Първоначално изпратено от Pavlik Morozov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАма докога да те образовам, павлуша?
German Gold Stays in New York in Rebuff to Euro Doubters
http://www.bloomberg.com/news/articl...-euro-doubters
Но пак ще трбва да те помоля да ми покажепш проблема, Чета Germany has decided its gold is safe in American hands и се чудя къде е драматаПолитиканстване винаги ще има. В свободните държави всеки има право на мнение.
Last edited by Pavlik Morozov; 26.06.2015, 15:24."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеБлагодаря, ето това е източник!
А сега остана едно - да ми обясниш къде е драмата.
German Gold Stays in New York in Rebuff to Euro Doubters
http://www.bloomberg.com/news/articl...-euro-doubters
Federal Reserve Refuses to Submit to an Audit of Germany’s Gold Held in U.S. Vaults
The German government then asked to visit the FED vaults to inventory the gold and determine its actual existence, but the FED refused to permit Germany to examine its own gold. The reasons given were “security” and “no room for visitors”. And nothing else.
http://nsnbc.me/2013/04/18/federal-r...-u-s-vaults-2/Last edited by Forex Master; 26.06.2015, 15:23.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеОх павлуша.... Мнооооо си изостанал. дори твоите другарчета фъки, съки, кънди и дъки мога да ти покажат такъв линк!
http://www.bloomberg.com/news/articl...ermany-by-2020
А сега остана едно - да ми обясниш къде е драмата. В статията не видях някой да си иска, па някой друг да не му дава. Гледам че даже златото в Англия няма да се пипа. Пак боя от пръдня, друзяLast edited by Pavlik Morozov; 26.06.2015, 15:21."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеСтига дрънка, дай линк. По възможност да не е РТ позоваваща се на Спутник, позоваващ се на РИА, позоваващ се на Строго секретно, а да има за източник и сериозна немска и/или американска медия.
Bundesbank to Repatriate 674 Tons of Gold to Germany by 2020Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеДа, някои държави съществуват векове наред, а проектите и ООД-тата, са по-преходни..."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Абе, друзя, докато нищите изкривени до абсурдност версии на американските новини напълно пропускате двете най-важни новини в СССРассия - потопите, които изкараха наяве как Ротенберговци и останалите дружки на Путлер са крали от инфраструктурни проекти, и как година след 50-милиардна инвестиция Сочи поема наводнение все едно канализацията е от времето на последния цар. Освен това пенсиите вече няма да се индексират като досега, защото нема паре. Две огромни новини, засягащи десетки милиони руснаци на ежедневна база. Обаче в казионните медии по една кратка бележка и толкоз. Всичко друго е ДНР, ЛНР, хунти, американците бият негрите ...
Това е типичен маниер на вечния лузър - гледа да се разсее от собствените си проблеми като наднича у съседа и търси "шок" и "скандал". По тази причина най-долните жълти издания - тия дето даже не се преструват, че новините им не са измислени - са любимо четиво за най-ниските класи в обществото, които обичат да злорадстват над мъките на принцове и магнати.Last edited by Pavlik Morozov; 26.06.2015, 14:50."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеЕх, пустия му фаталистичен мистицизъм - как иначе да оживее човек векове наред, като управлението на държавата минава от един тиранин с култ към личноста към следващияХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТака е, павлуша. Така е... Германците също си поискаха златото, но пиндосите им отказаха. Казаха им, че е под тяхното достойнство да се връзват на рекламни германски партенки."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеСамо няма да бързаш, и да се вълнуваш...
А вярата, е нещо твърде необходимо в днешно време...
Многозначителни празни приказки, позоваване на "анонимни, но добре информирани източници" - нищо старо не забравя и нищо ново не научава совок-а с окончателно промит мозък."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеПо-скоро от колапса на долара, дето го проповядвате вече десетилетия?
вЕрвайте, друзя! вЕрвайте! Човек като остане без надежда му остава да вЕрва
А вярата, е нещо твърде необходимо в днешно време...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениетова е рекламна партенка на губернатора, ама няма кой да чете друзя, няма койСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеДрузя, американски морски пехотинци идват в България с танкове, БТР-и и артилерия, не за учение а за постоянно разполагане с ротация.
Само не казвайте на "министъра", щото още не е взел решение ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеСпокойно Паша, и това ще стане...
Дори по-скоро, от колкото предполагаш...
Само не се вълнувай ... Спокойно...
вЕрвайте, друзя! вЕрвайте! Човек като остане без надежда му остава да вЕрва"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
Коментар