Първоначално изпратено от OMG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (7)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение...
това е монтаж !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТ'ва сАветской отпред кърти, а финала със звездной и парафин, може да остави всеки без дъх като пред картина на ПикасоThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеостаналите 50% са патриотичен парафин..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТи май наистина не вдяваш, че Русия НЕ желае да "завладява" Украйна. Причината е проста: Ако завладяването ще е по-скъпо от вероятните ползи, нещата щяха да са други.
Освен това, наистина, има дълбоко проникване на двата народа в територията един на друг и не се знае, какви щети /т.е., може да се предполага/ какви щети може и ще понесат и едните, и другите, от "нееднородните" си граждани. УСА може и да иска да воюват, няма сами да плащат за това.
Накратко, ако си спомним, какво се казваше в един руски филм, "Зря стараешься, подруга!"The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеВазми
The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМуахаха Форекс Мастъра супер герой. Извади и латексовия костюм поне ще е по-забавноThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНПО простетата са си организирали оргия докато ме нямаше. Трябва пак да извадя бухалката на истината и да раздам правосъдие!
Рогозин жестко ответил на заявление Турчинова о роли СССР в войне
МОСКВА, 19 авг – РИА Новости. Вице-премьер РФ Дмитрий Рогозин жестко ответил на заявление главы СНБО Украины Александра Турчинова о "предательстве" Европы и о роли СССР во Второй мировой войне.
"Редкая гнида в конце 80-х возглавляла отдел агитации и пропаганды Днепропетровского обкома комсомола", — написал он в своем Twitter.
РИА Новости http://ria.ru/world/20150819/1193868...#ixzz3jFiNzeOO
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНПО простетата са си организирали оргия докато ме нямаше. Трябва пак да извадя бухалката на истината и да раздам правосъдие!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТрябва пак да извадя бухалката на истината ...!
Yeah
Коментар
-
прогресиращото безсилие е в ход..
глупост след глупост пишат от западните си компютри, в подкрепа на изостанала Русия..
На Марандулия ще напомним , че няма нужда да го вади, за да седне на Него. Има широк кръг "почитатели", които все ще се погрижат...някак. Тези, на които им се цапа. нормалните си ви оставяме да се мацате, с каквото ви е кеф. Дори и не се чудим. Някои неща, колкото по-ги бъркаш, повече смъ*дят.
И тэ така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениепрогресиращото безсилие е в ход..
глупост след глупост пишат от западните си компютри, в подкрепа на изостанала Русия..
Не го виждат как се прави на мишка с некви "доброволци" и кадрили за "гражданска" война, щот' минат ли границата с редовна армия и все едно Монголия първа обявява война на УСА и ЮКей.
Та, може и без тъпите лафчета за две седмици сме в Киев. То, монголски военен им каза на жужето, че обявят ли война на УСА и НАТО след 6 часа Монголия е капут - финансово, военно, политически, икономически и всякак.
Коментар
-
Ти май наистина не вдяваш, че Русия НЕ желае да "завладява" Украйна. Причината е проста: Ако завладяването ще е по-скъпо от вероятните ползи, нещата щяха да са други.
Освен това, наистина, има дълбоко проникване на двата народа в територията един на друг и не се знае, какви щети /т.е., може да се предполага/ какви щети може и ще понесат и едните, и другите, от "нееднородните" си граждани. УСА може и да иска да воюват, няма сами да плащат за това.
Накратко, ако си спомним, какво се казваше в един руски филм, "Зря стараешься, подруга!"
Коментар
Коментар