IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Обонгофилите не са Българи .......
    НПО дейците нямат род и родина......те са интернационалисти , кланят се само на Сорос да му се свети името....
    Това не ме касае.

Коментар

гражданската воина не може да бъде тълкувана като нападение......що ли НАТО си чесаха тумбаците навремето като имаше търкания между Турция и Гърция....
      Виж, щом забиване на самолет в сграда може да бъде тълкувано като нападение, смятам, че и гражданската война може да я прокараме тук-там

A ако нато са си чешали тумбаците - нямаше да говориш за търкания между Турция и Гърция, а за отминалата Гръцко-Турска война
      #dagoduhatbednite

Коментар

гражданската воина не може да бъде тълкувана като нападение......що ли НАТО си чесаха тумбаците навремето като имаше търкания между Турция и Гърция....
        Това е то, нулевото IQ в атака.....
        жалки сте

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
          Не излиза сметката, Нулев, аз съм българин.
          Обонгофилите не са Българи .......
          НПО дейците нямат род и родина......те са интернационалисти , кланят се само на Сорос да му се свети името....
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• QUOTE=markov;1059841384]и с чаша и без чаша , твоите минус 200 IQ си седят ли седят[/QUOTE]

+ Колко акъл може да има човек , накичил се с името на някакъв южноамерикански пандур ! Че и претендира за патриотизъм.
            Last edited by ing5rov; 06.07.2015, 23:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
              и с чаша и без чаша , твоите минус 200 IQ си седят ли седят
              Не излиза сметката, Нулев, аз съм българин.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
                Въоръжено нападение. Никъде не е уточнено, че то трябва да бъде извършено от конкретна държава Това е хубавото на правото, че може да бъде талкувано както ти е кеф
                Гражданската воина не може да бъде тълкувана като нападение......що ли НАТО си чесаха тумбаците навремето като имаше търкания между Турция и Гърция....

Ванюшко, вземи прочети малко бе пиле.
                И НАТО и ЕС категорично не приемат в състава си държави които имат гражданска война или неуредени спорове със съседите си ........ стига бълвахте глупости.
                И двете организации не са луди да се наместват между шамарите ....

Коментар

И кво точно казва член 5 по въпроса за гражданската война ?
                  Въоръжено нападение. Никъде не е уточнено, че то трябва да бъде извършено от конкретна държава Това е хубавото на правото, че може да бъде талкувано както ти е кеф

В общи линии - съюзниците мога да помогнат както намерят за добре.
                  #dagoduhatbednite

Коментар

ми от твоите минус 200 ще да е е, неутрализираш плюсовете на всички останали ...
                    Не става така. Аз съм българин.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran
                      Тук в тази тема общото IQ е около нулата.
                      Когато влезе българин, се вдига.
                      Няма да внасям дисхармония, излизам.
                      ми от твоите минус 200 ще да е е, неутрализираш плюсовете на всички останали ...

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
                        Питай Украйна какво е без НАТО И по-конкретно без член 5-ти.
                        "Основополагащ е член 5 от Вашингтонския договор, който гласи: Страните се съгласяват, че въоръжено нападение срещу една или повече от тях в Европа или Северна Америка ще се разглежда като нападение срещу всички тях и всяка страна се съгласява, че при такова нападение, в силата на правото за индивидуална или колективна самозащита, признато от чл. 51 на Устава на ООН, ще окаже помощ на нападнатата страна или нападнатите страни, предприемайки незабавни действия, каквито смята за необходими, индивидуално или съвместно с други страни, включително използването на въоръжени сили, за възстановяване и поддържане на северноатлантическата област."
                        И кво точно казва член 5 по въпроса за гражданската война ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                          Те си излезнАха.
                          Излезе българин, останахте шумкарите.

Коментар

• Първоначално изпратено от iisark Разгледай мнение
                            Към американофилите:

Аз не разбрах само каква полза имаме от нашите "драги" партньори американците?
                            Едни визи можеха да махнат, а те и това не направиха.

Ааа, сетих се! Имаме няколко ползи:

1. Купуваме ток на десеторни цени от техните тецове.
                            2. Разрешаваме на техните военни да си правят каквото си поискат в България.

Евала на "партньорите"!
                            Питай Украйна какво е без НАТО И по-конкретно без член 5-ти.
                            "Основополагащ е член 5 от Вашингтонския договор, който гласи: Страните се съгласяват, че въоръжено нападение срещу една или повече от тях в Европа или Северна Америка ще се разглежда като нападение срещу всички тях и всяка страна се съгласява, че при такова нападение, в силата на правото за индивидуална или колективна самозащита, признато от чл. 51 на Устава на ООН, ще окаже помощ на нападнатата страна или нападнатите страни, предприемайки незабавни действия, каквито смята за необходими, индивидуално или съвместно с други страни, включително използването на въоръжени сили, за възстановяване и поддържане на северноатлантическата област."
                            #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от iisark Разгледай мнение
                              Към американофилите:

Евала на "партньорите"!
                              Те си излезнАха.

Коментар

• Към американофилите:

Евала на "партньорите"!
                                Купувате / Продавате бизнес? - http://biznesforum.bg

Коментар

Working...
                                X