Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеРепликата ти нямаше нищо общо с думите ми, че благодарение на САЩ, светът не се е превърнал в пепел ... в пепел! /не твърдя, че всичко е по мед и масло/
Затова не виждам смисъл да влизам в дискусия, предизвикана от неразбиране.
Доховит от доход ли смяташ, че идва
..., а дОховит е превъзходната степен на дУховит, като смятам, че напълно заслужено съм я употребил, за нивото на хумора и стила, които личат в постовете ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеПичове,
според мен фори е на издръжка, но не на руската трол машина, а напротив на някое хамериканско НПО.
безумния начин по който 'брани' мадер раша е по-скоро антиреклама на варварите отколкото реклама.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВече ще има... Твоите господари официално променят стратегията си относно журналистите! Ще смятат "агресивните" журналисти за легитимни цели....
Pentagon rewrites ‘Law of War’ declaring ‘belligerent’ journalists as legitimate targets
The Pentagon has released a book of instructions on the “law of war,” detailing acceptable ways of killing the enemy. The manual also states that journalists can be labeled “unprivileged belligerents,” an obscure term that replaced “enemy combatant.”
http://rt.com/usa/269281-pentagon-wa...l-journalists/
Най-вероятно са имали предвид такива "журналисти", като оня дето се беше "снимал" с картечница, как стреля по украинската армия в Украйна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеМи като ви казвам, че темата е за подигравки ....
А имаше време, когато съм се УЧИЛ от форуци, които най-добронамерено са споделяли...
жалко, ама ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение... Дори във военни зони няма такова число на убити журналисти...
Pentagon rewrites ‘Law of War’ declaring ‘belligerent’ journalists as legitimate targets
The Pentagon has released a book of instructions on the “law of war,” detailing acceptable ways of killing the enemy. The manual also states that journalists can be labeled “unprivileged belligerents,” an obscure term that replaced “enemy combatant.”
http://rt.com/usa/269281-pentagon-wa...l-journalists/Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТук драги, отдавна НЯМА дискусия.Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТук драги, отдавна НЯМА дискусия.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеРепликата ти нямаше нищо общо с думите ми, че благодарение на САЩ, светът не се е превърнал в пепел ... в пепел! /не твърдя, че всичко е по мед и масло/
Доховит от доход ли смяташ, че идваХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от SSIW Разгледай мнениеОтчита ти се, че си доховит, но това нито аргументира твърденията ти, към които отправих реплика по-долу, ... нито ни обяснява какъв авторитет се явява, някакъв „твой приятел”, та следва да приемаме „заявленията му” като откровение свише или истина от последна инстанция
Доховит от доход ли смяташ, че идваLast edited by OMG; 24.06.2015, 14:30.Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеНе се напъвай толку де ... и много здраве на мустакатия
Както казва един приятел ... Ако САЩ ги нямаше, светът щеше да е 100 години назад;
ако руслямия я нямаше, щеше да е 50 години напред!
Отчита ти се, че си доховит, но това нито аргументира твърденията ти, към които отправих реплика по-долу, ... нито ни обяснява какъв авторитет се явява, някакъв „твой приятел”, та следва да приемаме „заявленията му” като откровение свише или истина от последна инстанция
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение1. Народът си го е казал - "Посмали, манго!"
2. Трябва да правиш разлика между журналисти и соросоиди размножаващи лъжи в блогове платени от НПО проституцията!М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение1. Народът си го е казал - "Посмали, манго!"
2. Трябва да правиш разлика между журналисти и соросоиди размножаващи лъжи в блогове платени от НПО проституцията!
Само така, вперед другари!
Коментар
Коментар