Първоначално изпратено от KrumE
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (7)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеНе беше ли Русия тази, която изкорени православието от българите?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от МаксРазгледай мнение
Няма нищо по-нормално от един етнически българин, православен и в добро психическо здраве да обича Русия.
При това руския народ, при това донякъде..
руските управници вие си ги обичайте...
.. относно православието на етническия българин - не ме разсмивай, 99.99999% не са разгръщали дори библия...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterВ смрадливата групичка на смрандолиний няма нито един етнически българин, няма нито един православен и няма нито един в добро психическо здраве. Не може а се очаква от пиндо зомбита да бъдат в добро психическо здраве!
Коментар
-
Оказва се, че в Украйна е същото като при нас, в България ...
Най големите русофоби са вчерашните ... комсомолски и партийни секретари и агентите на КГБ.
Факт, да не си помисли някой, че само при нас е така.
Примерно Турчинов, този божий човек - пастор, върл антикомунист и русофоб, преди промените е работил ... виден и личен комсомолски активист, завеждащ агитацията на Комсомола на Днепропетровска област.
Факт.
Коментар
-
Няма нищо по-нормално от един етнически българин, православен и в добро психическо здраве да обича Русия.
След още 25г. дерьмокрация вероятно на територията България ще живее някакво население, което няма да си има нищо общо с това което сме свикнали да разбираме под понятието българин. Ще живее население, което ще има различна от българската история, различна литература, различна култура, различни национални герои и т.н. Българския народ народ ще бъде унищожен от съвременниете форми на геноцид и пиндо фашизъм
В Русия аз виждам надежда за съхранение на нашата вяра, нашата култура, православните ценности, общочовешките ценности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТа как беше темата ...
За Украйна ли или за твоята омраза към русия ,православието и славянството....
За 4 дни , толкова жлъч и омраза в само тази тема....
Що ли така батка ....ни промиваш мозъка в полза на световния жандарм....
Обичаш черните в Щтите ли ,що ли или зулусите в ЮАР или пущуните в Афганистан...
НЕ ТЕ МОЛЯ, НАПОМНЯМ ТИ, ЧЕ НЯМАШ ТОВА ПРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Не мразя Русия, а руските комуноиди от КГБ.
Не мразя православието, а крадливите попове!
Не мразя славянството, а потъпкването на историята.
Най-много мразя, да ми кривят думите и да говорят от мое име - ДА НЕ СЕ ПОВТАРЯ!!The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТова на ден ли го смяташ ?
П.П. Обърни внимание, че 2.8 млн. са монголи и само 200 хил. чужденци, което е пълна катастрофа на фона на 6-те милки туристи в Крим преди войната.
А, за Масква е важна валутата на тия 200 хил. - другото не ги топли, щот' са руплей. Ха, сега си сметни чуждите приходи за Крим от туризъм = 200 хил. по 200 гущерос = 40 милки.
Бюджет на Крим не съм го гледал, ама минимум е 10 млрд. гущерос годишно. Ха, честито алчно джудже, дет' не може да смята
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКакво нещо е фотографията.... Една единствена снимка и разбива на пух и прах всички опорни точки на пиндо зомбитата за "изостанала" Русия, които се въртят в темата за Нуландистан!
http://joinfo.ua/sociaty/1113559_Och...nalistiki.htmlYeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНяма нужда, да е монтаж. Нищо в полза на вас рускопоклонниците небългари няма в тази снимка, за да е монтаж.
За Украйна ли или за твоята омраза към русия ,православието и славянството....
За 4 дни , толкова жлъч и омраза в само тази тема....
Що ли така батка ....ни промиваш мозъка в полза на световния жандарм....
Обичаш черните в Щатите ли ,що ли или зулусите в ЮАР или пущуните в Афганистан или сунитите в Ирак......
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеКрим тази седмица вероятно ще направи 3 млн. турист, като структура е 90% матрьошки и 10% чужденци ( повечето от украйна ).
По 200$ да оставят = 600 млн гущерос, докато само пенции и заплати за Крим тази година мисля, че бяха около 10 млрд. ( по спомен екстраполирам, понеже предната година от март насетне хакнаха 7 млрд. )
Де е Киро на кирия, не е ясно, ама важното е, че Крим ще виси 2-3 годинки "наш", па после ще се изнесем кат' вити фидераси, когато от догодина застанем с паничката през Запад баМки и МВФ да просим противните гущеросThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеКрим тази седмица вероятно ще направи 3 млн. турист, като структура е 90% матрьошки и 10% чужденци ( повечето от украйна ).
По 200$ да оставят ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеБегай от тука с тая руска пропаганда бе !!!
това е монтаж !!!The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеМи то и "анескирането" на Крим е по-скъпо от слабо вероятните ползи, това как забрави, да го дадеш за пример, който е изключително самоизключващ идеята ти. УСА как се намеси тук, само ти и Сидеров знаете... Компютрите ти били китайски, но това не ги прави руски... Но това е поправимо, както в близко бъдеще се очаква..
По 200$ да оставят = 600 млн гущерос, докато само пенции и заплати за Крим тази година мисля, че бяха около 10 млрд. ( по спомен екстраполирам, понеже предната година от март насетне хакнаха 7 млрд. )
Де е Киро на кирия, не е ясно, ама важното е, че Крим ще виси 2-3 годинки "наш", па после ще се изнесем кат' вити фидераси, когато от догодина застанем с паничката през Запад баМки и МВФ да просим противните гущеросLast edited by marandi; 19.08.2015, 13:58.
Коментар
Коментар