IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да Бат Пешо военните и комбайнерите вземаха 2 пъти повече от лекарите.....взеха 500 дека от дядо ми и го набутаха в затвора за да плащат на твоите студенти и ни взеха къщата и закапак ни навряха в панелка която 20г плащахме...,,200000 беследно изчезнали..., бомба в църквата.... Безверни червени селяндури е това е болшевизмат Ви....с уважени чаксме ви да измрете.
    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Така е, Хърсъзов. Окупирана е. Сирената се овкусяват с гъбички от миризливите крака на пиндосите от местната военна база. Затова е и такова голямо разнообразието на "аромати"...
      ти май наистина нищо не знаеш..
      и ... сега очакваш да продължим дискусията по оплакване на соц диктатурата ли, не мерси... бабите пред входа ще са по-аргументирани.. айде лека..

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
        Не, но там не съм задавал подобен въпрос.
        казах ти го без да си задавал...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
          Лъжеций изкара, че в Европа правят най-гадните сирена...НАЛИ Е ОКУПИРАНА...
          Така е, Хърсъзов. Окупирана е. Сирената се овкусяват с гъбички от миризливите крака на пиндосите от местната военна база. Затова е и такова голямо разнообразието на "аромати"...
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Що, аз не харесвам пилешко, но знам няколко био ферми около софия отива човек ако толкова иска, взима си нормално пиле, с червено месо почти цялото, а не тази лигава бяла гадост която се продава по магазините, и си яде нормално пиле. Същото и за останалите неща. Както казах човек има избор.
            Пак лъжеш.Ти и хабер си нямаш какво е домашно пиле.Никога не си ял такова.Такова пиле не се гледа със смески и не е бройлер.Храни се само със царевица жито слънчоглед трева.Лекарства във водата не се слагат

Коментар

Айде, айде... Стига си лъгал! тези мож ги разправяш, както ти казах вече, на децата пред блока, щото те не са живели тогава! Ма и те няма да ти повярват.

Кел файда, че сега имаш 20 вида сирена, като 19 от тях са наблъскани с палмово масло? Аз предпочитам да има само 5 вида, но да са истински, а не пълни с всякакви боклуци! Същото е с набухвателите и оцветителите в хляба...

Разнообразието, което виждаш по лавиците на магазините е разнообразие само на форма и опаковка. Съдържанието е по-бедно отколкото преди! Както каза един унгарски професор преди месец - В началото на 20-ти век само в учебниците по агрономство бяха описани 120 вида овошки, а действителното разнообразие бе много повече. Сега в Европа няма да намерите повече от 20 вида овошки... Това ти е всичкото имане... Вятър и мъгла... А в любимия ти Пиндостан пък е истинска трагедия. 99% от храната им е направена само от 2 култури - ГМО соя и царевица.
              Това ама изобщо не е вярно. Това че в супер маркетите се продават стандартизирани продукти нищо не означава. Само покрай моето жилище има няколко магазина които са се специализирали в някакви храни. Има си магазин със сирена - каквото ти душа иска. Аз например обичам синьо сирене, но ми харесва хем да е твърдо, хем да е мазно.Никакъв проблем. Бялото сирене си го обичам да е в саламура и да е овче, отново няма проблем. Кашкавала ме кефи да е супер узрял, почти като пармезан плащам малко отгоре но пак го има.

Коментар

писах ти на лични преди година, късопаметен ли си...
                Не, но там не съм задавал подобен въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Да можеш да лъжеш на воля.По комунистическо хората вземаха 250-300 кинта.Но работеха и двамата.Родителите ни получаваха пенсии които им стигаха че и оставаха.Тока водата парното и телефона на един апартамент нямаше 20 лева месечно.Един апартамент 65квадрата струваше 12000 лева като за първо и второ дете опрощаваха 8000.ДСК даваше заеми на 2% лихва.Никой не се притесняваше да тегли заем и да го върне.Не знам някой да не е могъл да си плаща заема и да са го изгонили от апартамента да са му го продали че и още да е дължал пари.За здравеопазване образование култура и сигурност е безсмислено да говорим.Нивото спрямо сегашното е космическо.Имаше лагери за децата на море и планина санаториуми и профилакториуми за родителите им.Имаше футбол спорт.Сега хората вземат по 400-500 долара и едвам са живи.Тогава общежитие за студент беше 1.50 на месец купона в студентски стол 50 стотинки срещу които половин пиле с пържени картофи две хлебчета и шоколад чар с размерите на днешната милка.На студентите даваха по 120 лева стипендии на месец ходеха на бригади и там им плащаха по кой колкото си изкара.А сега?Как е?
                  преди хората понаждаха към бюджета си с копане, поливане и правене на буркани за зимата... сигурно е било от излишък на пари... абе щом е комунизъм, не ми го хвали... как е , ток имаш ли последните два часа...? в Крим ли ще почиваш на лято?

