IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=vankata23;1059835359]
    Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение

Колега, благодаря за съвета - не съм си и помислял да вземам акъл от тях. Но дискусията е полезна, понякога дори селския шут може да каже нещо умно, въпреки че може да не подозира за стойността на думите си.

И по темата с ТКЗС–тата. Бърз въпрос от младия съфорумец. Принципите на тея ТКЗС-та:
    членството е доброволно;
    всеки получава възнаграждение спрямо вложения труд;
    всеки получава рента за вложения дялов капитал от земя, инвентар и пари;
    земята остава собственост на всеки член и има правото участва в сдружението съобразно своя интерес;
    управленският състав се избира и отчита пред Общото събрание на членовете-кооператори.

Е така като ги гледам - нищо не пречи на си направите една КООПерация. Тук сте поне 10-12 твърди защитници на идеята, за чудесните ТКЗС-та. Защо не направите нещо по въпроса?
    А бе,сигурен съм,че тия на две магарета сламата не могат да разделят,ти ТКЗС да направят!!!Особено като това в червеното!!!Може!!!Държавата да им го направи,а те да го опропастят!!!С чужда рака,змия се фаща!!!

Коментар

• [QUOTE=kefala;1059835355]
      Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение

Инженера от цветната телевизия,много бъркаш!!!Който търси намира!!!!
      Е ,с плямпания по форумите,сигурно се мизерства!!!
      Ванка,знам ,че не взимаш акъл от такива,но най-добре е ,да не се занимаваш с тях!!!
      Колега, благодаря за съвета - не съм си и помислял да вземам акъл от тях. Но дискусията е полезна, понякога дори селския шут може да каже нещо умно, въпреки че може да не подозира за стойността на думите си.

И по темата с ТКЗС–тата. Бърз въпрос от младия съфорумец. Принципите на тея ТКЗС-та:
      членството е доброволно;
      всеки получава възнаграждение спрямо вложения труд;
      всеки получава рента за вложения дялов капитал от земя, инвентар и пари;
      земята остава собственост на всеки член и има правото участва в сдружението съобразно своя интерес;
      управленският състав се избира и отчита пред Общото събрание на членовете-кооператори.

Е така като ги гледам - нищо не пречи на си направите една КООПерация. Тук сте поне 10-12 твърди защитници на идеята, за чудесните ТКЗС-та. Защо не направите нещо по въпроса?
      #dagoduhatbednite

Коментар

• [QUOTE=kefala;1059835355]
        Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение

Ванка,знам ,че не взимаш акъл от такива,но най-добре е ,да не се занимаваш с тях!!!
        Като те гледам и тебе колко време висиш тука, май ше е добре и от тебе да не взема акъл...

Коментар

• [QUOTE=ing5rov;1059835353]
          Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
          Аз честно казано - никак не мизерствам, ама никак. За мизерстващите - ама грам не ми пука. От глад да умират, ако им е кеф

Не си мисли , че си недосегаем за съдбата ...има доста уроци да научиш още , има време млад си.

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
            Не си мисли , че си недосегаем за съдбата ...има доста уроци да научиш още , има време млад си.
            Ама - честно грам не ми е еня, каквото и да ми дава съдбата Засега има един твърд актив, ако ще ме удари кофти съдба - продавам. Горе долу стотина месеца, с по 1200 лв. месечно мога да си живея - малко над 8 годинки. Пък нека ме изненадва съдбата, но засега изгледите са напред и нагоре Докато реши да ме изнанада съдбата - активите ще са повече от един, така че съм спокоен
            #dagoduhatbednite

Коментар

• [QUOTE=vankata23;1059835350]Аз честно казано - никак не мизерствам, ама никак. За мизерстващите - ама грам не ми пука. От глад да умират, ако им е кеф

Коментар

Миналото не може да се върне. В едно , обаче е прав ...мизерстващи хора нямаше.
                Явно всички сте живели доста късно!!!!

Коментар

Аз честно казано - никак не мизерствам, ама никак. За мизерстващите - ама грам не ми пука. От глад да умират, ако им е кеф
                  А ти не е лошо да преговориш какво е ТКЗС, защото се излагаш.
                  #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Ами не е така, ванката на 23. Аз съм разговарял с много възрастни хора баби и дядовци. Много от тях са ми разказвали, че са започнали да живеят свястно едва след като са влезли в ТКЗС по времето на социализма. Преди това е било беднотия до шия и буквално не са имали, какво да ядат. Няма щастливо детство, когато няма какво да ядеш!!!.. Надявам се, знаеш какво е ТКЗС?
                    А нещо спомени как са се надумкали с кашкавал в някоя асвабадена мандра преди девети, не споделиха ли...

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                      Аиде честито на бай факи американеца....
                      Надяваме се сега да се задоми и като един уравновесен семеен човек да е по-спокоен и любезен във форума.
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
                        Абе, ти кога ще решиш, че е време да излезеш от миналото? ТКЗС-тата няма да се върнат, нито обичания от теб социализъм/коунизъм. Край - това е. Добре дошъл в новото време. Та отново - смяташ ли, че излезеш от миналото или до смъртния одър ще разправяш колко "благо" е било през годините между 45' и 89' ?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Ура! Нова победа на дерьмокрацията!
                          Гей бракът вече е легален навсякъде в САЩ

А бе кво чака герберско-рИформаторското мнозинство, та не го легализира и у нас? Нали щатската посланичка настоятелно го изиска, чак и писмо написа в защита на гей-прайда.
                          Аиде честито на бай факи американеца....
                          Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ами не е така, ванката на 23. Аз съм разговарял с много възрастни хора баби и дядовци. Много от тях са ми разказвали, че са започнали да живеят свястно едва след като са влезли в ТКЗС по времето на социализма. Преди това е било беднотия до шия и буквално не са имали, какво да ядат... Надявам се, знаеш какво е ТКЗС?
                            Абе, ти кога ще решиш, че е време да излезеш от миналото? ТКЗС-тата няма да се върнат, нито обичания от теб социализъм/коунизъм. Край - това е. Добре дошъл в новото време. Та отново - смяташ ли, че излезеш от миналото или до смъртния одър ще разправяш колко "благо" е било през годините между 45' и 89' ?
                            #dagoduhatbednite

Коментар

Ами не е така, ванката на 23. Аз съм разговарял с много възрастни хора баби и дядовци. Много от тях са ми разказвали, че са започнали да живеят свястно едва след като са влезли в ТКЗС по времето на социализма. Преди това е било беднотия до шия и буквално не са имали, какво да ядат... Надявам се, знаеш какво е ТКЗС?
                              Надали.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
                                Виж, колега - всеки идализира собственото си дестство. Всеки му се радва и мисли, че е най-доброто детство на света. Хората са склонни да гледат на миналото като на по-хубаво от настоящето и бъдещето, защото първо са били млади и безгрижни, второ - защото хубавите спомени остават, а лошите се забравят.
                                Ами не е така, ванката на 23. Аз съм разговарял с много възрастни хора баби и дядовци. Много от тях са ми разказвали, че са започнали да живеят свястно едва след като са влезли в ТКЗС по времето на социализма. Преди това е било беднотия до шия и буквално не са имали, какво да ядат. Няма щастливо детство, когато няма какво да ядеш!!!.. Надявам се, знаеш какво е ТКЗС?
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X