IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Ааааа чакай, чакай... Не червените нито депесарите избраха вярното пиндо куче Рошко за президент! По-голямо неодразумение за президент България не е имала в цялата си 1300 годишна история.
    Мдаа, друго си беше агент гоце с големите шлемове. Направо и ловец съм и рибар съм, на ученичките ...амата евал съм.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
      То червените гниди и депесарските мафиоти именно това използвате последните години, за да избирате чрез лумпен-пролетариат електората си все подходящи за вас "управленци".
      Ааааа чакай, чакай... Не червените нито депесарите избраха вярното пиндо куче Рошко за президент! По-голямо неодразумение за президент България не е имала в цялата си 1300 годишна история.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
        Българите не са по-тъпи от пиндосите нито по отделно нито като нации. По това се различаваме истинските български патриоти от псевдо-патриотите продажници дали задните си части под наем на пиндосите и плюещи по цял ден срещу Русия.
        търсиш знанието индуктивно,демек академично .аз намирам знанието дедуктивно-антиакадемично.
        поради тази причина,виждаме с теб различни истини.
        академичното знание с помоща на индукция ти дава право да "вместиш" в теоризирането си хипотези за ДОКАЗАТЕЛСТО ,вместо да пролагаш факти за ОПРОВЕРЖЕНИЕ. и ако страдаш от интелектуална догма,като например "патриотващение" , хипотезата е нищо повече от конформейшън баяс,израждаш цялата картинка.....
        хайде опитай се да отхвърлиш баясите и се опитай да погледнеш ГОЛИТЕ ФАКТИ,без да ги пречупваш през замърсеният ти с патриотщина мозък, и пак опитай ,а?

Коментар

Е... ъъъъъ.... Ква е тая демокрация, при която не ти дават никъв друг избор освен да избереш олигофрен за президент?
          При демокрацията, никой не ти дава гаранции, че ще се избере най-умният или най-способният човек. За съжаление гласът и на прошлякът тежи, колкото този на харвардския професор.
          То червените гниди и депесарските мафиоти именно това използвате последните години, за да избирате чрез лумпен-пролетариат електората си все подходящи за вас "управленци".

Коментар

Е... ъъъъъ.... Ква е тая демокрация, при която не ти дават никъв друг избор освен да избереш олигофрен за президент?
            Ми хората харесват хора които приличат на тях.

между другото още преди 220 години - когато са мислили американската конституция там са схванали че ако оставиш на идиоти да избират те ще си изберат идиот. с тази цел в САЩ съществува сената, в началото неговите представители не ги е избирало простолюдието. Но пък сената не е можел да прави нищо без конгреса - който вече се и избирал. Тези двете камари е трябвало да бъдат в съгласие за да направят закони които вече да се прилагат от президента. Причината президента да се избира от избирателна колегия, а не пряко от хората е същата - така се намалява шанса някой тотален идиот да стане президент.

Коментар

Путин кой мандат кара?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Джордж Буш може да е олигофрен - ама САЩ е демокрация
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Джордж Буш може да е олигофрен - ама САЩ е демокрация и Джордж Буш не може да натежи много на средното ниво на управляващите. Виж русия като е диктатура и умствените възможности на Путя пряко се отразяват върху интелекта при управлението. Също както и комплексите му и дори дали сутрин му става оная работа. Щото като гледам как го е избило на борба с порока ме съмнява че се нуждае от сериозни дози виагра.
                  Една група малоумници е силна колкото най-умния то тях..
                  Руската върхушка е силна колкото Путин, с две думи - доста слаба.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Джордж Буш е страхотен интелект.Ма то когато си глупав така изглеждат нещата
                    Джордж Буш може да е олигофрен - ама САЩ е демокрация и Джордж Буш не може да натежи много на средното ниво на управляващите. Виж русия като е диктатура и умствените възможности на Путя пряко се отразяват върху интелекта при управлението. Също както и комплексите му и дори дали сутрин му става оная работа. Щото като гледам как го е избило на борба с порока ме съмнява че се нуждае от сериозни дози виагра.

Коментар

Ми те стрелят не само в гръб, но и в лице даже и без да прескачаш телени огради. За какво смяташ бяха протестите във Фергюсън а сега и в Балтимор?
                      Конфликти има по цял свят, що винаги се ловите в американските..? не ми отговаряй..

Коментар

Отговарям ти, защото явно много си се объркал. Светът е много по-голям от Пиндостан и групичката от негови сателити!
                        Така се самоубиваш, признаваш, че светът е самостоятелен и не зависи от никого.
                        И ВСИЧКИ НЕЗАВИСИМИ НЕ ПОДКРЕПЯТ ПУТИН.
                        И АКО СТАНЕ ВОЙНА, ЩЕ ЗАСТАНАТ СЪС САЩ, ЗАЯВИЛИ СА ГО.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
                          Ти явно си глух и кьорав.Миналата седмица един пиндостански тъпанар застреля психичноболен човек в гръб.Твоите работодатели убиват деца на детска площадка.
                          По-просто тролене едва ли може да има
                          А това, че даваш отделни случаи предизвикали дори твоя интерес, като контрапункт на официална, държавна политика, водена половин век в окупирана половин Европа е просто израз на интелектуална безпомощност.
                          Все едно аз да дам за пример на путлеровия тираничен режим, оня случай в Азербайджан, дето един ненормален солдат изби цяло семейство от 8 души, барабар с бебето на 6 месеца

Коментар

Викаш не вярваш на тези глупости. съвсем спокойно може и тъпа нация да се оправя добре. Кво е тва нещо интелекта да управлява. Трябва си диктатура на неграмотния пролетариат. Разни работници дето не могат друго освен да дърпат една ръчка или да бутат ръчна количка трябва да имат шанса да управляват. Ето във венецуела как един шофьор кара да процъфтява една държава с едни от най-големите резерви от петрол в света
                            Джордж Буш е страхотен интелект.Ма то когато си глупав така изглеждат нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                              не съм чул американците да строят телени огради, кльонове и да стрелят в гръб
                              Ми те стрелят не само в гръб, но и в лице даже и без да прескачаш телени огради. За какво смяташ бяха протестите във Фергюсън а сега и в Балтимор?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Ти дали четеш това което си написал?Руснаците си тръгнаха още 1989г.Пиндостанците няма да си тръгнат докато Русия не ги изгони
                                "Още" 89 си били тръгнали .
                                Е ДА ДЕ!
                                От 45 до 89 са половин век.
                                А в страните от Западна Европа, не съм чул американците да строят телени огради, кльонове и да стрелят в гръб по желащи да прескочат берлинската страна от запад на изток (то и ни един нормален за половин век не го направи де)
                                Last edited by 4ervenasgan; 28.04.2015, 19:22.

Коментар

Working...
                                X