата и зорлем списваш, ама така МНОГО ОЛЕКВАШ.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениефронтовата линията НЕ Е в града ...
За Донецк говоря.
Важна е локацията на терористите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеА в кои квартали да се крие?
За Донецк говоря.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЕдин вид, сепаратистите и руската армия, която е нахлула в Украйна се крие в жилищните квартали ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЕдна снимка още от началото на конфликта преди повече от година, дава отговор на въпросът ти.
На нея един православен кадировец притичваше по улицата, криещ се зад девойка.
...
Слимка и аз не виждам...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнениеКъде е тази снимка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЕдна снимка още от началото на конфликта преди повече от година, дава отговор на въпросът ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеПаша, ти като доказан пацифист и аптипутинист, би ли ми разяснил, смисъла на систематичния артилерийски обстрел на жилищните квартали на Донецк, Горловка и прочее населени честа ?
Украинците имат всички данни (включително спътникови слимки) за разположението на силите на сепаратистите, но въпреки това, стрелят по жилищните райони...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение...
Украинците имат всички данни (включително спътникови слимки) за разположението на силите на сепаратистите, но въпреки това, стрелят по жилищните райони...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Ето тука новината и на руски, за да не помислят друзята, че нещо ги ментят с превода.[/QUOTE]
"Власти самопровозглашенных Донецкой и Луганской народных республик (ДНР и ЛНР) считают Крым частью России и отзывают предложенные ранее проекты поправок в конституцию Украины, где упоминается Крым и Севастополь. Об этом говорится в совместном заявлении полпредов ДНР и ЛНР на переговорах Контактной группы Дениса Пушилина и Владислава Дейнего." ......:И какъв е превода?Last edited by bocman; 10.06.2015, 14:48.
Коментар
Коментар