IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (7)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Където се намира терористичния чепик, там е фронтовата линия.

Коментар

• Колчо Слепеца;1059827540]просто зададох въпрос. гледам, отговора още не ти е подаден. Изчакай. Не бързай.
      Кой кое да ми подава, отговорих ти на неукия Въпрос.
      Ето:
      А защо коментираш само и единствено фронтова линия?
      Важна е локацията на терористите.
      Терористи се бият по всяко време и навсякъде, когато се открият.
      С терористи не се работи по официални фронтови линии.
      Фронта е там, където е терорягата. Откриваш го и му взривяваш задните части.
      Не му цепиш басма, не го чакаш, да хапне и да излезе на "линията".

Това, дето са ти дали, за тая част от "мнението ти", НЯМА НИЩО ОБЩО С ДЕЙСТВИЕТЕЛНОСТТА и състоянието на нещата в Донбасс ...
      Кои какво да са ми дали?
      Състоянието в Донбас е такова, каквото е навсякъде, където има терористи.

Не ви ли дават да ползвате интернет за друго нещо ?
      Разбирам, че не те интересува темата и зорлем списваш, ама така МНОГО ОЛЕКВАШ
      Кои да ми дават за ползвам интернет, аз съм си го платил сам...
      Ккакво точно олеквам, ти къде си учил тактическа подготовка.
      Повече от мен ли си учил, как се воюва?? М??? Я кажи? Къде и колко години??

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
        просто зададох въпрос. гледам, отговора още не ти е подаден. Изчакай. Не бързай.
        Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
        Това, дето са ти дали, за тая част от "мнението ти", НЯМА НИЩО ОБЩО С ДЕЙСТВИЕТЕЛНОСТТА и състоянието на нещата в Донбасс ...
        Не ви ли дават да ползвате интернет за друго нещо ?
        Разбирам, че не те интересува темата и зорлем списваш, ама така МНОГО ОЛЕКВАШ.
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          фронтовата линията НЕ Е в града ...
          За Донецк говоря.

Коментар

А в кои квартали да се крие?
            фронтовата линията НЕ Е в града ...
            За Донецк говоря.
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Един вид, сепаратистите и руската армия, която е нахлула в Украйна се крие в жилищните квартали ?
              А в кои квартали да се крие?

Коментар

• Един вид, сепаратистите и руската армия, която е нахлула в Украйна се крие в жилищните квартали ?

Коментар

• Как да видиш?

Сами си се определил, като слепец.....ама май само с едното око

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                    Една снимка още от началото на конфликта преди повече от година, дава отговор на въпросът ти.
                    На нея един православен кадировец притичваше по улицата, криещ се зад девойка.
                    Един вид, сепаратистите и руската армия, която е нахлула в Украйна се крие в жилищните квартали ?
                    ...
                    Слимка и аз не виждам...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
                      Къде е тази снимка?
                      тук в темата, преди година и нещо...

Коментар

той я "ескортираше"
                        Къде е тази снимка?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                          Една снимка още от началото на конфликта преди повече от година, дава отговор на въпросът ти.
                          той я "ескортираше"

Коментар

Паша, ти като доказан пацифист и аптипутинист, би ли ми разяснил, смисъла на систематичния артилерийски обстрел на жилищните квартали на Донецк, Горловка и прочее населени честа ?
                            Украинците имат всички данни (включително спътникови слимки) за разположението на силите на сепаратистите, но въпреки това, стрелят по жилищните райони...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
                              ...
                              Паша, ти като доказан пацифист и аптипутинист, би ли ми разяснил, смисъла на систематичния артилерийски обстрел на жилищните квартали на Донецк, Горловка и прочее населени честа ?
                              Украинците имат всички данни (включително спътникови слимки) за разположението на силите на сепаратистите, но въпреки това, стрелят по жилищните райони...

Коментар

• Ето тука новината и на руски, за да не помислят друзята, че нещо ги ментят с превода.[/QUOTE]

"Власти самопровозглашенных Донецкой и Луганской народных республик (ДНР и ЛНР) считают Крым частью России и отзывают предложенные ранее проекты поправок в конституцию Украины, где упоминается Крым и Севастополь. Об этом говорится в совместном заявлении полпредов ДНР и ЛНР на переговорах Контактной группы Дениса Пушилина и Владислава Дейнего." ......:И какъв е превода?
                                Last edited by bocman; 10.06.2015, 14:48.

Коментар

Working...
                                X