IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (7)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Война срещу цивилното население, политически убийства на журналисти и депутати, изтезания и терор, това е истинското лице на фашистите овладели днешната власт в Киев.

Явно американските инструктори от Гуантанамо са обучили и агентите на украинската служба за безопасност, въпреки че фашизираната паплач едва ли има нужда от обучение.
    Ако в Украйна има фашисти, то това доказва, че САЩ нямат намеса. Как месиш САЩ и фашизъм с лекота, присъща на човек без 4-ти клас... Фашистка е била Германия, преди 80 години, не САЩ...

Коментар

• Десантники 173 бригады США

На Украину прибыли военные инструкторы из США, сообщил сегодня американский посол в этой стране Джеффри Пайетт.
      "Десантники 173 бригады США прибыли в Украину для обучения украинских военных", — написал он на своей странице в Twitter.
      Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• В Хмельницкой обл. Украины убита редактор «Нетешинского вестника» Ольга Мороз

Коментар

• Война срещу цивилното население, политически убийства на журналисти и депутати, изтезания и терор, това е истинското лице на фашистите овладели днешната власт в Киев.

Йеромонах Теофан от Донецк: Изтезаваха ме жестоко, накараха ме да лъжа (видео)

В интернет се появи видео, на което йеромонах Теофан (Кратиров) от православния Свято-Успенски Николо-Василиевски манастир (Донецка епархия, Украинска православна църква) споделя как са го измъчвали украински силоваци. Украинският журналист Анатолий Шарий публикува в YouТubе 20-минутното видео с разказа на отец Теофан.

Той доверява, че първо го измъчвали в мазето на Мариуполския отдел на Службата за безопасност на Украйна (СБУ).

Отначало седях на пейката с чувал на главата и ръце, стегнати с белезници зад гърба. Белезниците не бяха като обикновените, които се движат, а подобни на колодки – позволяват да местиш китките си само напред-назад, разкрива отец Теофан.

Започнаха да ми задават въпроси – продължава той. – Ако отговорът не е този, който искат да чуят, следва удар по бъбреците. Първо ме биха с полицейска палка, пластмасова, дори не каучукова. После започна боят с бухалки. По краката, по черния дроб…

След побоите йеромонахът бил подложен на друг вид мъчения – слагат го да лежи по гръб, а над него поставят две ниски пейки, на които седят хора.

В началото просто лежах и ме биха с бухалки по краката. След това беше, както съм чувал да разказват, че малтретират в американския затвор Гуантанамо – слагат ти парцал на лицето и поливат с вода… Водата се лее с такава струя, че не можеш да дишаш. Опитваш се да поемеш въздух, а водата влиза в дихателните ти пътища. Задушаваш се. Всичко това продължава около час и половина, докато не започнат гърчовете, описва йеромонахът.
          Явно американските инструктори от Гуантанамо са обучили и агентите на украинската служба за безопасност, въпреки че фашизираната паплач едва ли има нужда от обучение.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Днес са убили в Киев още един проруски настроен политик.
            Кой? Не съм видял нищо, иначе за последното денонощие са убити Олег Калашников от ПР и 2-ма журналисти, единия е Олесь

Малко за фашисткия терор в Царство България. Демократичен терор.
            Атентатът – част първа
            http://avtorski.pogled.info/article/...at-chast-parva

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
              Гледам, но някак не схващам какво ми говориш...
              Подобни на мен аз не виждам.. не виждам и как ще остана без прехрана, ако има парад в Киев.
              Виждам верни комунисти без прехрана, няма кой да ги гледа по домовете им. Нямат какво да ядат, не се перат, не се обслужват - това виждам аз, без значение в кой град е парада. Трагедията не прощава, без значение къде е парада. И когато се правиш на остроумен следващия път, се сещай са хората, които се търкалят от глад, те са част от фалшивия ти свят на социализъм и благоденствие.
              Не беше ли демокрация у нас?
              Не познаваш ли Костов?
              На бившия булевард Руски всеки божи ден не виждаш ли кой ходи до президентството?

Коментар

• Яценюк гледа на портрета си на стената и го пита:

- Е, какво? Ще ни свалят ли скоро?

А портретът му намигва и отговаря:

- Не, мене ще ме свалят, а теб ще те обесят!
                Last edited by Сините камъни; 16.04.2015, 21:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                  Убит е Олесь Бузина! Истински украинец, патриот, националист. Писател, журналист, историк... Светла му памет!

Защо мълчи еваната либерастия!

Последнее интервью "России 1" убитого в Киеве журналиста Олеся Бузины
                  http://www.vesti.ru/doc.html?id=2508982

Пп. Има много видео в мрежата, откъдето човек може да добие преедстава за Олесь!
                  Днес са убили в Киев още един проруски настроен политик.

Киевските фашаги нещо почнаха да прочистват инакомислещите.

Скоро ще го докарат и до масови убийства , те вече имат опит в източна Украйна
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Тъкмо щях да река, че са цъфнали и вързали, налэ.

Коментар

• Олесь Бузина: не бойтесь быть честными
                      https://www.youtube.com/watch?v=607AYbS27gA

Олесь Бузина. Краткая история Украины. 23.12.2014 [Рассвет.ТВ]
                      https://www.youtube.com/watch?v=Ccb0pufJcnw

Захар Прилепин: Когда в Киеве будет проведен День Победы, я обязательно пройду там с портретом Олеся
                      http://rusvesna.su/recent_opinions/1429189132

Он был такой домашний, добрый, красивый парень. Убийство его — совершенно бессмысленно, это просто акт устрашения. «Смотрите, как мы умеем! Мы умеем так каждый день делать!»

Уроды устроили себе очередной праздник.
                      Last edited by Макс; 16.04.2015, 17:24.

Коментар

• Убит е Олесь Бузина! Истински украинец, патриот, националист. Писател, журналист, историк... Светла му памет!

Защо мълчи еваната либерастия!

Последнее интервью "России 1" убитого в Киеве журналиста Олеся Бузины
                        http://www.vesti.ru/doc.html?id=2508982

Пп. Има много видео в мрежата, откъдето човек може да добие преедстава за Олесь!

Коментар

• И сам войнът е войн, изстреля ИСТИНАТА
                          https://www.youtube.com/watch?v=XpWbFa2v8Ak

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            Какво значи този коментар не разбирам, аз съм свободен гражданин и мога да одобрявам или не политиката на държавата, както и да разпространявам мнението си с всички средства- форуми, радио телевизия, вестници.
                            Нали за това скачахме навремето по площадите, вяхме знамена и победихме с малко но завинаги- това е новата свобода да кажеш на бат бойко че е педал и на обама че е негър и да те уволнят от работа
                            А Бг в нато е по скоро недоразумение- да го наречем грешка на растежа
                            Изгубих връзката - ако си про-русия - свобода на словото, лично мнение и трезва преценка.
                            Ако си анти-русия си соросоид, платили са ти НПО и жоро СОроса лично на ръка ти е дал доларунгерчета.

Пак казвам - изгубих връзката...
                            #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                              Тука имаше някои често пишещи които шортеха рублата.... сега нищо не пишат по темата.
                              Не ги мисли и печалбите и загубите им са виртуални, на демото не могат се набута.
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Евроинтеграция по украински

Коментар

Working...
                                X