IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
    съветски филм - групово насила се гледаше - без пари...
    Имаше едни карти за ученици "Знаме на мира", важаха за 6 прожекции по 10 стотинки... обаче само за съветските филми...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Лъжеций, недей...

А иначе никой не те кара да купуваш боклуци...
      Лъжеций изкара, че в Европа правят най-гадните сирена...НАЛИ Е ОКУПИРАНА... ама Лъжеций де е купувал по 20 -30 кинта килото, те пенсиите припадат от зор като видят такива цени...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
        Едни и същи 200 долара вземат хората и преди и сега, покупателната способност не се е променила.
        Говориш пълни глупости, Хайрсъзов... Вземи си виж графиката, колко долара бе един барел нефт тогава и колко е сега? Колко долара бе една унция злато тогава и колко е сега?
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          10 стинки ако филма е съветски или в най-добрия случай гордостта на севернокорейската филмова индустрия - Хон Гил Дон...
          съветски филм - групово насила се гледаше - без пари...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Айде, айде... Стига си лъгал! тези мож ги разправяш, както ти казах вече, на децата пред блока, щото те не са живели тогава! Ма и те няма да ти повярват.

Кел файда, че сега имаш 20 вида сирена, като 19 от тях са наблъскани с палмово масло? Аз предпочитам да има само 5 вида, но да са истински, а не пълни с всякакви боклуци! Същото е с набухвателите и оцветителите в хляба...

Разнообразието, което виждаш по лавиците на магазините е разнообразие само на форма и опаковка. Съдържанието е по-бедно отколкото преди! Както каза един унгарски професор преди месец - В началото на 20-ти век само в учебниците по агрономство бяха описани 120 вида овошки, а действителното разнообразие бе много повече. Сега в Европа няма да намерите повече от 20 вида овошки... Това ти е всичкото имане... Вятър и мъгла... А в любимия ти Пиндостан пък е истинска трагедия. 99% от храната им е направена само от 2 култури - ГМО соя и царевица.
            Лъжеций, недей...

А иначе никой не те кара да купуваш боклуци...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Айде, айде... Стига си лъгал! тези мож ги разправяш, както ти казах вече, на децата пред блока, щото те не са живели тогава! Ма и те няма да ти повярват.

Кел файда, че сега имаш 20 вида сирена, като 19 от тях са наблъскани с палмово масло? Аз предпочитам да има само 5 вида, но да са истински, а не пълни с всякакви боклуци! Същото е с набухвателите и оцветителите в хляба...

Разнообразието, което виждаш по лавиците на магазините е разнообразие само на форма и опаковка. Съдържанието е по-бедно отколкото преди! Както каза един унгарски професор преди месец - В началото на 20-ти век само в учебниците по агрономство бяха описани 120 вида овошки, а действителното разнообразие бе много повече. Сега в Европа няма да намерите повече от 20 вида овошки... Това ти е всичкото имане... Вятър и мъгла... А в любимия ти Пиндостан пък е истинска трагедия. 99% от храната им е направена само от 2 култури - ГМО соя и царевица.
              ти май не си хапвал нищо добро наскоро.. след 89та... само си чел, че е лошо...
              то като видите, че нещо е над 10 лева килото и припадате от страх...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Киното беше 10 стотинки не лъжи
                10 стинки ако филма е съветски или в най-добрия случай гордостта на севернокорейската филмова индустрия - Хон Гил Дон...

Коментар

киното беше 1 лев, но какво от това...

Едни и същи 200 долара вземат хората и преди и сега, покупателната способност не се е променила. Освен това едни и същи комунисти държат в бедност страната и преди и сега.Твоите комунисти, аз не съм комунист, но ти си. Оплаквате се от... себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Два вида хляб - сега са десетки. Два вида сирене - сега са стотици.

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

киното беше левче - поне не за руски и български филми. С 200 лева заплата от нашите познай дали съм можел да ходя на кино всеки ден Ходенето за риба никога не ме е привличало, пък и в момента няма никаква причина човек да не спортува както си иска. Всъщност има много по-голям избор. Фитнеса ми преди бе една тъпа дупка, пълна с мутри и псевдо мутри и с ръчно правени уреди, в момента е едно доста приятно място.

Коментар

Ма кой те кара да купуваш евтини боклуци.
                        Аз не купувам произвеждам си храната.Ти си купуваш и твърдиш че има избор.Сигурен съм че не познаваш вкуса на домашното пиле кокошка теле агне прасе.На собствения домат боб картоф сирене

Коментар

Ти явно не си живял по онова време или си пълен манипулатор.Хората ходеха по хижи купони банкети.Имаше сватби новобрански.Не се крадеше и къщите не се заключваха.Храната качествена.Голяма работа че нямало дънки и маратонки.Сега много добре се забавляват изнасилвания побоища убийства катастрофи,И не работиш щото няма къде.Стоиш на студено тъмно и гладен.Майка ти и баща ти ровят по кофите за боклук щот пенсиите им мизерни по болниците докторите рекетират.Гега е лайф отсекъде.
                          Селски стандарти, липса на отчитане на информационното затъмнение в ония времена, изкривен мироглед и изтрити ценности. Няма да се върне соца, не ревете така, ще си докарате и физически болести..

Коментар

Ти май получи есемес от Хюстън?Голям избор има сега менте с палмово масло салам от соя рога копита перушина.Вземи се скрии някъде с тая пропаганда.Имаш избор кеф ти 20 годишно кеф ти 30 годишно месо внесено с разрешително от Миро мръшата който за награда го направиха министър
                            Ма кой те кара да купуваш евтини боклуци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
                              Тоя мизерник надника му е три лева на ден да дращи глупости във форума против народа си и Родината си.Купувал си хляб за три лева.Тока му двайсе кинта на месец парно нямал.Сигурно и не се къпе щото няма топла вода кой знае на какво е замирисал.Нямало по онова време забавления ми тоя смешко знае ли какво е да се къпеш на реката по цял ден да играеш на гоненица на футбол волейбол?Да ходиш на кино всеки ден.Да ходиш за риба?Смешник
                              киното беше левче - поне не за руски и български филми. С 200 лева заплата от нашите познай дали съм можел да ходя на кино всеки ден Ходенето за риба никога не ме е привличало, пък и в момента няма никаква причина човек да не спортува както си иска. Всъщност има много по-голям избор. Фитнеса ми преди бе една тъпа дупка, пълна с мутри и псевдо мутри и с ръчно правени уреди, в момента е едно доста приятно място.

Коментар

Хаха, те тези 90% много се крият - как аз пък не познавам никой който да иска да се върне онзи "щастлив" живот.

Човек като си купува нещо иска това нещо да отговаря на личните му предпочитания. на мен ми харесва хляба да е с квас, купувам си такъв. Много ми е интересно как човек може да си задоволява личните предпочитания в едно общество в което няма никакъв избор за нищо. Два вида хляб - сега са десетки. Два вида сирене - сега са стотици. Дрехи каквито се продават, не каквото иска човек. Техника каквато е могъл да намери през някой познат - не каквато иска.

За мен задоволяването на собствените ми желания е важно - за теб може да не е. Ама аз си плащам за това. Нещо което и да съм искал преди 1989 няма как да стане.
                                Ти май получи есемес от Хюстън?Голям избор има сега менте с палмово масло салам от соя рога копита перушина.Вземи се скрии някъде с тая пропаганда.Имаш избор кеф ти 20 годишно кеф ти 30 годишно месо внесено с разрешително от Миро мръшата който за награда го направиха министър

Коментар

Working...
                                X