Да Бат Пешо военните и комбайнерите вземаха 2 пъти повече от лекарите.....взеха 500 дека от дядо ми и го набутаха в затвора за да плащат на твоите студенти и ни взеха къщата и закапак ни навряха в панелка която 20г плащахме...,,200000 беследно изчезнали..., бомба в църквата.... Безверни червени селяндури е това е болшевизмат Ви....с уважени чаксме ви да измрете.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТака е, Хърсъзов. Окупирана е. Сирената се овкусяват с гъбички от миризливите крака на пиндосите от местната военна база. Затова е и такова голямо разнообразието на "аромати"...
и ... сега очакваш да продължим дискусията по оплакване на соц диктатурата ли, не мерси... бабите пред входа ще са по-аргументирани.. айде лека..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеНе, но там не съм задавал подобен въпрос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеЛъжеций изкара, че в Европа правят най-гадните сирена...НАЛИ Е ОКУПИРАНА...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩо, аз не харесвам пилешко, но знам няколко био ферми около софия отива човек ако толкова иска, взима си нормално пиле, с червено месо почти цялото, а не тази лигава бяла гадост която се продава по магазините, и си яде нормално пиле. Същото и за останалите неща. Както казах човек има избор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАйде, айде... Стига си лъгал! тези мож ги разправяш, както ти казах вече, на децата пред блока, щото те не са живели тогава! Ма и те няма да ти повярват.
Кел файда, че сега имаш 20 вида сирена, като 19 от тях са наблъскани с палмово масло? Аз предпочитам да има само 5 вида, но да са истински, а не пълни с всякакви боклуци! Същото е с набухвателите и оцветителите в хляба...
Разнообразието, което виждаш по лавиците на магазините е разнообразие само на форма и опаковка. Съдържанието е по-бедно отколкото преди! Както каза един унгарски професор преди месец - В началото на 20-ти век само в учебниците по агрономство бяха описани 120 вида овошки, а действителното разнообразие бе много повече. Сега в Европа няма да намерите повече от 20 вида овошки... Това ти е всичкото имане... Вятър и мъгла... А в любимия ти Пиндостан пък е истинска трагедия. 99% от храната им е направена само от 2 култури - ГМО соя и царевица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеписах ти на лични преди година, късопаметен ли си...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДа можеш да лъжеш на воля.По комунистическо хората вземаха 250-300 кинта.Но работеха и двамата.Родителите ни получаваха пенсии които им стигаха че и оставаха.Тока водата парното и телефона на един апартамент нямаше 20 лева месечно.Един апартамент 65квадрата струваше 12000 лева като за първо и второ дете опрощаваха 8000.ДСК даваше заеми на 2% лихва.Никой не се притесняваше да тегли заем и да го върне.Не знам някой да не е могъл да си плаща заема и да са го изгонили от апартамента да са му го продали че и още да е дължал пари.За здравеопазване образование култура и сигурност е безсмислено да говорим.Нивото спрямо сегашното е космическо.Имаше лагери за децата на море и планина санаториуми и профилакториуми за родителите им.Имаше футбол спорт.Сега хората вземат по 400-500 долара и едвам са живи.Тогава общежитие за студент беше 1.50 на месец купона в студентски стол 50 стотинки срещу които половин пиле с пържени картофи две хлебчета и шоколад чар с размерите на днешната милка.На студентите даваха по 120 лева стипендии на месец ходеха на бригади и там им плащаха по кой колкото си изкара.А сега?Как е?
Коментар
-
Едно време имаше 3 вида колбаси - кренвирши, кучешка радост едно дето му викаха - сега му викат македонска наденица и шпек салам.
За последния ти трябваха много яки връзки да си го купиш. Шпек салам съм ял само по празници - 2-3 пъти в годината.
Кучешката радост пускаха по-често - 2-3 пъти месечно.
Кремвирши имаше уж по-редовно - ама и те се купуваха с голямо чакане на опашките.
Месо нямам спомени да е имало читаво. Агнешкото отиваше за износ - по магазините чат пат пускаха овче. Ако искаш агнешко - трябваше да си купиш от някой дето гледа.
Телешкото същата работа за износ - говеждо по празници и с връзки.
Пилешко нямам спомени да е имало.
Свинско криво ляво и кайма се намираха.
Толкова бях намразил овчето и говеждото, че после ми трябваха 10 години докато проям агнешко и телешко. При това сигурно по соца съм ги ял 2-3 пъти овчето и говеждото.
Да не говорим за 2-та вида бира - обикновена бира на парцали, дето се вкисваше за седмица и имаше отвратителния гаден вкус на веро. И специално пиво, дето се купуваше с връзки и имаше по-голям срок на годност, само дето имаше същия отвратителен вкус.
За газирано или други сокове да не говорим. Ако си затвориш компоти - ще пиеш. Ако не лимонада и алтай по празниците само.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеХайрсъзов, на колко сте години?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениекиното беше 1 лев, но какво от това...
Едни исъщи 200 долара вземат хората и преди и сега, покупателната способност не се е променила. Освен това едни и същи комунисти държат в бедност страната и преди и сега.Твоите комунисти, аз не съм комунист, но ти си. Оплаквате се от... себе си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеИмаше едни карти за ученици "Знаме на мира", важаха за 6 прожекции по 10 стотинки... обаче само за съветските филми...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАз не купувам произвеждам си храната.Ти си купуваш и твърдиш че има избор.Сигурен съм че не познаваш вкуса на домашното пиле кокошка теле агне прасе.На собствения домат боб картоф сирене
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениесъветски филм - групово насила се гледаше - без пари...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеГовориш пълни глупости, Хайрсъзов... Вземи си виж графиката, колко долара бе един барел нефт тогава и колко е сега? Колко долара бе една унция злато тогава и колко е сега?
Коментар
Коментар