Коментар

• Едно време имаше 3 вида колбаси - кренвирши, кучешка радост едно дето му викаха - сега му викат македонска наденица и шпек салам.

За последния ти трябваха много яки връзки да си го купиш. Шпек салам съм ял само по празници - 2-3 пъти в годината.

Кучешката радост пускаха по-често - 2-3 пъти месечно.

Кремвирши имаше уж по-редовно - ама и те се купуваха с голямо чакане на опашките.

Месо нямам спомени да е имало читаво. Агнешкото отиваше за износ - по магазините чат пат пускаха овче. Ако искаш агнешко - трябваше да си купиш от някой дето гледа.

Телешкото същата работа за износ - говеждо по празници и с връзки.

Пилешко нямам спомени да е имало.

Свинско криво ляво и кайма се намираха.

Толкова бях намразил овчето и говеждото, че после ми трябваха 10 години докато проям агнешко и телешко. При това сигурно по соца съм ги ял 2-3 пъти овчето и говеждото.

Да не говорим за 2-та вида бира - обикновена бира на парцали, дето се вкисваше за седмица и имаше отвратителния гаден вкус на веро. И специално пиво, дето се купуваше с връзки и имаше по-голям срок на годност, само дето имаше същия отвратителен вкус.

За газирано или други сокове да не говорим. Ако си затвориш компоти - ще пиеш. Ако не лимонада и алтай по празниците само.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                      Хайрсъзов, на колко сте години?
                      писах ти на лични преди година, късопаметен ли си...

Коментар

киното беше 1 лев, но какво от това...

Едни исъщи 200 долара вземат хората и преди и сега, покупателната способност не се е променила. Освен това едни и същи комунисти държат в бедност страната и преди и сега.Твоите комунисти, аз не съм комунист, но ти си. Оплаквате се от... себе си.
                        Да можеш да лъжеш на воля.По комунистическо хората вземаха 250-300 кинта.Но работеха и двамата.Родителите ни получаваха пенсии които им стигаха че и оставаха.Тока водата парното и телефона на един апартамент нямаше 20 лева месечно.Един апартамент 65квадрата струваше 12000 лева като за първо и второ дете опрощаваха 8000.ДСК даваше заеми на 2% лихва.Никой не се притесняваше да тегли заем и да го върне.Не знам някой да не е могъл да си плаща заема и да са го изгонили от апартамента да са му го продали че и още да е дължал пари.За здравеопазване образование култура и сигурност е безсмислено да говорим.Нивото спрямо сегашното е космическо.Имаше лагери за децата на море и планина санаториуми и профилакториуми за родителите им.Имаше футбол спорт.Сега хората вземат по 400-500 долара и едвам са живи.Тогава общежитие за студент беше 1.50 на месец купона в студентски стол 50 стотинки срещу които половин пиле с пържени картофи две хлебчета и шоколад чар с размерите на днешната милка.На студентите даваха по 120 лева стипендии на месец ходеха на бригади и там им плащаха по кой колкото си изкара.А сега?Как е?

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                          Имаше едни карти за ученици "Знаме на мира", важаха за 6 прожекции по 10 стотинки... обаче само за съветските филми...
                          10 стотинки беше филма, но с намалението, за това беше картата, а цената без картата беше левче..

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Аз не купувам произвеждам си храната.Ти си купуваш и твърдиш че има избор.Сигурен съм че не познаваш вкуса на домашното пиле кокошка теле агне прасе.На собствения домат боб картоф сирене
                            Що, аз не харесвам пилешко, но знам няколко био ферми около софия отива човек ако толкова иска, взима си нормално пиле, с червено месо почти цялото, а не тази лигава бяла гадост която се продава по магазините, и си яде нормално пиле. Същото и за останалите неща. Както казах човек има избор.

Коментар

съветски филм - групово насила се гледаше - без пари...
                              Хайрсъзов, на колко сте години?

Коментар

Говориш пълни глупости, Хайрсъзов... Вземи си виж графиката, колко долара бе един барел нефт тогава и колко е сега? Колко долара бе една унция злато тогава и колко е сега?
                                избери някаква константа и сравнявай през нея цените, ще видиш, че са същите... ама да разправяте врели некипели и да сравнявате стотинки през две деноминации и един два фалита е смешно..

Коментар

Working...
                                X