IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Не аз, а 90% от българският народ се е затъжил, защото 90% от българския народ е на минимална заплата, равновесков! То и затова 1/3 от българите избягаха в чужбина да мият чинии и да чистят тоалетни.

Купувал си бил хляб с квас от 3 лева... хаха... Прозират комплексите на типичен мизерник.
    Хаха, те тези 90% много се крият - как аз пък не познавам никой който да иска да се върне онзи "щастлив" живот.

Човек като си купува нещо иска това нещо да отговаря на личните му предпочитания. на мен ми харесва хляба да е с квас, купувам си такъв. Много ми е интересно как човек може да си задоволява личните предпочитания в едно общество в което няма никакъв избор за нищо. Два вида хляб - сега са десетки. Два вида сирене - сега са стотици. Дрехи каквито се продават, не каквото иска човек. Техника каквато е могъл да намери през някой познат - не каквато иска.

За мен задоволяването на собствените ми желания е важно - за теб може да не е. Ама аз си плащам за това. Нещо което и да съм искал преди 1989 няма как да стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Баси мастъре ти на минимална заплата ли живееш че си се затъжил за билетчета по 8 стотинки и хляб за стинки.
      Не аз, а 90% от българският народ се е затъжил, защото 90% от българския народ е на минимална заплата, равновесков! То и затова 1/3 от българите избягаха в чужбина да мият чинии и да чистят тоалетни.

Купувал си бил хляб с квас от 3 лева... хаха... Прозират комплексите на типичен мизерник.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Баси яко билетчето за градския транспорт било 8 стинки. Ми който не ползва градски транспорт. Бензина и сега е скъп заради данъци - че да се издържат хора, дето са прекалено тъпи сами да се издържат.
        Хляба бил 40 стотинки - 40 беше не 20. Сега си купувам хляб с квас за 3 лева килото. Другия е левче и като процент от средните доходи всъщност е по-евтин.

Баси мастъре ти на минимална заплата ли живееш че си се затъжил за билетчета по 8 стотинки и хляб за стинки.
        стинки не стинки, заплатата им е все едни и същи 200 долара... и преди и сега...

покупателната способност е ... СЪЩАТА

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
          Ба си... Гошо Тъпото да не ти е чичо?!... А ти знаеш ли колко струваше един компютър тогава, а един мобилен телефон, а Интернет?!...

А ти знаеш ли, че тогава един хляб струваше 20 стотинки. Един литър бензин 30 стотинки. Билетчето за градския транспорт 8 /осем/ стотинки... Ба си дебилните седерастки кратуни...
          Баси яко билетчето за градския транспорт било 8 стинки. Ми който не ползва градски транспорт. Бензина и сега е скъп заради данъци - че да се издържат хора, дето са прекалено тъпи сами да се издържат.
          Хляба бил 40 стотинки - 40 беше не 20. Сега си купувам хляб с квас за 3 лева килото. Другия е левче и като процент от средните доходи всъщност е по-евтин.

Коментар

България коя година бе окупирана от нато и кого заплашваше Русия тогава?
            Горното приемам като риторичен въпрос, който само показва безмислието на заглавието и съдържанието на настоящата тема...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              А по-после ЕБН постави за свой замстник ПТН ХЛО... and so the shit hit the fan...
              България коя година бе окупирана от нато и кого заплашваше Русия тогава?
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                25.04.1989г. беше Майдана в Китай, ТянАнМън... КОЕТО доказва, предимството на модела на централно планираното стопанство. За съжаление братския руски народ се върза, беше излъган, Майдана в Русия мина и постави на власт ЕБН
                А по-после ЕБН постави за свой замстник ПТН ХЛО... and so the shit hit the fan...

Коментар

Иди го кажи на 1,5 милиарда китайци... да ги разсмееш от сърце... хаха
                  Кого ще разсмея, че то в Китай милионерите са повече от комунистите, точно като във висшия съвет на вашата партия

Коментар

25.04.1989г. беше Майдана в Китай, ТянАнМън... КОЕТО доказва, предимството на модела на централно планираното стопанство. За съжаление братския руски народ се върза, беше излъган, Майдана в Русия мина и постави на власт ЕБН

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                      Само че онзи хубавият строй капитулира.

Коментар

Свободното време няма как да се забавляваш.
                        хаха... Тва някъде в някой соросоиден учебник по история на соца ли го прочете?... хаха

Коментар

• Само че онзи хубавият строй капитулира. И да ревете като вдовици няма да го съживите.

Коментар

Мдаа, и не можеш да излезеш в чужбина, магазините празни, заплатите пълна мизерия, работиш където ти кажат, живееш където ти кажат. Свободното време няма как да се забавляваш.

Изобщо, един прекрасен пропилян живот с евтин газ, парно и без отработено ядрено горива. Няма лайф само жизнь
                            Разбира се народ здрав, образован, построил държава от нищото, който се усмихваше, който беше щастлив... В момента държавата живее от приватизация на построеното от комунистите и от борчове

Бях потресен на Великден от гледката на хората в църквата. Хора изморени, хора с проблеми, хора примирени... Не се учудвам, че нормалния българин изчезва, за сметка на

Пп. Ама какво общо си има твоя лайф или жизнь с проблемите на държавата и държавността. Айде да си говорим за бананите на Рождество и страданието на шебеците седерасти

Коментар

Мдаа, и не можеш да излезеш в чужбина, магазините празни, заплатите пълна мизерия, работиш където ти кажат, живееш където ти кажат. Свободното време няма как да се забавляваш.

Изобщо, един прекрасен пропилян живот с евтин газ, парно и без отработено ядрено горива. Няма лайф само жизнь
                              Ти явно не си живял по онова време или си пълен манипулатор.Хората ходеха по хижи купони банкети.Имаше сватби новобрански.Не се крадеше и къщите не се заключваха.Храната качествена.Голяма работа че нямало дънки и маратонки.Сега много добре се забавляват изнасилвания побоища убийства катастрофи,И не работиш щото няма къде.Стоиш на студено тъмно и гладен.Майка ти и баща ти ровят по кофите за боклук щот пенсиите им мизерни по болниците докторите рекетират.Гега е лайф отсекъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Даваха газ за 27долара за 1000 кубика.И приемаха отработеното ядрено гориво на тяхна територия.Парното беше без пари тока водата също

Коментар

Working...
                                X